Temat dyskusyjny na temat dziewiątej edycji Pucharu Polski. Planowany start 10 września. Mam nadzieje, że będzie to ostatnia edycja PP na Warband i doczekamy się w końcu wyjścia Bannerlorda ;) Organizacją zamierzam podjąć się ja wraz z pomocą Dyktatora. Do współpracy dołączą jeszcze z 3-4 osoby, ale aktualnie jest to tajemnica ;)
Zapraszamy wszystkie polskie drużyny, jak i niezrzeszonych graczy do wzięcia udziału w turnieju. Mam nadzieję, że nie zabraknie starych wyjadaczy sceny, jak i nowych graczy ;) Mile widziane będą zespoły z innych modułów, jak NW, Deluge, DP, Merc. Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyśmy mogli rozegrać turniej w super atmosferze i zapomnieć na czas trwania turnieju o wszelakich sporach między modułowych czy też klanowych.
Na dniach pojawią się zapisy, jak i kolejne tematy etc. Zapisy będą trwały około miesiąc, więc czasu jest dużo. Aktualnie poszukiwane są chętne osoby do stremowania i sędziowania meczy, również osoby piszące materiały ekskluzywne jak i osoby do poprowadzenia typerów. Statystykami zajmie się Harman, a grafikę przygotują dla nas Elkondo wraz z Veinrusem (Logo PP, zrobił ten pierwszy ;), a wywiady przeprowadzi Azorek. Wszystkie osoby chętne do pomocy zapraszam do mnie na Steam ;)
Wszelkie pytania, jak i sugestie można kierować tutaj śmiało ;)