Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Obuchowiczem i resztą szlachty :(  (Przeczytany 800 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aaryan

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Problem z Obuchowiczem i resztą szlachty :(
    « dnia: Kwietnia 14, 2018, 10:53:16 »
    Cześć!
    Mam taki problem, że rozgrywam sobie XVII Europę, idzie mi naprawdę sympatycznie. Nie narzekam ;), tylko otrzymałem teraz quest odbicia Wawy... i tutaj pojawia się problem.
    Piękna szlachta ma mnie w tyłku, twierdząc, że ekhem ekhem mają w tym momencie ogrom różnych spraw na swojej głowie.
    Co muszę zrobić, żeby ich przekonać do tego, aby mnie wsparli? Mój poziom sławy to 91, może tutaj leży problem?
    Chociaż trochę mnie to dziwi, bo u samego Obuchowicza mam ponad 55, a wciąż mnie olewa :(

Offline Dominique

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Problem z Obuchowiczem i resztą szlachty :(
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 15, 2018, 14:11:01 »
    Cześć, kolego. Po pierwsze, zanim założysz temat (kolejny, który już istnieje o takiej tematyce), proponuje dokładnie rozejrzeć się po forum. Jest tu wiele wątków, które opisują różnorakie problemy. To, o czym napisałeś, jest omawiane choćby tutaj.
    Po drugie, 91 sławy to bardzo malutko. Na przykładzie Obuchowicza - zobacz, ile on ma i nabij minimum tego, co posiada (lordowie zazwyczaj mają przedział 300 +/- 100 - 700-900, a królowie 1000+). Chociaż sam stosunek z lordem na 55 powinien już go przekonać. Zobacz czy przypadkiem nie ma za mało armii czy coś innego nie jest oblegane itd.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2018, 14:16:08 wysłana przez Dominique »
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."