Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP18] Zapowiedzi I Kolejki.  (Przeczytany 655 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi
    [PP18] Zapowiedzi I Kolejki.
    « dnia: Września 09, 2018, 18:51:48 »

I Kolejka

Independent Warriors vs Hitmeni

Drużyny, które występowały w zeszłej edycji Pucharu teraz muszą w pierwszej kolejce walczyć przeciwko sobie. Hitmeni choć rzadko występują na zagranicznych turniejach to zawszę znajdą czas, by się pokazać na Pucharze Polski. IW w swoim składzie ma braki w graczach, którzy rozeszli się do różnych teamów to wielkim wsparciem powinien być Ghazi.
    Moje przewidywania na ten mecz jest zwycięstwo IW, choć sądze że Hitmeni powalczą o rundy.

3. Pułk piechoty XW vs Kingdom of Skandia

3pp pułk z NW i Skandia z Native, drużyny choć z różnych modów to każda drużyna ma szansę by wyjść z grupy. Tegoroczny Mistrz Polski NW 3pp pokazuje postawę, że są chętni prezentować się nie tylko na NW ale także na native, albo chociaż na ten turniej. Skandia klan według mnie "Nowy" to i tak ma graczy, którzy potrafią grać i wykorzystają potencjał by zdeklasować mistrza polski NW na tej edycji Pucharu Polski.
    Moje przewidywania na ten mecz to równy mecz i zwycięstwo Skandii

Armia Koronna vs Haus Durrundum

Zarówno AK jak i Durrundun ma graczy z dzikich pól i deluge to stawia mecz na całkiem ciekawym poziomie, gdyż zawsze fajnie się ogląda równe mecze. W tym meczu naprawdę ciężko stwierdzić faworyta, choć większość pewnie stawia na AK to pamiętajcie, że liczy się sportowa rywalizacja.
    Moje przewidywania na ten mecz to równy mecz i ledwo wywalczone zwycięstwo Armii Koronnej.

Typy vs Polska Siła

Te dwie drużyny z całą pewnością mają spore szansę by wyjść z grupy, na ten moment te drużyny będą walczyły o to kto jest lepszy. Typy i Polska Siła mają graczy z różnych klanów, doświadczonych i skillowych dlatego uważam, że ten mecz będzie jednym z najbardziej oczekiwanych meczy pierwszej kolejki Pucharu Polski 2018.
    Moje przewidywania na ten mecz to równy mecz i wygrana Polskiej Siły

Black Eagles vs Evil Geniuses

BE czyli składanka Woja, który na tej edycji turnieju zebrał bardzo mocny skład to zawsze jak każda drużyna najpierw musi coś udowodnić, jeśli ktoś pragnie wygrać ten turniej. EG też nie odstaje jeśli chodzi o graczy, drużyna Matafiksa już na początek pierwszej kolejki ma przedsobą wyzwanie, ale czy temu sprosta? Dowiemy się za parę dni. :)
    Moje przewidywania na ten mecz to zaciekła walka obu drużyn lecz wygrana BE :P

InΣomnia vs Fighting Against Thyroid

Obie drużyny mają dobrych graczy, lecz według znanych graczy to lepiej wypada drużyna Zahariego, lecz jak każdy ma swoje uroki, że nawet nieznany gracz zagra dużo lepiej niż doświadczony. Choć drużyna FAT ma przed sobą nie lada rywala w pierwszej kolejce to sądzę, że powalczą o rundy a przede wszystkim o zwycięstwo.
    Moje przewidywania na ten mecz to równa gra obu drużyn i wygrana drużyny InΣomnia

Saracens vs Armia Bombasu

Zwycięzca zeszłorocznej edycji Pucharu Polski poraz kolejny bierzę udział w turnieju, by bronić tytułu mistrza. W pierwszej kolejce Saraceni podejmują przeciwnika, którego zjedzą na obiad, może chociaż Armia Bombasu wywalczy rundę na Mistrzach Polski.
    Moje przewidywania na ten mecz to pewna wygrana Saracenów.

Masoni vs MJTKW

Oba drużyny grają na The Deluge, ale masoni według składu mają ludzi, którzy grają na nativie jakiś czas co stawia drużynę szekiego w trudnej sytuacji, ale sądzę że tak łatwo skóry nie sprzedadzą. To już drugi mecz w pierwszej kolejce w której udział biorą drużyny z innych modułów, ale może to i dobrze, bo zawsze jest to jakieś urozmaicenie tegorocznej edycji Pucharu Polski.
    Moje przewidywania na ten mecz to równy mecz i wygrana Masonów.

« Ostatnia zmiana: Września 09, 2018, 19:36:46 wysłana przez Ghazi »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [PP18] Zapowiedzi I Kolejki.
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 09, 2018, 19:03:34 »
    Witam. Proszę o poprawienie tego posta i dostosowanie go do poziomu forum.

Pozdrawiam, Major Ganczo.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.