Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NWWC 2018  (Przeczytany 8028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: NWWC 2018
    « Odpowiedź #60 dnia: Maja 17, 2018, 21:29:03 »
    Gratki i powodzenia! ;)
    (click to show/hide)

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #61 dnia: Maja 21, 2018, 17:06:21 »
    Powodzenia chopy!

(click to show/hide)

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #62 dnia: Maja 28, 2018, 22:28:32 »
    Niestety z powodów prywatnych Zawisza musi nas opuścić. Odchodząc przekazał pałeczkę lidera mi.

W związku z tym potrzebujemy nowego gracza na środek linii.

Jeżeli jesteś aktywnym graczem i chciałbyś reprezentować POLSKĘ zapraszam do dodania mnie na steam:  https://steamcommunity.com/id/szczepan408/

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #63 dnia: Maja 28, 2018, 22:45:36 »
    A ja myślałem że vortx był kapitanem🤔🤔 Podacie jakiś zaaktualizowany skład bo się trochę pogubiłem?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #64 dnia: Maja 28, 2018, 23:29:39 »
    Co-Captain: Szczepan
    Co-Captain: Simskil

Vortx
    XaArtil
    Patruk
    Amue
    Eison
    Michał
    Tim
    DasGinta
    Lionek
    Wielkopolanin
    Ver

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #65 dnia: Maja 29, 2018, 07:10:30 »
    Niestety z powodów prywatnych Zawisza musi nas opuścić. Odchodząc przekazał pałeczkę lidera mi.

W związku z tym potrzebujemy nowego gracza na środek linii.

Jeżeli jesteś aktywnym graczem i chciałbyś reprezentować POLSKĘ zapraszam do dodania mnie na steam:  https://steamcommunity.com/id/szczepan408/
    The king is dead long live the king! Powodzenia! :)
    « Ostatnia zmiana: Maja 29, 2018, 11:03:33 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #66 dnia: Maja 30, 2018, 13:05:45 »
    Tu macie aktualne składy: https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=38204.0

Proszę zobaczyć skład FRA, ENG, GER potrzebujemy gracza ich kalibru, a nie kogoś kto nawet nie jest lepszy od osób na ławce, więc Stasiulku skończ truć dupę myślałem, że Zawisza dał ci coś do zrozumienia. Sharpu też się zgłosiłeś, gram w 3pp na MP i widzę, że nawet nie potrafisz mieć dodatnich stat na naszym podwórku wiem, że jesteś suppem, ale nadal to tylko jakieś pl pułki które zostałyby rozniesione przez graczy top 3 repr. Wyrażając się jasno szukamy kogoś dobrego kogoś kto się czuje pewnie w ważnych meczach i potrafi grać zespołowo i osoby które wiedzą, że nie są w stanie proszę o nie przychodzenie i zabierania miejsca + czasu całemu teamowi.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #67 dnia: Maja 30, 2018, 14:26:23 »
    Proszę zobaczyć skład FRA, ENG, GER potrzebujemy gracza ich kalibru, a nie kogoś kto nawet nie jest lepszy od osób na ławce, więc Stasiulku skończ truć dupę myślałem, że Zawisza dał ci coś do zrozumienia. Sharpu też się zgłosiłeś, gram w 3pp na MP i widzę, że nawet nie potrafisz mieć dodatnich stat na naszym podwórku wiem, że jesteś suppem, ale nadal to tylko jakieś pl pułki które zostałyby rozniesione przez graczy top 3 repr. Wyrażając się jasno szukamy kogoś dobrego kogoś kto się czuje pewnie w ważnych meczach i potrafi grać zespołowo i osoby które wiedzą, że nie są w stanie proszę o nie przychodzenie i zabierania miejsca + czasu całemu teamowi.
    Hej hej! Tylko ja Simskil zgłaszałem się do Szczepana na reprę, a nie do jakiegoś Twojego teamu gfowego. Tak, Zawisza dał mi do zrozumienia jak nie zachowywać się w stosunku do innych. Bardzo mu dziękuję za to. Jak dobrze jest uczyć się nie tylko swoich, ale i cudzych błędach. :) Pamiętaj, że to jest reprezentacja kraju, a nie własność prywatna, co aktualnie (być może nieświadomie) próbujesz udowodnić. Skoro robicie testy i poszukujecie kogoś nowego, co przemawia za tym, abym nie mógł się zgłosić? Wydaje mi się, że niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse. :)
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #68 dnia: Maja 30, 2018, 14:39:52 »
    Hej hej! Tylko ja Simskil zgłaszałem się do Szczepana na reprę, a nie do jakiegoś Twojego teamu gfowego. Tak, Zawisza dał mi do zrozumienia jak nie zachowywać się w stosunku do innych. Bardzo mu dziękuję za to. Jak dobrze jest uczyć się nie tylko swoich, ale i cudzych błędach. :) Pamiętaj, że to jest reprezentacja kraju, a nie własność prywatna, co aktualnie (być może nieświadomie) próbujesz udowodnić. Skoro robicie testy i poszukujecie kogoś nowego, co przemawia za tym, abym nie mógł się zgłosić? Wydaje mi się, że niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse. :)

Tylko, że każdy już wie jak grasz, a sprawdzanie tych samych osób po kilka razy raczej nie ma sensu.
    Jeść białych ludzi!

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Maja 30, 2018, 15:16:32 »

Hej hej! Tylko ja Stasiulek wiem, że kiedy nie dostałem się do repry to zmiana cpt dużo mi nie pomoże jak nie zacznę lepiej grać.

Jak chcesz podejmować dyskusje na ten temat to wytłumacz mi jak to rozumieć? "niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse" Dlatego, że to jest repra osoba grosza od reszty nie ma równych szans to chyba logiczne, a takie testy o które ci chodzi odbywały się na samym początku na których już wyleciałeś. Jakbyś może nie zauważył jestem tam co-cpt więc też mam coś do powiedzenia, Szczepan jest stosunkowo nowym graczem na scenie i pierwszy raz ma inne obowiązki niż tylko przyjść zagrać mecz. Porozmawiałem z nim o tym czy jest sens wpuszczać ciebie i sharpa, bo może się wykażecie, a mamy już 6 takich osób które mają się wykazać. Zawisza jednak mógł ojcowską pomocną dłonią wytłumaczyć jak się zachowywać, żeby nie być natrętnym małolatem.

Zapomniałem dodać szukamy kogoś kto nam da większa gwarancje wygrania z najlepszymi, bo z resztą damy sobie rade z tym co mamy. Wymiana Zawiszy na Stasiulka nie uśmiecha mi się i raczej każdemu.
    « Ostatnia zmiana: Maja 30, 2018, 15:33:21 wysłana przez simskil »

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #70 dnia: Maja 30, 2018, 15:45:31 »
    Hej hej! Tylko ja Stasiulek wiem, że kiedy nie dostałem się do repry to zmiana cpt dużo mi nie pomoże jak nie zacznę lepiej grać.

Jak chcesz podejmować dyskusje na ten temat to wytłumacz mi jak to rozumieć? "niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse" Dlatego, że to jest repra osoba grosza od reszty nie ma równych szans to chyba logiczne, a takie testy o które ci chodzi odbywały się na samym początku na których już wyleciałeś. Jakbyś może nie zauważył jestem tam co-cpt więc też mam coś do powiedzenia, Szczepan jest stosunkowo nowym graczem na scenie i pierwszy raz ma inne obowiązki niż tylko przyjść zagrać mecz. Porozmawiałem z nim o tym czy jest sens wpuszczać ciebie i sharpa, bo może się wykażecie, a mamy już 6 takich osób które mają się wykazać. Zawisza jednak mógł ojcowską pomocną dłonią wytłumaczyć jak się zachowywać, żeby nie być natrętnym małolatem.

Zapomniałem dodać szukamy kogoś kto nam da większa gwarancje wygrania z najlepszymi, bo z resztą damy sobie rade z tym co mamy. Wymiana Zawiszy na Stasiulka nie uśmiecha mi się i raczej każdemu.
    No hejka moge zostać bardem jak chcesz

kiedy gramy w war thundera simuś?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #71 dnia: Maja 30, 2018, 15:54:59 »
    Jak chcesz podejmować dyskusje na ten temat to wytłumacz mi jak to rozumieć? "niezależnie od umiejętności, każdy powinien mieć tutaj równe szanse" Dlatego, że to jest repra osoba grosza od reszty nie ma równych szans to chyba logiczne, a takie testy o które ci chodzi odbywały się na samym początku na których już wyleciałeś.
    Naturalnie. Już tłumaczę. :) Nawet jeżeli grę kupiłbym kilka dni temu, mam przecież prawo podejść do takich testów, bo przecież reprezentacja, to nie rzecz prywatna. I oczywiście, wyleciałbym, bo przecież nie miałbym dostatecznych umiejętności. Ale nikt nie ma prawa zabronić mi samego podejścia. Jeśli rzekomym powodem tego jest to, że to nie ma sensu, to w takim razie cała idea tej reprezentacji mija się z celem. I dopiero po fakcie dodajesz, że szukacie kogoś lepszego, podczas gdy jedyne kryterium, które przytacza Szczepan, to aktywność. Fair enough? :)
    (click to show/hide)

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #72 dnia: Maja 30, 2018, 16:14:22 »
    Naturalnie. Już tłumaczę. :) Nawet jeżeli grę kupiłbym kilka dni temu, mam przecież prawo podejść do takich testów, bo przecież reprezentacja, to nie rzecz prywatna. I oczywiście, wyleciałbym, bo przecież nie miałbym dostatecznych umiejętności. Ale nikt nie ma prawa zabronić mi samego podejścia. Jeśli rzekomym powodem tego jest to, że to nie ma sensu, to w takim razie cała idea tej reprezentacji mija się z celem. I dopiero po fakcie dodajesz, że szukacie kogoś lepszego, podczas gdy jedyne kryterium, które przytacza Szczepan, to aktywność. Fair enough? :)
    Jeśli wiesz dobrze, że twój poziom umiejętności nie jest na bardzo wysokim poziomie to powiedz mi proszę po kiego zawracać głowę chłopakom bo "masz prawo do takiego testu". Jeśli kupiłbym grę kilka dni temu to miałbym na tyle rozumu żeby nie zawracać dupę repie bo chce dostać swój test mimo iż jestem słaby. Reprezentacja to miejsce dla ludzi którzy swoimi umiejętnościami walki wręcz mogą naprawdę się pochwalić a nie miejscem parady równości dla wszystkich graczy.
    « Ostatnia zmiana: Maja 30, 2018, 16:15:26 wysłana przez Evolusin »

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Maja 30, 2018, 16:20:30 »

Jesteś głupi czy głupi? Zapraszam każdego aktywnego boba który gra w tą grę będzie mile widziany (tylko nie Stasiulek), to też weź na poważnie. Jak pisałem wyżej Szczepan jest niedoświadczony w tych sprawach ^^ no i stara się być miły dla każdego ja mam na to wywalone jak wiem, że się nie nadajesz to od razu ci to powiem, bo szkoda mi czasu. Jak ktoś kupił grę kilka dni temu i chce iść na testy do repry nikt mnie czy innego gracza nie zmusi żeby go testował kiedy to NIE MA SENSU!!!! Trzeba pomyśleć nad jakimiś powołaniami to jacyś ludzie z 8 ligi mistrzów nie będą truć dupy.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #74 dnia: Maja 30, 2018, 18:14:27 »
    Jesteś głupi czy głupi?
    Moderowane Ci nie pomogły XD?
    Swoją drogą tutaj pięknie odpisujesz, co innego na steamie. Simskil, wszyscy wiemy, że Twoje kompleksy nie pozwalają Ci normalnie funkcjonować nawet w internecie, więc po co się błaźnisz? Chwila rozmowy i idiotyczne ad personam od razu. Swoją drogą na steamie też ładne teksty leciały :p. Jedyne co potrafisz to obrażać innych, co jest bardzo żałosne, bo skoro repra to nie team GFowy, każdy powinien mieć podejście do testów. Przy reprze cav każdy kto chciał dostawał szansę i swoje osiągneliśmy, tutaj przez gwiazdeczki nie wróżę świetlanej przyszłości ;) Pozdro poćwicz

Edit: I cyk nagoneczka piwami znowu, o dziwo jak zwykle to ludzie ktorzy w przeszlosci mieli jakis problem, nikt neutralny :v
    « Ostatnia zmiana: Maja 30, 2018, 21:56:33 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.