Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Dodać Wioskę na czas trwania fazy ligowej?

Tak
    38 (60.3%)
    Nie
    25 (39.7%)

Głosów w sumie: 63

Autor Wątek: [PP18] Wioska w 2018?  (Przeczytany 3842 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    [PP18] Wioska w 2018?
    « dnia: Sierpnia 05, 2018, 02:05:57 »

Głosowanie potrwa do 15 sierpnia.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: [PP18] Wioska w 2018?
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 05, 2018, 02:41:24 »
    Do wioski możemy mieć sentyment, ale to zdecydowanie nie jest dobra mapa na turniej z racji balansu.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 05, 2018, 13:21:53 »
    Do wioski możemy mieć sentyment, ale to zdecydowanie nie jest dobra mapa na turniej z racji balansu.
    Olać balans. Tam jedna mapka wiosny nie czyni. Najważniejsze są wspomnienia ! A te związane z Wioską są świetne. Oczywiście, że "Tak".

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 05, 2018, 14:13:15 »
    Jeśli PP ma pozostać tym głównym turniejem o jakąkolwiek stawkę w Polsce, to nie może być troll-mapek. A taką będzie Wioska. Nie dość, że ma tą wieżę, w której można się z młotami ukryć i kampić, to jeszcze ma mnóstwo glichty (-ów?), w wielu miejscach da się przechodzić przez ściany, ponadto jest dość duża, jak na 5v5. Moim zdaniem nie pasuje już nidgy więcej do formatu PP i nie powinna być nawet brana pod uwagę. Mimo że sam mam z nią dużo wspomnień i oczywiście jakiś sentyment zawsze pozostanie. Prędzej, bym dodał Ruiny ze starych map. Albo jeszcze lepiej - Szturm na Port, ale ten nowy, zmodyfikowany.

EDIT: sam pomysł na publiczne głosowanie jest głupi. Już oddają głosy osoby, które na PP nawet nie zagrają. Takie głosowania powinny być tylko dla kapitanów zespołów lub po prostu już zapisanych graczy.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2018, 14:19:24 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 05, 2018, 14:45:39 »
    Goł zrujnowany fort wariaty
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 05, 2018, 15:02:25 »
    Zawsze można zrobić coś w stylu jednego mixu dla graczy, którzy chcą przyjść i po prostu zagrać na Wiosce :D

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 05, 2018, 15:18:40 »
    Małe sprostowanie. Wioska jest dość kontrowersyjną mapą, ale praktycznie każdy z nas swoje początki związane z WB pamięta na niej. Dlatego, też zrobiłem w sprawie jej głosowanie, fakt powinienem zrobić to po zapisach drużyn na turniej i pozwolić jedynie na głosowanie kapitanom drużyn. Nie wpadłem na to, iż wiele osób, które nie zagrają w turnieju może oddać głoś dla hecy etc. Jeśli będzie sprzeciw większości osób, które na pewno zagrają w turnieju, wioska nie wejdzie do obiegu map.  Jednak, gdy głosy na tak będą górować w znaczący sposób (2x) nad głosami na nie. Wtedy chciałbym dodać wioskę do jednego z tygodni fazy ligowej, jako mapę dodatkową do wyboru, pod warunkiem jeśli obie drużyny zgodzą się na zagranie na niej.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2018, 16:01:03 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 05, 2018, 15:44:44 »
    Zdecydowanie tak. W fazie ligowej można się pobawić. Przecież po to jest ten Puchar. W najgorszym przypadku sobie uświadominy jak bardzo się nie nadaje ta mapa na turnieje. I mimo, że ja sam zdaję sobie z tego sprawę to sentyment do tej mapy jest tak wielki, że sam bym zagrał z wielką ochotą.  Tym bardziej że tryhard teamów na PP będzie mniejszość i w fazie ligowej nic wioska nie zaszkodzi. A większość teamów będzie kojarzyć dobrze mapę. Reasumując - zróbmy to
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2018, 15:58:06 wysłana przez ^IvE »

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 05, 2018, 16:02:54 »
    W najgorszym przypadku sobie uświadominy jak bardzo się nie nadaje ta mapa na turnieje.
    Ive ty próbujesz udowodnić rzeczy, które już dawno temu zostały udowodnione. Już wielokrotnie udowodniono, że wioska na turnieje się nie nadaje.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 05, 2018, 16:07:59 »
    Jesli moge cos wtracic, to dodam tylko, ze nawet na delugu odchodzi sie od Nostalgii(wioska po modyfikacji), bo jest ona po prostu zbyt ciezka i nudna do gry, nie ma sensusensu pchac na sile starych map, a jesli tak bardzo ich potrzebujemy, to zdecydujmy sie na jakas bardziej zdatna do gry pliska

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 05, 2018, 19:56:54 »
    Zamiast głosowania, proponuje zrobić pickup party i zagrać Wioskę. Wydaje mi się, że w taki sposób najlepiej sprawdzicie, czy ludzie nadal chcą grać na tej mapie.

(click to show/hide)

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 06, 2018, 09:00:40 »
    Można też zreworkować tę mapę. Jak jesteście zainteresowani wypiszcie mi jej mankamenty i jej znane bugi, to ją poprawię na dniach.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2018, 09:23:09 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 06, 2018, 12:22:11 »
    Można też zreworkować tę mapę. Jak jesteście zainteresowani wypiszcie mi jej mankamenty i jej znane bugi, to ją poprawię na dniach.
    Przy tylnej wiezy ludzie potrafia wchodzic przez sciane do budynku po prawej(patrzac z wioski), sciagniecie drabiny z galerii byloby dobrym pomyslem, dodatkowe wejscie do srodkowej itepe itede. Powaznie chcesz pracowac nad mapa ktorej prawdopodobnie nikt nie zagra?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 06, 2018, 12:33:17 »
    Jeżeli macie jakiś pomysł jak zrobić ją bardziej grywalną i przystępną, to w mojej opinii można spróbować zagrać. Aczkolwiek nie jestem Nejtiwem więc nie będę podejmował decyzji za was.

E: Możecie wypisać mi wszystkie ew. potrzeby, potem wieczorem to ogarnę i zarzucę mapką w tym temacie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2018, 12:42:35 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 06, 2018, 12:46:16 »
    Jeżeli macie jakiś pomysł jak zrobić ją bardziej grywalną i przystępną, to w mojej opinii można spróbować zagrać. Aczkolwiek nie jestem Nejtiwem więc nie będę podejmował decyzji za was.

E: Możecie wypisać mi wszystkie ew. potrzeby, potem wieczorem to ogarnę i zarzucę mapką w tym temacie.

Spokojnie, poczekajmy do zakończenia głosowania ;)
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.