Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NWWC 2018  (Przeczytany 8031 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: NWWC 2018
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 30, 2018, 18:26:57 »
    Jeśli kupiłbym grę kilka dni temu to miałbym na tyle rozumu żeby nie zawracać dupę repie bo chce dostać swój test mimo iż jestem słaby
    Dlatego testy podobno mają być dzisiaj dla wszystkich chętnych, żeby oszczędzić wysiłku tym najlepszym. ;)
    (click to show/hide)

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #76 dnia: Maja 30, 2018, 18:35:20 »
    Pragnę tylko zauważyć, że testy były już dawno. Teraz poszukujemy jednej osoby, która uzupełni skład. W piątek czeka nas już bardzo ważny mecz ze Szwedami. Zorganizowałem dzisiaj mecz kontrolny i mam prośbę, żeby nie zgłaszały się osoby, które są typowymi średniakami, gdyż mogą zająć czas (którego jest naprawdę mało) dla osób, które mają dużo większe szanse się dostać, lecz nie będą miały kiedy się pokazać.

Bardzo przepraszam, że zaprosiłem każdego aktywnego, jednak wydawało mi się oczywistym, że jeżeli nie mam odpowiedniego skilla aby zmienić wynik meczu to się nie zgłaszam i nie zajmuję miejsca osobom, które mogą to zrobić. Pozdrawiam.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #77 dnia: Maja 30, 2018, 21:51:52 »
    Jeśli przywództwo simskila jest tak złe i ludzie bardziej uzdolnieni od grających nie mają wstępu to zawsze pozostaje starożytne nativowe rozwiązanie powołania reprezentacji kazachstanu

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 30, 2018, 22:49:26 »
    Powodzenia!

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Szczepan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 01, 2018, 15:56:21 »
    W środę i czwartek zagraliśmy 3 sparingi, na 2 z nich daliśmy szansę wykazania się dla osób, które podeszły do testów. Mecze z Bolsheviks oraz reprezentacją Ukrainy udało się wygrać, natomiast pojedynek z Chimpz został nierozstrzygnięty.

Po tych sparingach zdecydowaliśmy o daniu szansy dla gracza: Mikimak, któremu szło najlepiej.
    Dziękuję reszcie, która się zjawiła i zapraszam do testów w przyszłym roku.

Dzisiaj gramy oficjalny mecz ze Szwedami, którzy w 2016 roku sięgnęli po srebro, w związku z tym czeka nas bardzo ciężki mecz.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #80 dnia: Czerwca 01, 2018, 22:30:49 »
    Dzisiaj gramy oficjalny mecz ze Szwedami, którzy w 2016 roku sięgnęli po srebro, w związku z tym czeka nas bardzo ciężki mecz.

Mecz odbędzie się w poniedziałek, bo jeden ze szwedów poszedł do kina.
    Jeść białych ludzi!

Offline Zawiszaa

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    « Odpowiedź #81 dnia: Czerwca 02, 2018, 02:28:24 »
    Trzymam kciuki misiaczki! Jestem pewien, że pokażecie chłopakom z północy gdzie ich miejsce ;)

(click to show/hide)

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #82 dnia: Czerwca 02, 2018, 03:25:33 »
    Przegracie

Offline Szczepan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Czerwca 04, 2018, 23:16:23 »
    Dzisiaj rozegraliśmy ostatni mecz w grupie, który skończył się porażką 15:12. Szwedzi wykazali się lepszą taktyką oraz dużym szczęściem. Na naszą niekorzyść zadziałał również fakt, że nie zdążyliśmy przyzwyczaić się do nowego ustawienia w wyjściowej 8.

Mecze grupowe:
    POLSKA 15:6 BELGIA
    POLSKA 15:0 WĘGRY
    POLSKA 10:15 ANGLIA
    POLSKA 15:0 BUŁGARIA
    POLSKA 15:0 MENA
    POLSKA 12:15 SZWECJA

Dorobek 4 zwycięstw oraz 2 porażek daje nam pozycję vice-lidera grupy, dzięki czemu dostaliśmy się do fazy finałowej.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #84 dnia: Czerwca 04, 2018, 23:39:02 »
    Przegracie
    To przez niego !!!

Dodam jeszcze, że jak już się ogarnęliśmy wygraliśmy z 6-8 rund z rzędu i parę z nich bez straty gracza.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2018, 23:43:01 wysłana przez simskil »

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 10, 2018, 13:36:44 »
    NWWC stało się kwintesencją patologi NW nie dość, że grupy nie zostały rozlosowane tylko poukładane przez tych 2 jegomości z UK to faza pucharowa przypadkowo ułożyła się tak, że FRA mogą mieć dopiero w finale a nam ich dali na dzień dobry... Przypadkowo Ci państwo dostali Hiszpanów którzy są z tych wszystkich 8 zespołów najgorsi.
    https://challonge.com/pl/yk4w713e

Rozumiem złość na partactwo organizatorów, nie mniej miarkuj słowa. W nieskończoność ostrzeżenia albo punkty nie będą lecieć na Twoje konto. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2018, 14:44:01 wysłana przez Kradus »

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 10, 2018, 14:04:05 »
    NWWC stało się kwintesencją patologi NW nie dość, że grupy nie zostały rozlosowane tylko poukładane przez tych 2 jegomości z UK to faza pucharowa przypadkowo ułożyła się tak, że FRA mogą mieć dopiero w finale a nam ich dali na dzień dobry... Przypadkowo Ci państwo dostali Hiszpanów którzy są z tych wszystkich 8 zespołów najgorsi.
    https://challonge.com/pl/yk4w713e
    Cóż... Jedyne, co Wam pozostało, to pokazać, że niemożliwe może stać się możliwe. Powodzenia!
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2018, 17:36:57 wysłana przez Kradus »
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 10, 2018, 14:15:12 »
    Cóż... Jedyne, co Wam pozostało, to pokazać, że niemożliwe może stać się możliwe. Powodzenia!
    To już jest tylko w naszych rękach, ale chodzi mi o sam fakt, że co roku są coraz gorsi organizatorzy.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 10, 2018, 14:23:07 »
    To już jest tylko w naszych rękach, ale chodzi mi o sam fakt, że co roku są coraz gorsi organizatorzy.
    Bo developerzy przyzwoicie "troszczą" się o community, które sami stworzyli i pozwalają, żeby kilku powszechnie znanych typków mogło zrobić sobie mistrzostwa świata. Chociaż z drugiej strony jak nie oni, to kto?
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 10, 2018, 15:54:14 »
    Bo developerzy przyzwoicie "troszczą" się o community, które sami stworzyli i pozwalają, żeby kilku powszechnie znanych typków mogło zrobić sobie mistrzostwa świata. Chociaż z drugiej strony jak nie oni, to kto?
    Zawsze się ktoś znajdzie chętny. Anglia w tym roku robi co chce można robić max. 3 zmiany z czego oni zrobili już 8 tłumacząc, że dani gracze nie wystąpili w żadnym oficjalnym meczu, a kiedy u nas była taka sama sytuacja to już zmiana się liczy i koniec kropka.