Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][PWH] Polish Winged Hussars  (Przeczytany 8108 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][PWH] Polish Winged Hussars
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 18, 2018, 22:58:39 »
    Jaki ten artykuł ma sens skoro kofeina czy alkohol to też środki psychotropowe a jakoś nie słyszałem nigdy o skazaniu kogoś za ich posiadanie?
    Polskie prawo jako substancje psychotropowe definiuje wyłącznie pozycje z wykazu załącznika drugiego Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. I w tym załączniku nie ma ani alkoholu, ani kofeiny.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2018, 22:59:42 wysłana przez Bruce Campbell »

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 18, 2018, 23:09:21 »
    EDIT

Polskie prawo jako substancje psychotropowe definiuje wyłącznie pozycje z wykazu załącznika drugiego Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. I w tym załączniku nie ma ani alkoholu, ani kofeiny.

Czyli nauka swoje a polskie prawo swoje xD dobrze wiedzieć
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 18, 2018, 23:56:42 »
    Istnieją inni ludzie? Zadam to samo pytanie.
    Istnieje dwóch adminów na grupie, z czego jeden online 5 dni temu. Widzę, że post boli, ma boleć.
    Pisałem o prywatnych rozmowach na steam + odnosiłem się już do samego meczu, że parę pstryczków w nos nikomu nie zaszkodzi podbuduje atmosferę. Grałem niecała mapę pod tym tagiem i oczywiście cwaniaczki dały reporta choć sam heinz mógłby mieć bana za to samo tylko jemu się chce bawić. W moim przypadku to jest ciągłe spamowanie na czacie gf serwera (za to też może być banik) nawet nie można z kimś pograć, bo jak sobie was mutuje i tak ktoś mi o tym gada, jest to męczące czasem nawet żenujące szczególnie kiedy takie smrodki chcą iść z tobą na gołe klaty.
    Żalisz się, że bana dostałeś? Pretensję miej do samego siebie, kiedyś za to samo mnie zbanowałeś, ale no cóż zapomina się c'nie :D? Nikt Ci nie zabrania pisać reportów, ale no cóż, jak pisałem wyżej. A co do wiadomości na steam "Napsialem na steam taka wiadomosc byłem lekko po syropie nie chciało mi nic wymyslac zeby ci cos przekazac (źle to się kończy dla mnie jak wymyślam coś na bani)" wiesz o co chodzi mordeczko na bani i te sprawy. XD
    Chude młode byki? Śmiesznie to brzmi od kogoś takiego jak ty. Z tego co wiem Movement, Michał długo już graja w tą grę i to głównie oni wam kerują mecze. PWH nie powstało do żadnego łączenia sceny jedynie do złączenia dobrych graczy pod następne NWWC, tym złym sam się nazwałeś.
    Nie wiem do czego nawiązujesz, bo nigdy z powodu kłótni przez jakąś grę nie odchodziłem z żadnego klanu. W tym momencie jesteś najgorszą osobą która może kogoś w tym temacie wyśmiewać, pamiętasz co musiałem obiecać kiedy dołączyłem do Ice? Śmiesznie się złożyło, że ci którzy zwrócili mi uwagę nie potrafili potem sami się skontrolować i to już po tygodniu.
    Słuchaj zobacz na gfy i może zobaczysz, że nie tylko Michał i Movment "carrują" połowę meczy otwierał Heinz i Eison. Hmm nie ciężko wywnioskować po twoich słowach: 
    a tak znowu wracam do codziennego szarego dnia na mb w którym nawet jak robię team gfowy ktoś się musi sadzić.
    wcale nie jest to robienie z siebie ofiary a, ze mnie tego złego bo utrudniam złączenie dobrych graczy na przyszłą repre bo chcę tylko z nimi gfa zagrać, poniżasz się co raz bardziej. Co do twojej sprawy z Ice nie odezwałem się do Ciebie słowem o NW, chyba że na kanale prywatnym, co do akcji Tomato - Ja, na prawdę mam to gdzieś xD Jeśli typek mnie wyrzuca z grupy po czym ja go pytam czy zamierza kontynować PGG razem bez zbędnych kłótni o błahostki, a jego odpowiedzią jest "XDDDDDDDDD" i blok, no cóż co ja mogę poradzić, w sumie mogę nawet podziękować bo dzięki jemu powstało 1PG ^^

Filipek czas już skończyć.
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 19, 2018, 00:09:10 »
    Admin to nie jedyna osoba która potrafi coś umówić. Nie wiem gdzie się żale jedynie opisałem sytuacje, bo zacząłeś obracać to na swoją korzyść. Eisona nie liczę ponieważ jest w PWH do tego na razie zagraliście 4 gfy. Nie miałem na myśli tylko NW nie wiem co ci przyszło do głowy, chodzi o sam fakt. Maksiu też myślę, że czas już skończyć błazenade lubię taplać się w błocie, ale to już jest gnój więc życzę miłej zabawy.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 19, 2018, 00:49:44 »
    Admin to nie jedyna osoba która potrafi coś umówić. Nie wiem gdzie się żale jedynie opisałem sytuacje, bo zacząłeś obracać to na swoją korzyść. Eisona nie liczę ponieważ jest w PWH do tego na razie zagraliście 4 gfy. Nie miałem na myśli tylko NW nie wiem co ci przyszło do głowy, chodzi o sam fakt. Maksiu też myślę, że czas już skończyć błazenade lubię taplać się w błocie, ale to już jest gnój więc życzę miłej zabawy.
    No cóż, mogłem pisać do Blackhawka o gfa z PWH, szkoda, że od razu nie pomyslałem. Faktycznie nie licz Heinza bo jest w 15th, Michała bo jest w TBE, Movmenta bo w nr12, Popowicza bo jest w SI, Kondzioxa, że jest w dayne'ach i mnie bo jestem w 21e. Dużo gnoju, ale już nie powie kto nasrał najwięcej ^^.

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 19, 2018, 01:12:05 »
    Temu Heiznowi i Chadzie już nawet nie odpisze dość głupot na dziś przeczytałem. Matinh, a ty myślisz, że to kogoś interesuje? A i tak dodając Indian po swoim syropie od razu mi się chwalił więc nie wiem czy pisałeś o dobrej osobie.
    Czy chcesz powiedziec ze nie interesuje cie prawo Polski oraz dalej bedziesz je lamal stosujac nie legalne substancje? Czy naprawde uwazasz ze ''ziolo'' jak je nazywasz to nie narkotyk?

Admin to nie jedyna osoba która potrafi coś umówić.
    Dokladnie admin grupy to nie jedyna osoba ktora moze cos umowic, od dzis to ja moge zajac sie umawianiem GFow pomiedzy 1PG a PWH)))

Eisona nie liczę ponieważ jest w PWH

Teoretycznie Eison nie moze grac w PWH poniewaz jest w 1PG, pozatym czy mozemy przestac mowic o Eisonie jak o przedmiocie? Na poczatku go ''zarezerwowales'' jak pokoj w hotelu a teraz piszesz ze nie moze czegos zrobic.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2018, 01:13:47 wysłana przez Heinz »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 19, 2018, 01:19:13 »
    Heja, za golda na mercu popre wybrana strone. Dogadamy sie co do ilosci, nie biore duzo, PW/steam :*

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 19, 2018, 01:56:51 »
    Dawaj Ganczo i tak go miałem sprzedać komuś . :D Maksiu napisałbyś do Blackhawka z tym on by pewnie coś napisał do mnie i już byłoby jakieś medium i po części o to mi chodziło. Heinz tak będę łamał prawo jak co dzień, zadajesz pytanie na które każdy kto kogoś zna lub raz zażywał zna odpowiedź, bez sensu... . Oczywiście, że możesz się tym zająć nikt ci nie broni.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 19, 2018, 02:10:40 »
    A o czym dyskusja, pomijajac fakt mierzenia sobie meskiej czesci ciala na en dablju?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 21, 2018, 17:15:22 »
    gwiazdeczki

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 21, 2018, 17:19:22 »

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 03, 2018, 22:03:28 »
    Dotarly do mnie informacje ze PWH po przegranej z Ukraina postanowilo sie rozwiazac czy to prawda i jesli jest to czy admin moze zamknac ten watek?

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 03, 2018, 22:56:21 »
    Dotarly do mnie informacje ze PWH po przegranej z Ukraina postanowilo sie rozwiazac czy to prawda i jesli jest to czy admin moze zamknac ten watek?
    Chyba tak, szkoda że się rozpadli przed gfem z nami, ale też bym się takich bestii bał i przekładał gfa na za dwa tygodnie.

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 04, 2018, 00:32:25 »
    Moze zamiast wystawiac te piwa ktore nic nie znacza i do niczego nie doprowadza w koncu odpowiecie czy PWH jest dalej zywym teamem GFowym czy moze roslina ktora nic nie prowadza na polskiej scenie

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 04, 2018, 01:00:21 »
    Moze zamiast wystawiac te piwa ktore nic nie znacza i do niczego nie doprowadza w koncu odpowiecie czy PWH jest dalej zywym teamem GFowym czy moze roslina ktora nic nie prowadza na polskiej scenie

Nie czujemy potrzeby odpowiadania marnym trollom. Dlatego też proszę o zaprzestanie pisania w tym wątku. Pozdrawiam