Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ślub  (Przeczytany 1292 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Goblinek16

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ślub
    « dnia: Stycznia 18, 2018, 15:06:56 »
    Witam mam kolejny problem... Otóż Poprosiłem Lorda Claisa o ręke jego córki. Zgodził się zapłaciłem posag wszyscy szczęśliwi. Kazał mi czekać. Przez rok nie prowadziłem żadnych wojen wręcz nie wychodziłem z własnego zamku (chyba że ona chciała się zobaczyć) Jeśli chodzi o mnie jestem królem największej frakcji w Calradii mam na własność 3 miasta i kilka wiosek. Gdy gadam z Claisem on mówi że musi czekać aż zbiorą się wszyscy goście. Czekałem aż czas wygasł i zrobiłem teraz dokładnie to samo. Poprosiłem o rękę zgodził się, zapłaciłem posag, kazał czekać, czekam. Co mam zrobić żeby ten ślub w końcu doszedł do skutku? :/
    Może to wynikać z tego że ciągle mam jakieś incydenty graniczne? Oczywiście inne państwa na nie nie odpowiadają.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2018, 15:15:03 wysłana przez Goblinek16 »

Offline Kryspin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ślub
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 24, 2019, 17:01:16 »
    To zależy ponieważ w moim przypadku musiałem zawrzeć pokój ze swadią ponieważ w swadi był brat mojej narzeczonej . Oprócz tego jak czekałem na ślub to też czekałem około 5 miesięcy ponieważ wszyscy lordowie muszą się zjawić na ślubie jeśli jakiś jest w niewoli to ślub się nie odbędzie . Przynajmiej tak było w moim wypadku