Nie wiem jak tam teraz dzialaja ostrzezenia na tym forum - ALE W TYM MOMENCIE WYSTAWIAM CI OFICJALNiE OSTRZEZENIE za bezmyslne spamowanie, glupie pytania, notoryczne nieprzestrzeganie regulaminu forum i brak podstawowej wiedzy na temat zachowywania sie na forum (miales juz dosc czasu zeby sie nauczyc - wielokrotne slowne ostrzezenia nie dzialaly to cuz...)
Jak tylko puzonix porobi odpowiednie rangi mozesz liczyc na "specjalna range"
mozesz dostac w sumie 3 ostrzezenia - 4 spowoduje ze dostaniesz czasowego bana, jesli to nie wystarczy bedzie trzeba dac pernamentnego bana. Takie zasady tu obowiazuja juz od jakiegos czasu.
a teraz z litosci odpowiem ci na to pytanie (chociaz, jak wczesniej mowilem takie glupoty to na PW sie zalatwia)
Urzylem caps locka umyslnie - dla podkreslenia wartosci wypowiedzi - takie prawo mi przysluguje, dowiedzialbys sie o tym gdybys przynajmniej raz przeczytal regulamin (punkt 9) -
http://mountblade.info/forum/index.php?topic=12.0PS: rozpisalem sie bo tematu na temat zasad dostawania ostrzezen nie ma jeszcze na tym forum... niedlugo bedzie, radze zaznajomic sie z trescia i nie spamowac bezsensownie.
EDIT: acha zapomnialem dodac, ze ranga i ostrzezenia zniknie po paru tygodniach poprawnego zachowania na forum
A netykiety nie czytałem bo mi się mój "złom"wiesza
ykhm... a co mnie to obchodzi? czy nieznajomosc prawa, w jakikolwiek usprawiedliwia zlodzieja samochodow?
acha dopisze jeszcze ze powyzsze slowa dedykowalem uzytkownikowi "mikias9" bo widze ze posty juz zniknely-.-