Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nazwa gracza  (Przeczytany 2848 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    Nazwa gracza
    « dnia: Lutego 03, 2009, 18:08:19 »
    Tak o z ciekawości, jak nazywacie swoich ludków?

ja zazwyczaj Pedał albo Pedale. Dlaczego? nie nie dlatego że jestem pedałem :). po prostu fajnie się czyta: Miło cię tu widziec pedale... :) zlewa była raz jak kumplowi pokazywałem. Myślał że to tak zawsze XD prawie sie zeszczał na miejscu :)

A teraz wy powiedzcie jak nazywacie i jakie macie skojarzenia dotyczące jego nazwy.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2009, 18:17:44 wysłana przez czeslav »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Nazwa gracza
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 03, 2009, 18:36:02 »
    Witam!
    Kiedyś miałem w pewnej grze (poker) na starym c64 syntezator głosu (pl oczywiście), gra prosiła o podanie imienia, a fakt, że program czytał śmiesznie wymyśliliśmy z kuzynem imię "Kielbasa". Jak on (syntezator) to czytał... nie da się tego opisać "Kielbasa teraz pula wynosi 202$, czy ty see, raise or foul?" ;]

Jeśli chodzi o inne gry, to przeważnie Nifn, Nifan etc, chyba, że to gry sieciowe, wtedy mam różne...

(...)Miło cię tu widziec pedale... (...)
    A tym, mnie rozbroiłeś ;D

Pozdrawiam!

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 03, 2009, 19:33:50 »
    Nazwa mojego gracza to Chłop z Mazur, bo na początku dla jaj chodziłem sobie z widłami i ubrany jak rolnik, miałem z tego całkiem niezłą frajdę. Zabić takiego swadiańskiego rycerza na pieszo widłami to już sztuka a nie łatwizna.
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2009, 23:13:55 »
    Już był taki topic (notabene założony przeze mnie ) o nazwie Dzielni Wojownicy Caladrii

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 07, 2009, 10:56:43 »
    Ja w M&B nazywam się Lord Obszczymórek.

Offline przemo1394

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 07, 2009, 11:42:26 »

Ja swojego ludożercę w M&B nazwałem Konstantylopolitańczyk , czy jakoś tak xD