Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Niesamowita Wieś Stolicą  (Przeczytany 1359 razy)

Opis tematu: Dziwny problem z Warszawą

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elger

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Niesamowita Wieś Stolicą
    « dnia: Maja 14, 2018, 22:45:24 »
    Gram już długo w OiM Ale pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło: przebywałem w Warszawie moim mieście (jestem Królem Rzeczypospolitej) I nagle pojawił się dźwięk jaki pojawia się przy nie wykonaniu misji. Warszawa z poziomu bardzo wysoki spadła na najniższy, jej ikonka na mapie stała się palącą wsią I cały czas pisze że jest spustoszona. Nikt już bardzo dawno nie atakował Warszawy ani nie było tam żadnych rozruchów.  Z WWą mam stosunki prawie 100. Proszę o pomoc !

Offline Elger

• Użytkownik
    Odp: Niesamowita Wieś Stolicą
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 14, 2018, 22:59:35 »
    Czy ktoś kiedyś miał już taki problem? Czy ktoś umie mi pomoc? Proszę o szybką odpowiedź! Czy jak wbiję poziom Warszawy na bardzo wysoki to znowu stanie się normalnym miastem A nie palącą się wsią? I od razu mówię że gram na nie pirackie wersji . Kupiłem wszystkie M&B na Steamie. I z żadnym z nich oprócz w OiM mam problem
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2018, 23:10:16 wysłana przez Elger »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 15, 2018, 02:00:08 »
    Niesamowita wieś stolicą, woah świetny opis Warszawy IRL

Offline Elger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 15, 2018, 07:31:55 »
    Taaa A wiesz jak to naprawić?

Offline Elger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 15, 2018, 18:47:17 »
    Jeśli mi nie wierzycie to jutro dodam załącznik z tym dziwnym problemem. Jest tak od 5 dni A juz Warszawa jest bardzo bogata Ale dalej na mapie jest pokazana jako paląca się Wieś I pisze że jest spustoszona. Pomóżcie!

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 15, 2018, 23:51:19 »
    Hmm, może jest to po prostu zwykły bug M&B, z czego również sam M&B słynie; że jest zabugowany. Strzelam że jak tak jest to już tego nie naprawisz na tym savie z gry, zobacz czy jak odpalisz nową grę to czy warszawa jest normalna, jak nie to sprawdź spójność plików gry albo coś, inaczej nie wiem jak ci pomóc.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2018, 23:53:04 wysłana przez Sharpshooter »

Offline Elger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 16, 2018, 22:26:43 »
    A więc... sprawdziłem spójność plików I nic nie zadziałało. Szwedzi oblężyli Warszawę I przestało pisać że jest spustoszona. Ale dalej jest wsią która się pali xD mam nadzieję że to naprawi się z czasem. Wielkie dzięki za pomoc;)