Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] Składy i kontakty  (Przeczytany 9262 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [III Liga Deluge] Składy i kontakty
    « Odpowiedź #90 dnia: Czerwca 23, 2018, 10:23:11 »
    Proszę usunąć ze składu graczy Ventru Dzemor Black Tiger PL RobertKciuk Pan Maciej Mrff.

Zrobione

Oraz czemu gracz Ares grał po stronie ChL na meczu z nami skoro był w naszym rosterze ?

Mamy dwóch Aresów w lidze. Ten który jest w ChL był w składzie od początku, a ten wasz został dodany nieco potem, kiedy liga już trwała. W każdym razie są to dwie różne osoby.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #91 dnia: Czerwca 23, 2018, 11:20:48 »
    w polskiej lidze Deluge absurdem jest by mecze wygrywali ludzie którzy Deluge odpalili raz w życiu, a jedyne polskie słowo które znają to "kurwa".

no nieźle

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #92 dnia: Czerwca 23, 2018, 13:49:33 »

Mamy dwóch Aresów w lidze. Ten który jest w ChL był w składzie od początku, a ten wasz został dodany nieco potem, kiedy liga już trwała. W każdym razie są to dwie różne osoby.

XDDDDD - prozę podaj mi ich Steam bo jestem ciekaw jaki to ten drugi (poza tym mój Ares też grał od początku z chl ale nie grał meczu - po prostu się przepisał )

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #93 dnia: Czerwca 23, 2018, 13:57:44 »
    XDDDDD - prozę podaj mi ich Steam bo jestem ciekaw jaki to ten drugi (poza tym mój Ares też grał od początku z chl ale nie grał meczu - po prostu się przepisał )
    Szukaj dziur szukaj, możesz się też ustosunkować w innych wątkach

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 23, 2018, 14:40:03 »

Kurczę, masz rację. Dziwna sprawa. Nawet nie wiem jak Ares znalazł się w waszym rosterze bo w nie widzę w tym wątku posta w którym byłaby prośba o dodanie go do rostera ChM.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:16:50 »
    Chyba trzeba jakieś konsekwencje z tego wyciągnąć prawda ?

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #96 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:45:40 »
    Chyba trzeba jakieś konsekwencje z tego wyciągnąć prawda ?

Do czego zmierzasz, Adamek? Przejrzałem zapisy - zarówno ChM jak ChL zgłosiło gracza Ares (oba bez podanego id), natomiast patrząc po screenach ani razu gracz o takim nicku dla Was nie wystąpił. Co w tym więc przeszkadza, by grał dla ChL?

I nie odbierz tego bynajmniej jako jakiś "atak" po wczoraj, pytam z ciekawości i dla pomocy w sprawie.

Offline TheMrVister

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Toute la mort est certaine, l'heure n'est pas.
    « Odpowiedź #97 dnia: Czerwca 23, 2018, 21:28:36 »
    Proszę usunąć gracz Kubixon ze składu PI

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #98 dnia: Czerwca 23, 2018, 23:44:44 »
    Odrzucam.
    Tak jak pisałem na Steamie - rozumiem że Woj chce pomóc w jego przekonaniu "słabemu klanowi", szkoli ludzi itd. ale ściąganie topowych graczy Warbanda którzy są reprezentantami w Nation Cupie jest przesadą. Równie dobrze GoN mógłby wykorzystać swoje kontakty i Kradus czy Ganczo mogliby zrobić to samo co Woj. Ale w polskiej lidze Deluge absurdem jest by mecze wygrywali ludzie którzy Deluge odpalili raz w życiu, a jedyne polskie słowo które znają to "kurwa".
    I proszę nie powoływać się na regulamin, że niby nie zakazuje, bo w regulaminie nie można przewidzieć aż takich absurdów.
    Zagrajcie uczciwie, swoim składem, tak samo jak GoN i niech wygra lepszy klan, a nie ten, który ściągnie więcej topowych graczy.
    Odrzucenie ich z tego powodu, że są z repry Fracji, też nie jest do końca w porządku ;/ Przyznaje, że to co robi Adamek nie jest do końca fair ale w zasadach nie ma nic na temat zagranicznych graczy. ChM wygrałoby turniej, a Adamek byłby skończony na Deluge ale to już chyba jego problem, co nie?

(click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 24, 2018, 00:20:19 »
    Odrzucenie ich z tego powodu, że są z repry Fracji, też nie jest do końca w porządku ;/ Przyznaje, że to co robi Adamek nie jest do końca fair ale w zasadach nie ma nic na temat zagranicznych graczy. ChM wygrałoby turniej, a Adamek byłby skończony na Deluge ale to już chyba jego problem, co nie?

Kij, że nie ma tego w zasadach. To co on próbuje zrobić jest zbyt śmieszne, by było prawdziwe. Chyba każdy normalny myślący człowiek zgodzi się, że dodawanie kilku zagranicznych graczy jest absurdem, i nie powinno się do tego dopuścić.
    Poza tym Adamek już jest skończony. Z tego co widać zrobił z siebie pośmiewisko.

Pozdrawiam,
    Amue
    Jeść białych ludzi!

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Czerwca 24, 2018, 00:23:34 »
    Chyba każdy normalny myślący człowiek zgodzi się, że dodawanie kilku zagranicznych graczy jest absurdem

Jakoś nie tylko ja ich dodaję a jednak to przechodzi ....

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Czerwca 24, 2018, 00:28:13 »
    Jakoś nie tylko ja ich dodaję a jednak to przechodzi ....
    Zamknij się już, bo nie potrafisz w tym temacie użyć żadnego sensownego argumentu ziomek. Pozdrawiam!

Azorek, nie rozdrapuj tego co już zgaszone. Chcesz dyskutować? Cho na steama, odpowiadanie na te same "zarzuty" 20 razy jest naprawde meczace juz

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Czerwca 24, 2018, 01:43:27 »
    Zamknij się już, bo nie potrafisz w tym temacie użyć żadnego sensownego argumentu ziomek. Pozdrawiam!

Azorek, nie rozdrapuj tego co już zgaszone. Chcesz dyskutować? Cho na steama, odpowiadanie na te same "zarzuty" 20 razy jest naprawde meczace juz

Dzieciaczku weź mnie nie pouczaj bo jedyne co umiesz to pierdzielić - nic poza tym

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #103 dnia: Czerwca 24, 2018, 01:55:21 »
    Dzieciaczku weź mnie nie pouczaj bo jedyne co umiesz to pierdzielić - nic poza tym
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2018, 02:01:12 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Czerwca 24, 2018, 02:02:17 »
    >dzieciaczku
    >miej 13 lat i brak przegrody nosowej
    >brak umiejetnosci w twoim klanie
    >zwyzywaj wszystkich przed meczem
    >przegraj mecz
    >zwyzywaj po meczu
    >przegraj wszystko
    >osmiesz sie
    Tak to ja, Adamek, mam was wszystkich na holda dzieciaczki
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2018, 02:03:44 wysłana przez Ganczo »