Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Grafika w niektórych modach mi nawala  (Przeczytany 1509 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Grafika w niektórych modach mi nawala
    « dnia: Grudnia 10, 2006, 13:09:48 »
    Jak w temacie mam dziwny problem z grafiką w niektórych modach w wersji 0.751 A mianowicie jak jest koniec mapy to grafika robi się taka dziwna, zamieszczam pare screenow:

Niewiem czy macie takie same problemy, czy to jest błąd danego modu czy ja mam problemy z kartą graficzną, takie coś mi się dzieje m.in w modzie Rome, według mnie to jest błąd niektórych modów, ale nie jestem tego w 100% pewny, piszcie co Wy o tym sądzicie...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2006, 13:27:10 wysłana przez Morttis »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Grafika w niektórych modach mi nawala
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 10, 2006, 14:11:05 »
    To ostatnie wyglada mi znajomo... cuz jesli mapa sie konczy to glupio by bylo gdyby sie wyswietlalo biale-nic albo czarne-cos dlatego wyswietla sie taki niby blad... chyba normalka i w grze nie przeszkadza.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Grafika w niektórych modach mi nawala
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 10, 2006, 18:13:30 »
    Ja jakoś wolne takie czarne niby nic, ale czy to jest błąd?czy jest tak specjalnie zrobione?w tym pierwszym to obracałem ekran i mi wyszło takie prawie kółko:) ale jak ten efekt jest specjalnie zrobiony to mi sie nie podoba i to jest duży minus dla moda