Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Straszny screen błąd gry  (Przeczytany 5486 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    Straszny screen błąd gry
    « dnia: Sierpnia 27, 2006, 13:37:10 »
    Wyszkakiwał mi przy każdej walce ;) Wystarczyło wyłączyć znikanie ciał w grze i problem sam zniknął.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Re: Straszny screen błąd gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 27, 2006, 18:37:13 »
    No coż...sam do tego nie doszedłeś :) Hehe :P

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    Re: Straszny screen błąd gry
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 27, 2006, 18:46:02 »
    No sam nie :) Pomagał mi cały zastęp ludzi, w tym Puzonix. Wszyscy się męczyliśmy, reinstalowałem gre kika razy, a tu się okazało że to ta głupia opcja :) Dobrze że juz wszystke gra  ;D

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Straszny screen błąd gry
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 20, 2006, 12:48:39 »
    Ja mam dodatek Last days i mam tak samo tylkoże przy wczytywaniu :0. jak można wyłączyć znikanie ciał???

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 20, 2006, 13:54:38 »
    W opcjach gry masz ustawienia graficzne. Opcja "permanent corpses" musi być na ENABLED

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 21, 2006, 12:48:41 »
    Mam na enabled i dalej mi ten błąd wyskakuje:( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! CO MAM ZROBIĆ NIE CHCE SIE WŁĄCZYĆ BŁĄD TEN SAM NIC SIE NIEZMIENIŁO BUEEE. Opanowałem sie miałem ustawione jak powinno być i wyskauje dalej błąd. PS mam dodatek last days.

Offline cd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 24, 2006, 13:31:51 »
    Ludzie ja blagam o pomoc już na kolanach
    Mam cos takiego w dodatku storymod1c do wersji 751 w wersji 1.42 (  chyba ) dodatku że niemoge kupić ludzi bo mi sie wiesza ale to bym przeżył z napaści zysk  czerpal
    Mój wielki problem to fakt że w trakcie walki gra z niewiadomych przyczyn zawiesza sie obraz znika i gra się wyłancza
    Jak to zneutralizować

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 04, 2006, 21:27:56 »
    Mój wielki problem to fakt że w trakcie walki gra z niewiadomych przyczyn zawiesza sie obraz znika i gra się wyłancza
    Jak to zneutralizować

Mój brat miał cos podobnego po ustawieniu opcji "autozapisu" ja grałem bez tej opcji i miałem wszystko normalnie, a jak to nie to to podaj parametry swojego kompa

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 04, 2006, 23:36:15 »
    Ze tak sobie skromnie skomentuje, to mysle ze autor postu przez te "kilka" tygodni zdolal znalezc jakis sposob, ewentualnie przestal grac...

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 07, 2006, 14:20:34 »
    Nie musi mu pomoc, może pomoc komus innemu jak bedzie miał to samo-.-' niewiem czemu ty sie mnie tak czepiasz...-.-'

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 07, 2006, 19:25:41 »
    Nie czepiam, tylko napisalem komentarz na temat odgrzebywania tematow sprzed miesiaca-.-

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 09, 2006, 11:37:27 »
    Wiesz co... o tobie to juz mi szkoda gadac...

jak mam chociaż 1 błąd
    BUAHAHAHA widzial cie ktos kiedys jak zrobiles tylko jeden blad? I w dodatku upomnialem cie wtedy?

wkońcu mam 11 lat
    A co mnie to obchodzi? Uzytkownicy internetu moga miec i 100 i jeden rok, byle by szanowali zasady netykiety i regulaminu forum, a poza tym widze ze nawet teraz nie nauczyles sie jeszcze gdzie lezy przecinek i kropka na klawiaturze...

A TERAZ NA SERIO - CZY MUSISZ AKURAT W TYM MIEJSCU PISAC POST NA SWOJ TEMAT? JAK WIDZISZ JEST TO TEMAT O PROBLEMIE, ALE ZWIAZANY Z GRA, A NIE TWOJA OSOBA. MYSLALEM ZE WIESZ, ZE ZAZALENIA WYSYLA SIE NA PW.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 10, 2006, 18:03:02 »
    Nie wiem jak tam teraz dzialaja ostrzezenia na tym forum - ALE W TYM MOMENCIE WYSTAWIAM CI OFICJALNiE OSTRZEZENIE za bezmyslne spamowanie, glupie pytania, notoryczne nieprzestrzeganie regulaminu forum i brak podstawowej wiedzy na temat zachowywania sie na forum (miales juz dosc czasu zeby sie nauczyc - wielokrotne slowne ostrzezenia nie dzialaly to cuz...)

Jak tylko puzonix porobi odpowiednie rangi mozesz liczyc na "specjalna range"

mozesz dostac w sumie 3 ostrzezenia - 4 spowoduje ze dostaniesz czasowego bana, jesli to nie wystarczy bedzie trzeba dac pernamentnego bana. Takie zasady tu obowiazuja juz od jakiegos czasu.

a teraz z litosci odpowiem ci na to pytanie (chociaz, jak wczesniej mowilem takie glupoty to na PW sie zalatwia)

Urzylem caps locka umyslnie - dla podkreslenia wartosci wypowiedzi - takie prawo mi przysluguje, dowiedzialbys sie o tym gdybys przynajmniej raz przeczytal regulamin (punkt 9) - http://mountblade.info/forum/index.php?topic=12.0

PS: rozpisalem sie bo tematu na temat zasad dostawania ostrzezen nie ma jeszcze na tym forum... niedlugo bedzie, radze zaznajomic sie z trescia i nie spamowac bezsensownie.

EDIT: acha zapomnialem dodac, ze ranga i ostrzezenia zniknie po paru tygodniach poprawnego zachowania na forum

A netykiety nie czytałem bo mi się mój "złom"wiesza
    ykhm... a co mnie to obchodzi? czy nieznajomosc prawa, w jakikolwiek usprawiedliwia zlodzieja samochodow?

acha dopisze jeszcze ze powyzsze slowa dedykowalem uzytkownikowi "mikias9" bo widze ze posty juz zniknely-.-
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2006, 18:32:25 wysłana przez [POD]J@$ON »