Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Magician mod  (Przeczytany 39150 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Magician mod
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 04, 2009, 15:00:39 »
    Musisz odinstalować spolszczenie i zainstalować moda na wersję angielską.

Nie trzeba odinstalowywać spolszczenia. Wystarczy w pliku "languages.txt" zmienić "pl" na "en" i wszystko będzie ok.

Mi chodzi o moda idioto.

Bez takich tutaj. Upominam po raz pierwszy i ostatni. Za każde następne wyzwiska posypią się ostrzeżenia.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 04, 2009, 15:30:36 »
    Sorry Deadalusie.Poniosło mnie bo gość mówi o tym że magii nie a widzi że temat jest o modzie z magią.Jak mu nie pasi to niech założy nowy wątek dla tych którzy są przeciwni modom z magią.

EDIT: Albo niech siedzi cicho.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2009, 15:39:09 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Magician mod
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 04, 2009, 15:40:12 »
    Buu154  pomysl zanim odpowiesz,czy w starych nazwach znajdziesz miasto np Orlean?chyba nie,wiem ktore mody maja zmienione nazwy a mi wyswietlaly stare,jak niewiesz to sie nie wtracaj,i jeszcze raz powtorze to co pisales,pomysl zanim cos napiszesz,omg.

A wracajac do magician.Gadalem z typem dostalem fire ball,usprawnilem go na 20/150,ustawilem czar gotowy do uzycia a rozdzka dalej nie reaguje :/ mam ja appertince,czyli dla zoltodziobow jak ja.Jak teraz czarowac?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 04, 2009, 15:42:47 »
    Napisałem na poprzedniej stronie.Najpierw czytaj inne posty a nie pisz bez sensu.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 04, 2009, 15:49:00 »
    Bez sensu by bylo gdyby to dzialalo a ja bym tego nie przetestowal

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 04, 2009, 15:52:37 »
    Tak się składa, że przynajmniej w połowie modów nazwy nie są zmienione! Więc nie mów, że się nie znam, bo w tym modzie też nazwy nie były zmienione więc ja nie wiem co mają inne mody do tego. Nie napisałeś o jaki mod Ci chodzi. W modzie Magician O KTÓRYM JEST TEMAT nazwy nie są zmienione.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 04, 2009, 15:52:55 »
    Sorry Deadalusie.Poniosło mnie bo gość mówi o tym że magii nie a widzi że temat jest o modzie z magią.Jak mu nie pasi to niech założy nowy wątek dla tych którzy są przeciwni modom z magią.

EDIT: Albo niech siedzi cicho.

Typowo polskie myślenie:
    Jak jest po mojej myśli jest cacy, będę miły, jak jest nie tak jak być powinno golę czachę i najchętniej kijem bejsbolowym pokazałbym gościowqi kto ma rację. A najlepiej to niech się nie odzywa, bo moja racja jest najmojsza i nikt mi nie będzie tu światopoglądu psuł.

Mamy niestety demokrację w kraju i każdy może powiedzieć, w ramach zdrowego rozsądku, co mu leży na sercu, na przykład właśnie opinia na temat magii. I tobie synku nic do tego, także proszę, powstrzymaj swe imperialistyczne zapędy, bo w ten sposób tu do niczego nie dojdziesz a narobisz sobie wrogów.
    XXX

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 04, 2009, 15:59:27 »
    Bez sensu by bylo gdyby to dzialalo a ja bym tego nie przetestowal

Naprawdę???Ciekawe bo to nie jest bez sensu.
    Jacek Piekara

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 04, 2009, 16:05:57 »
    Proszę moderatora o zrobienie czegokolwiek z tym tematem, bo ostatnio coraz więcej "dziwnych" (np. Sparco) ludzi tutaj wchodzi i pisze posty bez sensu i nie na temat, a do tego obrażając innych.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 04, 2009, 16:25:32 »
    Jak nie chce się innym przeczytać całego wątku to umieszczę dokładne instrukcje:

1.Wybieranie typów zaklęć: klawisze 6,7,8,9,0
    2.Wybieranie zaklęć: klawisz E lub T(nie pamiętam).Aby zatwierdzić zaklęcie to wciśnij LPM.
    3.Aby móc rzucać zaklęcia trzeba mieć:Lekkie buty(lub żadnych),lekkie rękawice(lub żadnych),szatę,brak hełmu, różdżkę.

ps:.Hurra,to mój 50 post=awans!!!
    Jacek Piekara

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    Magician mod
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 04, 2009, 16:56:02 »
    Mialem wsiowy armor(probowalem i bez),po zmianie na magician suit czy cos tam (taki z kapturem czarny) dopiero moglem uzyc magi,wiec mze tylko taki ma byc?Znalazl moze ktos jakiegos innego poteznego czarodzieja co nauczy nasz kazdego czaru jak radzi nam ten na poczatku?narazie mam fireball na max.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 04, 2009, 17:27:37 »
    A gdzie zdobyłeś ten armor???A i odkryłem 2 nauczycieli od innych zaklęć.Te miasta to:

Narra
    Jelkala.
    Jacek Piekara

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 04, 2009, 17:40:43 »
    Latalem od miasta do miasta i wlazilem w sklep z armurami (rekawice,helmy itd) i patrze o jakis ciuch czarny z kapturem,najezdzam na to i pisze ze dla maga,zerkne na gre mam ja na pasku.

Sturdy Mage Robe:
    +21 to head armor
    +31 to body armor
    +22 to leg armor

w roznych miastach rozne widzialem,niepamietam z ktorego akurat ja wziolem

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 04, 2009, 17:49:11 »
    A ten to i ja mam ale lepszy.Mianowicie:
    +30 to head armor
    +35 to body armor
    +35 to leg armor
    (Nazwy nie pamiętam)
    Jacek Piekara

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 04, 2009, 18:32:22 »
    Ja tam mam dark rozdzke (najlepsza jaka dotychczas spotkalem)
    I helm oraz tunike shamana, na buty i rekawice poluje.