Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Obrażony lord  (Przeczytany 912 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arhal

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Obrażony lord
    « dnia: Marca 31, 2018, 14:24:11 »
    Witam!
    Mam pewien problem związany z konkurami. Mam własne państwo, które zajmuje obecnie Swadię i postanowiłem starać się o rękę Lady Aesy, siostry Jarla Turegora, więc kiedy w Sargoth odbywała się uczta zagadałem o nią do Turegora i pozwolił mi się z nią spotykać. No i dedykowałem jej zwycięstwa w turniejach, opowiedziałem kilka wierszy i później dostałem list od niej, żeby się z nią spotkać, no i poleciałem do niej jeszcze tak z 2 razy. Później spotkałem znowu Turegora i od niechcenia zapytałem się go raz jeszcze i on mi odpowiedział, że słyszał o tym jak się z nią za jego plecami spotykam i że mam nie powracać więcej do tego tematu! Więc teraz lekko wkurzony pytam: Skąd ta zmiana zdania u niego i czy można by to jeszcze jakoś odkręcić? Save'a mam dość daleko, a porywać ją też mi zbytnio nie pasuje. :( Proszę o pomoc

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Obrażony lord
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 31, 2018, 14:43:32 »
    Porób zadania dla lorda. Zacznie Cb za to lubić i przy lepszych relacjach się zgodzi. (Tak mi się wydaje)
    (click to show/hide)

Offline Arhal

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Obrażony lord
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 31, 2018, 19:51:33 »
    Porób zadania dla lorda. Zacznie Cb za to lubić i przy lepszych relacjach się zgodzi. (Tak mi się wydaje)
    W sensie mam "przeczekać" to i później znowu się zapytać? :/

Edit:
    Sprawa rozwiązana! Odpuściłem, jakiś czas pojeździłem po mapie i przyjechałem do Wercheg, gdzie akurat była uczta. Na uczcie zagadałem do Turegora, a on jakby nigdy nic polecił mi "zapoznać się" z jego siostrą. Tak więc wszystko już jest w porządku, a ja kontynuuję zalecanie się. ;)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2018, 17:26:49 wysłana przez Arhal »