Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MP NW18] [inf] III kolejka  (Przeczytany 4511 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [MP NW18] [inf] III kolejka
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 21, 2018, 21:52:33 »
    Chciałbym zapytać, czy simskil jako streamer nie powinien siedzieć grzecznie i bezstronnie na spectatorze zamiast jak zwykle siać zamęt i pluć się do wszystkich. Czemu sędziowie nie reagowali na to niedorzeczne prowokowanie?
    Bo to kumple coś czego nie masz. ^^

A tak na poważnie nie siałem żadnego zamętu tym bardziej do nikogo się nie plułem szkoda śliny na kogoś takiego. Byłem na samej części gfowej, a nie w8 na bitwie grałem z 13ph potwierdzam podejrzenia Patruka, ale wracając czat latał jak szalony to się dołączyłem. Chada był na tyle bezczelny, że skusił się na obrażenie sędziego i to mi się coś wytyka. Ganczuś panczuś calma i żyj kolejnym dniem.

Offline Deniolser

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Maja 21, 2018, 22:55:15 »
    Link do streama z meczu 8pp vs 13ph .

I tak a propo całej sytuacji to z tego co mi wiadomo to ja i Abuk komentowaliśmy i streamowaliśmy ten mecz nie Pan Simskil (jeżeli coś źle napisałem proszę mnie poprawić bądź usunąć wiadomość . )
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2018, 22:57:12 wysłana przez Deniolser »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 21, 2018, 23:25:23 »
    Czyli gwiazdka przyszla tylko denerwowac ludzi? Smieszne xD
    I daruj sobie te piwa simskil, odpiszesz mi jak moderacja Ci zejdzie :)))

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 22, 2018, 10:57:13 »
    Grało się świetnie, GG 13ph. Cały mecz odbył się bez żadnych problemów technicznych. FiC'e i inne głupoty nie przeszkadzały w dobrej zabawie, wiec pod tym kątem nie ma co się rozwodzić. Administracja troszkę nie zorientowana. Widać przecież, ze mecz strasznie luźny, nawet my widząc przewagę w ilości graczy po stronie 13ph, nie prosiliśmy o balans. Każdy dobrze się bawił, to po co zwracać na to uwagę. Żadna z ważniejszych zasad nie została złamana, a mecz był przyjemny dla obu zgrupowań. Jeszcze raz dziękuje za grę, grało się świetnie!
    « Ostatnia zmiana: Maja 22, 2018, 11:20:15 wysłana przez Mr.Copper »

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 22, 2018, 16:47:16 »
    Stwierdzę fakt że w zdaniu o wykrycie cheata pisze "might" zresztą co wy macie do ab, cheat z unblockable jest gorszy od ab.
    Tak w pierwszej linijce jest napisane "might" ale w drugiej już widać "detected". A poza tym #FreeAB
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.