Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][PWH] Polish Winged Hussars  (Przeczytany 8126 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kondziox

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [NW][PWH] Polish Winged Hussars
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 18, 2018, 11:18:41 »
    Czemu miałby się zniżać do poziomu matinha skoro napisał,że tylko chce gfa?

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 18, 2018, 11:22:04 »
    Śmiało, zniż się do poziomu matinha.
    >kiedy wiesz, że i tak nie zrobisz gfa

Offline kurumo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 18, 2018, 11:22:34 »
    Powodzenia!

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 18, 2018, 13:25:14 »
    Czemu miałby się zniżać do poziomu matinha skoro napisał,że tylko chce gfa?

Nie odwołałem się do propozycji tego gfa. ;)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 18, 2018, 16:41:22 »
    Żeby poprosić o sparing wystarczy napisać na steam, no ale ty oczywiście musisz odstawiać szopkę szczególnie jak pierwszemu się wymiękło, a teraz trzeba pokazać jajeczka, słaby sposób wybrałeś. Zaproponowałeś termin który nam nie pasował, a podałem go Kondzioxowi podczas rozmowy i oczywiście stwierdziłeś, że idealnym pomysłem będzie zagranie spara kiedy nas nie będzie, nie wiem czy nie potraficie się z sobą komunikować (wiadomo jeden mówi drugi szczeka), ale nie wydaje mi się, że czymś trudnym było przekazanie wiadomości "w następnym tygodniu jesteśmy wolni".

https://imgur.com/a/baDMP4P Tutaj masz poziom mentalny waszej grupy. Szkoda czasu na dzieciaki, które hucznie przebijają największych raków jakich widziałem. Cała akcja z 17pp mocno śmierdziała i raczej kto was zna ten wiedział co się tam naprawdę działo. Napisałeś posta w nocy gdzie byłem lekko porobiony nie chciało mi się odpisywać na cokolwiek, a kiedy ty się słodko cieszyłeś z tego memixa ja poznawałem nowe języki (polecam wstać od pc lepsza grafa jest w realu).

Co do samego sparingu fajnie będzie zawsze z kimś zagrać szczególnie, że ostatnio kompletnie nic nie gramy podczas nieobecności Szczepana, tylko wkurza mnie świadomość, że to nie będzie zwykły mecz tylko każda z stron będzie chciała coś udowodnić, a robiąc PWH nie chciałem kopać każdego możliwego rodaka na drodze tylko z nimi grać w jednym teamie i następny kapitan kimkolwiek by nie był miałby łatwiejsze zadanie przed następnym NWWC, a tak znowu wracam do codziennego szarego dnia na mb w którym nawet jak robię team gfowy ktoś się musi sadzić. Zagrajcie z 3pp skołuje im 2 fajne nicki i zagracie jak równy z równym na razie nie wiem czy chce grać jako PWH, bo raz się zgodzę i potem ciągle co następny młodociany kozaczek będzie się sapać, a nie taki był zamysł PWH i nie do tego zostało stworzone.

Maksiu kiedy jakaś bitwa 1pg chciałbym zobaczyć, że serio jesteś liderem, a nie kolejnym Matinhem który patrzy jak inni grają.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 10, 2018, 02:53:22 wysłana przez simskil »

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 18, 2018, 18:56:36 »
    Mnie za to ciekawi jedna rzecz. Jak to jest, że składy PGG i 1PG w 3/4 się pokrywają. Zagrajcie między sobą tego gfa, zobaczymy kto lepszy i gdzie przyjdzie większość "lepszych" graczy.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 18, 2018, 19:03:48 »
    Żeby poprosić o sparing wystarczy napisać na steam, no ale ty oczywiście musisz odstawiać szopkę szczególnie jak pierwszemu się wymiękło, a teraz trzeba pokazać jajeczka, słaby sposób wybrałeś.
    Masz mnie zablokowanego na steamie :)
    Zaproponowałeś termin który nam nie pasował, a podałem go Kondzioxowi podczas rozmowy i oczywiście stwierdziłeś, że idealnym pomysłem będzie zagranie spara kiedy nas nie będzie, nie wiem czy nie potraficie się z sobą komunikować (wiadomo jeden mówi drugi szczeka), ale nie wydaje mi się, że czymś trudnym było przekazanie wiadomości "w następnym tygodniu jesteśmy wolni".
    Czy ty wgl czytałeś mojego posta? 
    chociaż jeżeli wam odpowiada inny termin to możemy się dogadać na priv.

https://imgur.com/a/baDMP4P Tutaj masz poziom mentalny waszeWj grupy. Szkoda czasu na dzieciaki, które hucznie przebijają największych raków jakich widziałem. Cała akcja z 17pp mocno śmierdziała i raczej kto was zna ten wiedział co się tam naprawdę działo.
    Szybko zmieniasz zdanie simskil :D Kilka mies temu pisałeś, że nie zamierzasz postować żadnych ss'ów i że to zabawa dla dzieciaków, mam wkleić gdzieś cytat? Mimo wszystko widzę, że pokazujesz tylko jedną stronę barykady, doskonale wiesz że byłeś wyzywany przez granie pod tagami 1pg_Cipka_Heinz, za co dostałeś bana na gfie ^^ https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=35328.1950
    A na prawdę nie chcę wchodzić relacje, ty + heinz jesteście dużymi chłopcami możecie to sobie wyjaśnić

Co do samego sparingu fajnie będzie zawsze z kimś zagrać szczególnie, że ostatnio kompletnie nic nie gramy podczas nieobecności Szczepana, tylko wkurza mnie świadomość, że to nie będzie zwykły mecz tylko każda z stron będzie chciała coś udowodnić, a robiąc PWH nie chciałem kopać każdego możliwego rodaka na drodze tylko z nimi grać w jednym teamie i następny kapitan kimkolwiek by nie był miałby łatwiejsze zadanie przed następnym NWWC, a tak znowu wracam do codziennego szarego dnia na mb w którym nawet jak robię team gfowy ktoś się musi sadzić. Zagrajcie z 3pp skołuje im 2 fajne nicki i zagracie jak równy z równym na razie nie wiem czy chce grać jako PWH, bo raz się zgodzę i potem ciągle co następny młodociany kozaczek będzie się sapać, a nie taki był zamysł PWH i nie do tego zostało stworzone.
    Czekaj, czekaj my gramy w tą grę chyba, żeby była ta rywalizacja, czy ktoś tutaj mówi coś o kopaniu kogoś? Chcę Ci udowodnić, że to nie zawsze Ci "weterani" są najlepsi, a młode chude byki mogą ugrać nawet więcej ^^ Ja się do Ciebie nie sadze, spoko rób sobie team gf'owy ale on jest chyba od grania gf'ów, jeśli nie chciałeś robić gfów, to mogłeś zrobić woltę, wyzwałem was na gfa decyzja należy do Ciebie. Co do 3pp też zostało wyzywane, wow nie spodziewałem się, że Trojan ma większe jajeczka niż Wielki Filip Króla GF'a ^^ Mimo wszystko widzę, że nie umiesz stosować się do swojej sygnaturki widzę że ciężko napisać tak lub nie lecz, lepiej napisać, że PWH do łączenia sceny powstało a później że ja zły, że ja chcę to rozwalić, Filipku nie obracaj kota ogonem.

Maksiu kiedy jakaś bitwa 1pg chciałbym zobaczyć, że serio jesteś liderem, a nie kolejnym Matinhem który patrzy jak inni grają.
    RGL idzie wielkimi krokami, mam nadzieję, że dla Polskiej sceny pójdzie lepiej niż ostatni EiC ^^ Liderem jestem na pewno lepszym niż ty bo przynajmniej nie odchodzę z powodu EU4.

Mnie za to ciekawi jedna rzecz. Jak to jest, że składy PGG i 1PG w 3/4 się pokrywają. Zagrajcie między sobą tego gfa, zobaczymy kto lepszy i gdzie przyjdzie większość "lepszych" graczy.

W jaskini mieskasz XD? Zobacz grupę steam.

« Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2018, 23:03:21 wysłana przez IndiaN »

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 18, 2018, 19:13:17 »
    Napisałeś posta w nocy gdzie byłem lekko porobiony nie chciało mi się odpisywać na cokolwiek (źle to się kończy dla mnie jak wymyślam coś na bani), a kiedy ty się słodko cieszyłeś z tego memixa ja poznawałem nowe języki (polecam wstać od pc lepsza grafa jest w realu).

Art. 62 ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii reguluje kwestię nielegalnego posiadania, wskazując, że:

1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe,podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

2. Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 18, 2018, 20:04:45 »
    Art. 62 ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii reguluje kwestię nielegalnego posiadania, wskazując, że:

1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe,podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

2. Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Filip się tylko popisuje, że ćpa, ma mylne wyobrażenie, że to komus imponuje.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 18, 2018, 20:44:12 »
    Filip się tylko popisuje, że ćpa, ma mylne wyobrażenie, że to komus imponuje.

Ty się też już popisałeś w wątku 3pp i ligi Jarla
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 18, 2018, 20:59:54 »
    Ty się też już popisałeś w wątku 3pp i ligi Jarla
    Tu akurat ma racje.Kto normalny piszę na forum dyskusyjnym o tym, że cytując "Napisałeś posta w nocy gdzie byłem lekko porobiony" Simskill według mnie szuka atencji.
    (click to show/hide)

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 18, 2018, 22:52:11 »

Jaki ten artykuł ma sens skoro kofeina czy alkohol to też środki psychotropowe a jakoś nie słyszałem nigdy o skazaniu kogoś za ich posiadanie?
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 18, 2018, 22:52:42 »
    Masz mnie zablokowanego na steamie :)Czy ty wgl czytałeś mojego posta?
    Istnieją inni ludzie? Zadam to samo pytanie.

Szybko zmieniasz zdanie simskil :D Kilka mies temu pisałeś, że nie zamierzasz postować żadnych ss'ów i że to zabawa dla dzieciaków, mam wkleić gdzieś cytat? Mimo wszystko widzę, że pokazujesz tylko jedną stronę barykady, doskonale wiesz że byłeś wyzywany przez granie pod tagami 1pg_Cipka_Heinz, za co dostałeś bana na gfie ^^ https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=35328.1950
    A na prawdę nie chcę wchodzić relacje, ty + heinz jesteście dużymi chłopcami możecie to sobie wyjaśnić

Pisałem o prywatnych rozmowach na steam + odnosiłem się już do samego meczu, że parę pstryczków w nos nikomu nie zaszkodzi podbuduje atmosferę. Grałem niecała mapę pod tym tagiem i oczywiście cwaniaczki dały reporta choć sam heinz mógłby mieć bana za to samo tylko jemu się chce bawić. W moim przypadku to jest ciągłe spamowanie na czacie gf serwera (za to też może być banik) nawet nie można z kimś pograć, bo jak sobie was mutuje i tak ktoś mi o tym gada, jest to męczące czasem nawet żenujące szczególnie kiedy takie smrodki chcą iść z tobą na gołe klaty.

Czekaj, czekaj my gramy w tą grę chyba, żeby była ta rywalizacja, czy ktoś tutaj mówi coś o kopaniu kogoś? Chcę Ci udowodnić, że to nie zawsze Ci "weterani" są najlepsi, a młode chude byki mogą ugrać nawet więcej ^^ Ja się do Ciebie nie sadze, spoko rób sobie team gf'owy ale on jest chyba od grania gf'ów, jeśli nie chciałeś robić gfów, to mogłeś zrobić woltę, wyzwałem was na gfa decyzja należy do Ciebie. Co do 3pp też zostało wyzywane, wow nie spodziewałem się, że Trojan ma większe jajeczka niż Wielki Filip Króla GF'a ^^ Mimo wszystko widzę, że nie umiesz stosować się do swojej sygnaturki widzę że ciężko napisać tak lub nie lecz, lepiej napisać, że PWH do łączenia sceny powstało a później że ja zły, że ja chcę to rozwalić, Filipku nie obracaj kota ogonem.
    Chude młode byki? Śmiesznie to brzmi od kogoś takiego jak ty. Z tego co wiem Movement, Michał długo już graja w tą grę i to głównie oni wam kerują mecze. PWH nie powstało do żadnego łączenia sceny jedynie do złączenia dobrych graczy pod następne NWWC, tym złym sam się nazwałeś.

RGL idzie wielkimi krokami, mam nadzieję, że dla Polskiej sceny pójdzie lepiej niż ostatni EiC ^^ Liderem jestem na pewno lepszym niż ty bo przynajmniej nie odchodzę z powodu EU4 czy tam przegranego GF'a z KKA.
    Nie wiem do czego nawiązujesz, bo nigdy z powodu kłótni przez jakąś grę nie odchodziłem z żadnego klanu. W tym momencie jesteś najgorszą osobą która może kogoś w tym temacie wyśmiewać, pamiętasz co musiałem obiecać kiedy dołączyłem do Ice? Śmiesznie się złożyło, że ci którzy zwrócili mi uwagę nie potrafili potem sami się skontrolować i to już po tygodniu.

Temu Heiznowi i Chadzie już nawet nie odpisze dość głupot na dziś przeczytałem. Matinh, a ty myślisz, że to kogoś interesuje? A i tak dodając Indian po swoim syropie od razu mi się chwalił więc nie wiem czy pisałeś o dobrej osobie.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2018, 23:05:57 wysłana przez simskil »

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 18, 2018, 22:55:17 »
    Jaki ten artykuł ma sens skoro kofeina czy alkohol to też środki psychotropowe a jakoś nie słyszałem nigdy o skazaniu kogoś za ich posiadanie?
    Jak idzie się domyślić, chodzi tu o wybrane substancje xdd

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 18, 2018, 22:57:52 »
    alkohol

Zależy gdzie i zależy kiedy xD
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)