Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][13pkp] 13 pùłk kaszëbsczi piechtë  (Przeczytany 8340 razy)

Opis tematu: nigdë do zgùbë nié przińdą kaszëbë

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maz.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][13pkp] 13 pùłk kaszëbsczi piechtë
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 07, 2018, 21:44:54 »
    Karygodnym zachowaniem nie jest sędziowanie i tu się w 100% zgodzę,ale Ty nie byłeś sędzią tego meczu.Mogli sędziować najbardziej stronniczo jak tylko się da,ale od załatwiania takich spraw nie jest Administrator,którego dostałeś jako major 1PS-L dla tylko i wyłącznie spraw związanych z 1PS-L.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 07, 2018, 22:26:39 »
    Rozlam wsrod dzieci moich? Ubolewam jako dumny ojciec drugiej kompanii. Husarion jako wasza mać też jest smutny

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 07, 2018, 22:27:21 »
    Rozlam wsrod dzieci moich? Ubolewam jako dumny ojciec drugiej kompanii. Husarion jako wasza mać też jest smutny
    Było czuć w głosie, ale tak bywa.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 07, 2018, 22:28:26 »
    W imieniu 9 Kołobrzeskiego Pułku Grenadierów chciałbym przeprosić za zachowanie podczas bitwy. Lecz gdyby nie sytuacje jakie miały miejsce spory, wyzwiska, używanie admina do tych słow z naszej strony nigdy by nie doszło :(
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2018, 22:34:21 wysłana przez 1AKO »

Offline Adrianoox

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 07, 2018, 23:03:23 »
    Następnej bitwy pewnie nie będzie bo kto by chciał grać z kimś takim. Zamiast przyjść , wychillować przy luźnej ,nieturniejowej grze( która ma temu służyć) życzyć śmierci i obrażać ciekawie nie powiem, dobrze że chociaż nie odpowiadaliście na tak prymitywne zaczepki i nie zniżaliście się do ich poziomu.

Nie zgodzę się z tym nie zniżaniem ale najlepiej cnotke niewydymke udawać XD

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 07, 2018, 23:07:38 »

Nie zgodzę się z tym nie zniżaniem ale najlepiej cnotke niewydymke udawać XD
    (click to show/hide)
    Nawet nie wiesz jak na ten moment czekałem <333

Takie screeny należy umieszczać w spoilerze. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Maja 22, 2018, 08:21:39 wysłana przez Kradus »
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 07, 2018, 23:09:12 »
    13pkp 10 - 0 9KPG
    Dnia 07.03.2018 13pkp rozegrało bitwe z 9KPG. Po przez ciągłe lamanie zasad (resety za 1x FoL) mimo naszego proszenia o resert rundy za OA (Bardzo widoczne). Bitwa zakończyła, się wynikiem 10-0 dla pułku z kaszub, przeciwnicy przy wyniku 3:3 postanowili wyjść. Nie polecam tego pułku ponieważ podczas meczu leciały do nas obelgi a nawet groźby, nie polecam grać z nimi 1v1.
    (click to show/hide)
    Z racji na wulgarne treści, obrazki wstawiam w spoiler z ostrzeżeniem. W przeciwieństwie do ss'ów Jerzego,
    jestem skłonny uznać, że faktycznie został tutaj zawarty materiał dowodowy.
    (click to show/hide)

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 07, 2018, 23:36:50 »
    I patrz Ganczuś co się podziało z tą drugą kompanią, skandale, dramy, zdrady itp, to idealnie nadaje się do "Trudnych spraw'
    (click to show/hide)

Offline Meniolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 07, 2018, 23:39:05 »
    I patrz Ganczuś co się podziało z tą drugą kompanią, skandale, dramy, zdrady itp, to idealnie nadaje się do "Trudnych spraw'
    Ten cały wasz korpusik sie nadaje do trudnych spraw -_-
    (click to show/hide)

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 07, 2018, 23:42:08 »
    Ten cały wasz korpusik sie nadaje do trudnych spraw -_-
    Drama is coming boiiii, nie widzę tutaj żadnego powodu aby mieszać w sprawe Aka i jego pułku całego korpusu, ale wszyscy rozumiemy, trzeba nabić sobie nareszcie to 100 postów i zacząć walić minusowymi piwami na prawo i lewo...
    (click to show/hide)

Offline Meniolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 08, 2018, 00:22:34 »
    trzeba nabić sobie nareszcie to 100 postów i zacząć walić minusowymi piwami na prawo i lewo...
    Jedyne kogo chce walić to ludzi pokroju adrianoxa którego prawdopodobnie gnębią w szkole bo nie sądzę aby osoba która z rówieśnikami  (w jego wypadku 16 letnie Brajanki :) z zawodowki) ma normalne relacje życzy ludziom z internetu śmierci czy im grozi.

Wychamuj trochę. Forum nie jest miejscem do obelg.  // Moontoor
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2018, 14:08:40 wysłana przez Meniolek »
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 08, 2018, 07:00:54 »
    W imieniu 9 Kołobrzeskiego Pułku Grenadierów chciałbym przeprosić za zachowanie podczas bitwy. Lecz gdyby nie sytuacje jakie miały miejsce spory, wyzwiska, używanie admina do tych słow z naszej strony nigdy by nie doszło :(
    Serio? Pułkownik powinien być przykładem dla swoich ludzi a nie jak ty obrażać na admińskim. Poza tym z tego co gadałem z kefirem to śniegu zaczął używać admina koło piątej rundy a już wcześniej resetowaliście sobie jak przegrywaliście i slayowaliście kogo chcecie a nie kogo musicie(o wyzwiskach nie wspomne)

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 08, 2018, 10:32:50 »
    Serio? Pułkownik powinien być przykładem dla swoich ludzi a nie jak ty obrażać na admińskim. Poza tym z tego co gadałem z kefirem to śniegu zaczął używać admina koło piątej rundy a już wcześniej resetowaliście sobie jak przegrywaliście i slayowaliście kogo chcecie a nie kogo musicie(o wyzwiskach nie wspomne)
    Nie mów mi o łamaniu zasad od osób które nie mają o nich pojęcia. Sędziowałem mecz tak jak bym nie grał w żadnym z tych pułków. OA gdy oficer jest w środku lini czy fol gdzie wszyscy równo stoją? Te wszystkie przewinieniach o których pisze kefir nie były dziełem 9kpg lecz 13pkp. 3 razy złamaliśmy zasady oa, oa i fic. Za każde z tych przewinień karałem slayem choć przeciwnicy mimo slaya domagali się resetu rundy. Jedyną rzeczą z którą się zgodze są wyzwiska tak wiem nie powinno ich być, więc za nie przeprosiłem ale nie dam sobie wmówić że byłem stronniczy lub nie karałem za przewinienia. Około 5 rundy to mecz się zakończył.
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2018, 10:35:27 wysłana przez 1AKO »

Offline Meniolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 08, 2018, 11:39:19 »
    Około 5 rundy to mecz się zakończył.
    Tak bo opuściliście serwer co chyba jednoznaczne jest z podaniem meczu (ss nie kłamią)
    (click to show/hide)

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 08, 2018, 12:17:23 »
    Zgłaszam się na sędziego! Podajcie czas i miejsce, a przybędę w słusznej sprawie.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!