Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ograniczona ilość jednostek  (Przeczytany 985 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michal1234

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ograniczona ilość jednostek
    « dnia: Stycznia 31, 2009, 10:04:50 »
    Siema mam Mount&Blade wersje 1.003 (pełna wersje) i mam juz 20 level i niewiem co zrobic by miec wiecej wojsk bo narazie mogemiec tylko 37 a dowodztwo mam na 2 (w umiejetnosciach postaci) a i dlaczego gdy nadpadlem na zamek i wygralem bitwe zamek nienalezy domnie chociaz jestem lordem w krolestwie Veagirow i po wygranej bitwie bylo zeby onic nieprosic krola albo poprosic o ten zamek (kliknolem zeby poprosic o ten zamek ale to nic niedalo i pisze nad zamkiem ze nalezy do krolestwa Veagirow ale nikt niejest jego wladca ) a i moze macie jakies mody do tej wersji albo pelna wersje np 1.11

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Ograniczona ilość jednostek
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2009, 10:09:58 »
    Z tym zamkiem jest tak że kiedy go zdobywasz to w pewnym sensie wysyłasz list do swojego króla i zanim on dojdzie minie 1-2 dni(wiesz, to nie XXI wiek nie ma internetu xD) a z tym wojskiem to polecam podbić sobie wyżej "renown" czyli po naszemu reputacje(polecam wygrywanie turniejów)

Offline dzikuss94

• Użytkownik
    • I tak plemiona lepsze ;)
    Odp: Ograniczona ilość jednostek
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2009, 16:45:02 »
    Jest kilka sposobów:

1.Pakuj w charyzmę i przywódctwo (charyzma daje +1 miejsce w ekipie)

2.Werbuj bohaterów i rozwijaj je w kierunku charyzmy.

3.a)W postaci wejdź w statystyki>export postaci

b) naciśnij ctrl+shift+esc

c)wejdź w program files>Mount&Blade>charExport>wejdź w plik z nazwą postaci, wyświeli się zapis w notatniku. Masz tam wszystkie statystyki swojej postaci> weź ustaw charyzmę na 99999999999999999999

d) masz około 10 miliardów miejsc w armii xD
    Gram w plemiona ;]
    Świat 42 - WhatsGoingOn???