Hej hej! Tylko ja Simskil zgłaszałem się do Szczepana na reprę, a nie do jakiegoś Twojego teamu gfowego. Tak, Zawisza dał mi do zrozumienia jak nie zachowywać się w stosunku do innych. Bardzo mu dziękuję za to. Jak dobrze jest uczyć się nie tylko swoich, ale i cudzych błędach. :) Pamiętaj, że to jest reprezentacja kraju, a nie własność prywatna, co aktualnie (być może nieświadomie) próbujesz udowodnić. Skoro robicie testy i poszukujecie kogoś nowego, co przemawia za tym, abym nie mógł się zgłosić? Wydaje mi się, że niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse. :)
Hej hej! Tylko ja Stasiulek wiem, że kiedy nie dostałem się do repry to zmiana cpt dużo mi nie pomoże jak nie zacznę lepiej grać.
Jak chcesz podejmować dyskusje na ten temat to wytłumacz mi jak to rozumieć? "niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse" Dlatego, że to jest repra osoba grosza od reszty nie ma równych szans to chyba logiczne, a takie testy o które ci chodzi odbywały się na samym początku na których już wyleciałeś. Jakbyś może nie zauważył jestem tam co-cpt więc też mam coś do powiedzenia, Szczepan jest stosunkowo nowym graczem na scenie i pierwszy raz ma inne obowiązki niż tylko przyjść zagrać mecz. Porozmawiałem z nim o tym czy jest sens wpuszczać ciebie i sharpa, bo może się wykażecie, a mamy już 6 takich osób które mają się wykazać. Zawisza jednak mógł ojcowską pomocną dłonią wytłumaczyć jak się zachowywać, żeby nie być natrętnym małolatem.
Zapomniałem dodać szukamy kogoś kto nam da większa gwarancje wygrania z najlepszymi, bo z resztą damy sobie rade z tym co mamy. Wymiana Zawiszy na Stasiulka nie uśmiecha mi się i raczej każdemu.