Istnieją inni ludzie? Zadam to samo pytanie.
Istnieje dwóch adminów na grupie, z czego jeden online 5 dni temu. Widzę, że post boli, ma boleć.
Pisałem o prywatnych rozmowach na steam + odnosiłem się już do samego meczu, że parę pstryczków w nos nikomu nie zaszkodzi podbuduje atmosferę. Grałem niecała mapę pod tym tagiem i oczywiście cwaniaczki dały reporta choć sam heinz mógłby mieć bana za to samo tylko jemu się chce bawić. W moim przypadku to jest ciągłe spamowanie na czacie gf serwera (za to też może być banik) nawet nie można z kimś pograć, bo jak sobie was mutuje i tak ktoś mi o tym gada, jest to męczące czasem nawet żenujące szczególnie kiedy takie smrodki chcą iść z tobą na gołe klaty.
Żalisz się, że bana dostałeś? Pretensję miej do samego siebie, kiedyś za to samo mnie zbanowałeś, ale no cóż zapomina się c'nie :D? Nikt Ci nie zabrania pisać reportów, ale no cóż, jak pisałem wyżej. A co do wiadomości na steam "Napsialem na steam taka wiadomosc byłem lekko po syropie nie chciało mi nic wymyslac zeby ci cos przekazac (źle to się kończy dla mnie jak wymyślam coś na bani)" wiesz o co chodzi mordeczko na bani i te sprawy. XD
Chude młode byki? Śmiesznie to brzmi od kogoś takiego jak ty. Z tego co wiem Movement, Michał długo już graja w tą grę i to głównie oni wam kerują mecze. PWH nie powstało do żadnego łączenia sceny jedynie do złączenia dobrych graczy pod następne NWWC, tym złym sam się nazwałeś.
Nie wiem do czego nawiązujesz, bo nigdy z powodu kłótni przez jakąś grę nie odchodziłem z żadnego klanu. W tym momencie jesteś najgorszą osobą która może kogoś w tym temacie wyśmiewać, pamiętasz co musiałem obiecać kiedy dołączyłem do Ice? Śmiesznie się złożyło, że ci którzy zwrócili mi uwagę nie potrafili potem sami się skontrolować i to już po tygodniu.
Słuchaj zobacz na gfy i może zobaczysz, że nie tylko Michał i Movment "carrują" połowę meczy otwierał Heinz i Eison. Hmm nie ciężko wywnioskować po twoich słowach:
a tak znowu wracam do codziennego szarego dnia na mb w którym nawet jak robię team gfowy ktoś się musi sadzić.
wcale nie jest to robienie z siebie ofiary a, ze mnie tego złego bo utrudniam złączenie dobrych graczy na przyszłą repre bo chcę tylko z nimi gfa zagrać, poniżasz się co raz bardziej. Co do twojej sprawy z Ice nie odezwałem się do Ciebie słowem o NW, chyba że na kanale prywatnym, co do akcji Tomato - Ja, na prawdę mam to gdzieś xD Jeśli typek mnie wyrzuca z grupy po czym ja go pytam czy zamierza kontynować PGG razem bez zbędnych kłótni o błahostki, a jego odpowiedzią jest "XDDDDDDDDD" i blok, no cóż co ja mogę poradzić, w sumie mogę nawet podziękować bo dzięki jemu powstało 1PG ^^
Filipek czas już skończyć.