Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 713 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KaRaTaK

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Witam
    « dnia: Sierpnia 21, 2018, 10:31:43 »
    Witam, Jestem KaRaTaK może wiele osób ze sceny Warbanda mnie nie zna , ale z pewnoscią gracze grający w Dzikie Pola znają moją osobę. Do rzeczy, Szukam klanu do wspólnego pogrania, i w miare aktywnego, żeby było też z kim pogadać itd. W Warbandzie mam przegrane może z 600 godzin (na innych kontach na obecnym z 40) za to w Dzikie Pola jestem w stanie powiedzieć ze może ok. 4000h. Jeżeli jakiś klan poszukuje graczy to jestem bardzo chętny, ogarniam mniej więcej każdą jednostkę wiec raczej mogę grać na wszystkim. Dziękuje to na tyle:)

Oto Link do mojego konta steam: (Niestety nie mogę nikogo zaprosić ponieważ jest nowy i nie wpłaciłem jeszcze 5 euro)

https://steamcommunity.com/profiles/76561198839625571/
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 10:33:53 wysłana przez KaRaTaK »

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 21, 2018, 10:34:24 »
    Hej :)

Jeżeli chcesz znaleźć klany na warbandzie polecam uderzyć w dział dla nich przeznaczony -> Tutaj, oraz znaleźć najbardziej interesującą cię społeczność. Najłatwiej byłoby ci napisać wiadomość w tym miejscu, po uwzględnieniu modułów które cię interesują zapewne ktoś się z tobą skontaktuje.

Pozdro

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 21, 2018, 10:57:01 »
    Temat przesunąłem w odpowiednie miejsce. Co do szukania klanu to oczywiście ten temat który podał wyżej Koxxus.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 22, 2018, 17:34:35 »
    Cieszy mnie fakt, że zawitałeś na Tawernę. Mam nadzieję, że będziesz bardziej ogarnięty niż na DP.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."