Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] III Kolejka  (Przeczytany 2321 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    Odp: [III Liga Deluge] III Kolejka
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 03, 2018, 21:48:37 »
    ChM 11:9 ChK
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 03, 2018, 21:52:18 »
    Monitor, prujesz się o tego walkovera, a ja podkreślam

Do 19:10 nie było ani jednego gracza PI na serwerze ligowym, co jest żałosne, bo nawet Tobie nie chciało się ruszyć tyłka, mieliśmy w nieskończoność czekać aż przyjdziecie bo taką masz fantazję? Wystarczyło przyjść, poprosić bezpośrednio o więcej czasu, zamiast teraz wylewać żal. Poćwiczcie

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 03, 2018, 21:58:50 »
    Monitor, prujesz się o tego walkovera, a ja podkreślam

Do 19:10 nie było ani jednego gracza PI na serwerze ligowym, co jest żałosne, bo nawet Tobie nie chciało się ruszyć tyłka, mieliśmy w nieskończoność czekać aż przyjdziecie bo taką masz fantazję? Wystarczyło przyjść, poprosić bezpośrednio o więcej czasu, zamiast teraz wylewać żal. Poćwiczcie

Naucz się czytać.Dostaliśmy informację, że mecz jest o 20:00. New War potwierdzi, ze powiedzial mi ze mamy mecz 5 po 19. i uwierz mi ze ruszylem tylek i zacząłem zbierać ludzi, co nie było łatwe ponieważ jako szeregowiec miałem w znajomych zaledwe kilka osób. New War wiedział, że się zbieramy i że wchodzą już ludzie, to wy wymusiliscie walkower.

A mój nick to Moontoor, i nie pruję się o nic, nie jest dla mnie przyjemnością gra z kimś takim jak ty, poprostu pisze co myślę o takim zachowaniu, a jest to po prostu żałosne.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 03, 2018, 22:05:28 »
    Anyway 20-0, ale rozumiem, że mogłeś zwyczajnie nie mieć innego zajęcia i wolałbyś zagrać mecz z wyraźną przewagą drugiej strony. Syndrom 13ph w końcu, hehe zabawa, jak można wgle wziąć walkover po co ta zasada XDDDDDD

Nadal podkreślam: Było przyjść na serwer, z nudów graliśmy między sobą, bo to twoje zbieranie ludzi skończyło się na pogadance. Skoro:

Dostaliśmy informację, że mecz jest o 20:00. New War potwierdzi, ze powiedzial mi ze mamy mecz 5 po 19.
    To 20 czy 19:05? I co to zmienia, skoro zebralibyście się o 20, godzine po terminie meczu? Przecież to twoje prucie się jest żałosne bardziej od tego walkovera.
    Szczerze? Nikomu z nas nie chciało się grać tego spotkania właśnie dlatego, że nie potraficie się nawet przyłożyć do tego, żeby załatwić sobie przedłużenie czasu. Wystarczyło się odezwać do kogoś z GoNu/Wejść na serwer, czego oczywiście nie zrobiłeś, żeby tylko móc potem podnieść lament i płakać jakie to żałosne wziąć walkover, ojezu no straszne rzeczy, przecież tyle to w wyniku zmieniło. Przynajmniej nikt wam morali nie strzaskał kolejny raz z rzędu. Skończ już temat, bo mi was szkoda

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 03, 2018, 22:12:08 »
    III kolejka dobiegła końca!

Zapraszam Ganczo i Montoora to tematu dyskusja!

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 04, 2018, 17:59:27 »
    Chcecie zagrać mecz? Pisz do Szekiego, zagramy sobie oficjalka, dostaniecie baty i będziesz miał swoją rozrywkę. Gdyby wynik nie był tak oczywisty, to byśmy zostali. Ale nie chcieliśmy być katami małego klanu, który stawia pierwsze kroki, bo wtedy też bylibyśmy źli i okrutni : )))))))))))))))))))))))

Ten ganczo to chyba jakiś kozak na tym delugu xddddd