Proszę o zaprzestanie dyskusji. Ja mam swoje zdanie i nikt w tym mi nie przeszkodzi. Komentarz odnoszący się do mnie pt. ,,czytanie ze zrozumieniem'' Panie Azorek odstaw sobie na bok, ponieważ w moim wątku raczej takim tekstem nie zabłyśniesz. Widzę, że próbujesz ze mną dyskutować, żebyś wyszedł z tego cało, ale na to nie licz. Panie Matim, najwidoczniej nie rozumiesz tego, co ja napisałem. Nie mam zamiaru być fejmem w M&B i pokazać, że jestem kozakiem internetowym. Ja tylko dużo cytuję Testovirona, ponieważ uważam, że niektóre jego wypowiedzi o różnych tematach można wziąć pod uwagę i uznać to jako satyrę a po części prawdę o naszym społeczeństwie. Nie kultywuję Testovirona, ale bardzo go lubię za to, że pokazał nam Polakom, jakie mamy wady. Często nawet puszczam jego filmiki z YouTube'a i śmieszkuję trochę z niego za jego fałszywy charakter i trollowanie, ale w normalnym życiu tak się nie zachowuje, ponieważ jest kulturalny i wykształcony, co można udowodnić po jego wywiadzie i źródłach, których wyszukałem sam osobiście dla mojego własnego zainteresowania. Klan o nazwie ,,ROLEX'' powstał, tak, jak (mam nadzieję) każdy tworzy, czyli dla dobrej zabawy, ponieważ po to się gra w gry, by wszyscy mieli fajnie i zabawnie. Tak samo, mój klan nie ma na celu kogoś obrażać. Bardzo mi przykro, że teksty, które cytowałem od Testovirona, wzieliście na poważnie, ale to wasz problem, nie mój. Proszę o zaprzestanie ciągnięcia tej dyskusji, ponieważ nie po to ten wątek powstał. Do widzenia.