Żeby poprosić o sparing wystarczy napisać na steam, no ale ty oczywiście musisz odstawiać szopkę szczególnie jak pierwszemu się wymiękło, a teraz trzeba pokazać jajeczka, słaby sposób wybrałeś.
Masz mnie zablokowanego na steamie :)
Zaproponowałeś termin który nam nie pasował, a podałem go Kondzioxowi podczas rozmowy i oczywiście stwierdziłeś, że idealnym pomysłem będzie zagranie spara kiedy nas nie będzie, nie wiem czy nie potraficie się z sobą komunikować (wiadomo jeden mówi drugi szczeka), ale nie wydaje mi się, że czymś trudnym było przekazanie wiadomości "w następnym tygodniu jesteśmy wolni".
Czy ty wgl czytałeś mojego posta?
chociaż jeżeli wam odpowiada inny termin to możemy się dogadać na priv.
https://imgur.com/a/baDMP4P Tutaj masz poziom mentalny waszeWj grupy. Szkoda czasu na dzieciaki, które hucznie przebijają największych raków jakich widziałem. Cała akcja z 17pp mocno śmierdziała i raczej kto was zna ten wiedział co się tam naprawdę działo.
Szybko zmieniasz zdanie simskil :D Kilka mies temu pisałeś, że nie zamierzasz postować żadnych ss'ów i że to zabawa dla dzieciaków, mam wkleić gdzieś cytat? Mimo wszystko widzę, że pokazujesz tylko jedną stronę barykady, doskonale wiesz że byłeś wyzywany przez granie pod tagami 1pg_Cipka_Heinz, za co dostałeś bana na gfie ^^
https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=35328.1950 A na prawdę nie chcę wchodzić relacje, ty + heinz jesteście dużymi chłopcami możecie to sobie wyjaśnić
Co do samego sparingu fajnie będzie zawsze z kimś zagrać szczególnie, że ostatnio kompletnie nic nie gramy podczas nieobecności Szczepana, tylko wkurza mnie świadomość, że to nie będzie zwykły mecz tylko każda z stron będzie chciała coś udowodnić, a robiąc PWH nie chciałem kopać każdego możliwego rodaka na drodze tylko z nimi grać w jednym teamie i następny kapitan kimkolwiek by nie był miałby łatwiejsze zadanie przed następnym NWWC, a tak znowu wracam do codziennego szarego dnia na mb w którym nawet jak robię team gfowy ktoś się musi sadzić. Zagrajcie z 3pp skołuje im 2 fajne nicki i zagracie jak równy z równym na razie nie wiem czy chce grać jako PWH, bo raz się zgodzę i potem ciągle co następny młodociany kozaczek będzie się sapać, a nie taki był zamysł PWH i nie do tego zostało stworzone.
Czekaj, czekaj my gramy w tą grę chyba, żeby była ta rywalizacja, czy ktoś tutaj mówi coś o kopaniu kogoś? Chcę Ci udowodnić, że to nie zawsze Ci "weterani" są najlepsi, a młode chude byki mogą ugrać nawet więcej ^^ Ja się do Ciebie nie sadze, spoko rób sobie team gf'owy ale on jest chyba od grania gf'ów, jeśli nie chciałeś robić gfów, to mogłeś zrobić woltę, wyzwałem was na gfa decyzja należy do Ciebie. Co do 3pp też zostało wyzywane, wow nie spodziewałem się, że Trojan ma większe jajeczka niż Wielki Filip Króla GF'a ^^ Mimo wszystko widzę, że nie umiesz stosować się do swojej sygnaturki widzę że ciężko napisać tak lub nie lecz, lepiej napisać, że PWH do łączenia sceny powstało a później że ja zły, że ja chcę to rozwalić, Filipku nie obracaj kota ogonem.
Maksiu kiedy jakaś bitwa 1pg chciałbym zobaczyć, że serio jesteś liderem, a nie kolejnym Matinhem który patrzy jak inni grają.
RGL idzie wielkimi krokami, mam nadzieję, że dla Polskiej sceny pójdzie lepiej niż ostatni EiC ^^ Liderem jestem na pewno lepszym niż ty bo przynajmniej nie odchodzę z powodu EU4.
Mnie za to ciekawi jedna rzecz. Jak to jest, że składy PGG i 1PG w 3/4 się pokrywają. Zagrajcie między sobą tego gfa, zobaczymy kto lepszy i gdzie przyjdzie większość "lepszych" graczy.
W jaskini mieskasz XD? Zobacz grupę steam.