Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [HoI4] Mod o polskiej scenie NW  (Przeczytany 7451 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [HoI4] Mod o polskiej scenie NW
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 15, 2018, 01:27:44 »
    to niezły modzik sie szykuje  nawet IIIe jest :D ale Ako juz tu niema u nas

Offline tel-mati

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • nie mam tekstu :(
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 15, 2018, 09:01:37 »
    Jak tam prace idą  ???

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 15, 2018, 23:24:16 »
    Niestety wolno, glownie przez maly zasob czasu oraz ogrom roboty do zrobienia :/

(click to show/hide)

Offline Matijas

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 18, 2018, 02:14:32 »
    Mogę pomóc ;)

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 19, 2018, 16:12:38 »
    To dodaj prosze fanisa na steamie, w pierwszym poscie jest jego konto, i popros by ci wyslal co jest do zrobienia.

(click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 20, 2018, 09:53:06 »
    Ogólnie to mam ciekawy (mam nadzieje) zamysł jednego kraju, właśnie Nr 64. Komu wysyłać takie propozycje? Bo to jest również propozycja do tzw. dogadania się.
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 20, 2018, 11:00:51 »
    Planujecie potezne VIe ktore zginelo przez holdfasta? Czempioni zasluguja na hold :c

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 20, 2018, 17:08:44 »
    Ogólnie to mam ciekawy (mam nadzieje) zamysł jednego kraju, właśnie Nr 64. Komu wysyłać takie propozycje? Bo to jest również propozycja do tzw. dogadania się.
    Propozycje mozna pisac tutaj lub do nas przez steama, wlasnie po to dalem tu nasze konta.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2018, 00:37:10 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 24, 2018, 02:53:15 »
    Do III korpusu to brakuje jeszcze 81e lekkiej piechoty

Offline Grifez

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 24, 2018, 14:09:14 »
    Moim zdaniem powinniśmy dodać 1ZSRR(1 związek strzelców Rusi Rodackiej)  i wszystkie inne pułki które istnieją 1,2 lub 3 dni. Chwila po co mamy dodawać pułki które istnieją mniej niż 6 miesięcy. Dlatego proszę wszystkich Pułkowników,Kapitanów,Feldmarszałków i innych Generałów abyście nie prosili o dodanie do moda waszego pułku jeżeli takowy nie istnieje od przynajmniej 6 miesięcy, bo nie chcemy pracować na jakimś krajem tydzień albo której tylko po to żeby po tym tygodniu się dowiedzieć że ten pułk przestał już istnieć.Dlatego na razie pozbywamy się z moda takich pułków jak 23pp 16pp 5pp. Dziękuje za uwagę mówił do was PanzecernyGrenadier Kölen, znany również jako Zefir

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 24, 2018, 15:57:34 »
    Ale szkalowanie 16pp porownujac do dwudniowych pulkow to ty sobie chlopak odpusc xD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 24, 2018, 18:54:45 »
    Ale szkalowanie 16pp porownujac do dwudniowych pulkow to ty sobie chlopak odpusc xD
    Chodzi tu o ogólne nie wprowadzanie pułków, które nie istnieją albo przestają istnieć po tygodniu/miesiącu.

(click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 24, 2018, 19:12:32 »
    Dobry pomysł zróbcie moda z 6 pułkami wykluczając jednocześnie te z najciekawszą historią bo to w końcu za dużo roboty xD Jedyne ciekawe pułki co mogą być w tym modzie to 14pk, 3pp i 7pp xD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 24, 2018, 21:12:09 »
    Nie hejtuje, bo naprawdę Wam kibicuję. Nie mniej Indian ma rację, nie umieszczanie pulkow nie istniejących jest durnym rozwiązaniem, oslabiającym potencjał moda. Mniej państw, jak również brak możliwości wprowadzenia ciekawych eventow które odnoszą się do zmian na scenie.

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 24, 2018, 21:43:56 »
    Nie hejtuje, bo naprawdę Wam kibicuję. Nie mniej Indian ma rację, nie umieszczanie pulkow nie istniejących jest durnym rozwiązaniem, oslabiającym potencjał moda. Mniej państw, jak również brak możliwości wprowadzenia ciekawych eventow które odnoszą się do zmian na scenie.

Najpewniej zostaną one kiedyś dodane, ale nie są teraz naszym priorytetem, głównie przez to, że praca nad jednym państwem jest trudna a zrobienie sobie roboty na 10 takich państw mija się z celem. Zostaną one dodane w późniejszej wersji moda ale póki co nie ma szans. Już mamy problem z tymi państwami, które są teraz, bo część już nie istnieje (7ph 9kpg 12pp), a nawet nie mamy informacji jak to u nich wyglądało. Daliśmy je, bo liczyliśmy na pomoc od członków tych pułków. Wystarczało samo zrobienie szkicu drzewka, albo paru ikon itp. Każdy chce tu być, a mało osób udziela się w tym w jakikolwiek sposób, który nie jest tylko pisaniem, że dodajcie to to i to. Prosiliśmy żeby dodawać nas na steamie, jak ktoś chce pomóc, ale jedyną osobą, która się zgłosiła do pomocy, i nie należy do 7pp, był Indian.

PS. Nie widze gdzie Indian się tu wypowiadał XD Chodziło ci o laale? Bo jeśli tak to się zgodzę, że ma rację, ale jak już pisałem, póki co nie ma na to szans, w przyszłości najpewniej pozostałe pułki się pojawią.
    PPS. Przypominam, że póki co robią to tylko 3 osoby, z czego tylko jedna ogarnia drzewka i eventy, które są jednak podstawą w tym modzie.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2018, 21:49:44 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)