Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PLK I]Wątek dyskusyjny.  (Przeczytany 4882 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: Wątek dyskusyjny.
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 02, 2018, 15:54:14 »
    W głosowaniu podanie zostało odrzucone: 3 osoby były przeciw, 1 się wstrzymała. Powodem jest zbyt krótki staż w pułku oraz niestabilna sytuacja w pułku sugerująca iż pułk ten może nie dotrwać do końca ligi. Jeżeli przetrwacie do następnego sezonu to nie powinno być problemów z zapisaniem.
    Czekam na dodanie linków do profili.
    Wczoraj dostałem informację od Filsona ,że był "za" ,więc w takim razie wyniki przez Ciebie opublikowane są niezgodne z prawdą.
    Nie jestem już pułkownikiem od jakiegoś tygodnia a pułk nadal funkcjonuje normalnie więc wszystko wskazuje na to ,że sytuacja jest stabilna.(ew. mogę zostać Imperatorem 1PS-L i znów będę dowódcą i będzie już stabilnie ta ?)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 02, 2018, 16:15:52 »
    Wczoraj dostałem informację od Filsona ,że był "za" ,więc w takim razie wyniki przez Ciebie opublikowane są niezgodne z prawdą.
    Nie jestem już pułkownikiem od jakiegoś tygodnia a pułk nadal funkcjonuje normalnie więc wszystko wskazuje na to ,że sytuacja jest stabilna.(ew. mogę zostać Imperatorem 1PS-L i znów będę dowódcą i będzie już stabilnie ta ?)

Filson się wstrzymał. Świadkowie mogą ci to potwierdzić. Dalej jesteście w grupie ryzyka biorąc pod uwagę fakt iż wcześniej przestaliście grać bardzo szybko. Będziemy jeszcze się naradzać.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2018, 16:17:11 wysłana przez Moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 02, 2018, 17:17:56 »

A nie wpadłeś na to, że to ktoś inny głosował na nie? xD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 02, 2018, 19:19:34 »
    A nie wpadłeś na to, że to ktoś inny głosował na nie? xD
    Wpadłem gdyż wiem ,że Moontoor był na "nie", ale skoro chociaż jedna osoba była na "tak" znaczy ,że niemożliwy jest wynik 3 na "nie" i 1 "wstrzymujący".
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 02, 2018, 19:31:48 »
    Ja rozumiem że z powodu waszego odrzucenia teraz chcecie [1PSL] w każdy możliwy sposób ukazać brak organizacji w tym turnieju (Zdanie większości zainteresowanych całym tematem) ale czepianie się teraz tego 1 głosu, który totalnie nic nie zmienia, skoro było 3:1 jest już przesadą...
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 02, 2018, 19:37:29 »
    Ja rozumiem że z powodu waszego odrzucenia teraz chcecie [1PSL] w każdy możliwy sposób ukazać brak organizacji w tym turnieju (Zdanie większości zainteresowanych całym tematem) ale czepianie się teraz tego 1 głosu, który totalnie nic nie zmienia, skoro było 3:1 jest już przesadą...
    Podwazanie autorytetu administracji turnieju zawsze cos zmienia Tobek, nie ma gadania. Monitor to kombinator, przeciez nikt wam nie zabronil zrobienia turnieju 4 Zakolrgowanych Pulkow I Tych Ktorych Zaakceptuja

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 02, 2018, 22:49:59 »
    Wpadłem gdyż wiem ,że Moontoor był na "nie", ale skoro chociaż jedna osoba była na "tak" znaczy ,że niemożliwy jest wynik 3 na "nie" i 1 "wstrzymujący".

Jeszcze raz ci powtórzę: Nie było osoby na tak. Rozmawiałem z Filsonem powiedział ci, że jemu OBOJĘTNIE czy zagracie, a na głosowaniu się wstrzymał.

Podwazanie autorytetu administracji turnieju zawsze cos zmienia Tobek, nie ma gadania. Monitor to kombinator, przeciez nikt wam nie zabronil zrobienia turnieju 4 Zakolrgowanych Pulkow I Tych Ktorych Zaakceptuja

Nikt nam nie zabrania - dlatego taki właśnie robimy. Dobranoc.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2018, 22:51:58 wysłana przez Moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 02, 2018, 23:29:16 »
    To nazwijcie to odpowiednio zamiast sie blaznic xD

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 03, 2018, 09:42:29 »
    Monitor podejmiesz rękawicę i SPRÓBUJESZ jakkolwiek mi dorownac w merytorycznej dyskusji, czy też będziesz mnie ignorował będąc tylko miękką fujarą.

A co do tematu to po prostu boicie sie przerżnąć z lepszymi od siebie. Nazwijcie ten turniej może Noob NW Cup.

Offline Cygan.

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 03, 2018, 09:57:35 »
    Czemu za wszystko, za każdą decyzję jaką podejmie rada ligowa (czy jak to się tam nazywa) obrywa się tylko moontoorowi wszyscy się tu plują do moontoora za decyzję rady, w radzie jest jeszcze kilku innych pułkowników ale do nich nikt nic nie ma, ale za wszystko trzeba moontoora oskarżać. Nie ze wszystkim się zgadzam co powie moontoor ale jak już chcecie zrzucać na kogoś winę to nie tylko na moontoora. 1psl jak dla mnie może dołączyć, nie widzę problemu ale zrozumcie też moontoora popatrzcie trochę z innej perspektywy, kiedy dołączy 10 pułków które po tygodniu stwierdzą, że nie chce im się grać to się wypisują, i zapanował by chaos i jedyną osobą jaka by się starała to naprawić to moontoor bo nikomu innemu niezależy na tej lidze jak jemu. A tworzenie team'ów pod ligę jest bez sensu, jeśli zrobimy sobie jeden uber team pod ligę to wynik jest przesądzony.

Jeśli są jakieś błędy to przepraszam piszę na telefonie i czasami nie zauważe jak autokorekta coś namiesza.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 03, 2018, 10:04:57 »
    Jaki uber team pod lige? Wszyscy doskonale wirdza ze gramy razem od wiekow, to nie. Nie dopuscimy was bo jestescie lepsi i tylko pod lige. 10ph faktycznie mialo staz tylko na turnieje, jeszcze w polsce bo taki prestiz. Nawet nie slyszalem o grze w kalambury i karty nocami na tsie. Team pod lige!

Offline Cygan.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 03, 2018, 10:16:50 »
    Nie wiem co jest teraz z 10ph, z tego co wiem to nie istnieje (nie wiem jak jest teraz w tych pułkach, ale wydaje mi się, że nie istnieje) a jest powiedziane, że jest dla aktywnych klanów (chyba, szczerze nie czytałem zasad więc nie wiem) jeśli jednak stare 10ph które ze sobą tam gra ale formalnie nie istnieje to chyba logiczne, że nie może brać udziału w turnieju. Jeśli uważasz, że "skill" umożliwia wam naruszanie zasad to jesteś w błędzie. Jeszcze raz powiem nie wiem jaka jest sytuacja u was ale jeśli jesteście pułkiem, który ma "stabilną" sytuacja według rady (z tą stabilną sytuacją to się nie zgadzam, jest bez sensu według mnie) i macie te kilka miesięcy aktywności to dla mnie możecie wystąpić.

Jeszcze jedno, nie jestem agentem Moontoora,  który ma tajną misję żeby ratować mu dupe i nie ze wszystkim się z nim zgadzam, też go próbowałem przekonać co do niektórych rzeczy.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2018, 10:25:44 wysłana przez NATjonal »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 03, 2018, 10:42:10 »
    Czegoś nie rozumiesz. Mowie o 10ph jako grupie osob, nie klanie. Nie chce mi sie wymieniac nickow, ktore wszyscy znaja. Chodzi o to ze nie mozemy startowac jako GacPB, nie mozemy zagrac jako gracze 12pp ani cokolwiek innego. Jestesmy blokowani nie przez zasady tylko przez widzimisie monitora i to jest fakt, ktory kazdy widzi :)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 03, 2018, 10:59:39 »
    Czemu za wszystko, za każdą decyzję jaką podejmie rada ligowa (czy jak to się tam nazywa) obrywa się tylko moontoorowi wszyscy się tu plują do moontoora za decyzję rady

Masz rację... Dajcie mi resztę tych gości. Jednego po drugim ich zdejmę...

Jeśli uważasz, że "skill" umożliwia wam naruszanie zasad to jesteś w błędzie.

Ale tutaj piękne jest to, że tylko idiota może powiedzieć, że naruszają zasady. Nie ma tam ani słowa o "stabilności" pułku. Jest tylko jeden podpunkt:
    "1. Do turnieju mogą dołączyć różne klany z różnych modułów, jednak nie są dozwolone grupy graczy łączące się w klan ze względu na turniej."

Ale według słownika PWN klan to:
    2. «hermetyczna grupa ludzi wzajemnie się popierających»

Dodatkowo ci gracze grają razem w NW, stanowią dość zamkniętą grupę. A nikt nigdy nie sprecyzował słowa klan, że musi być np. spisany na tawernie w formie tematu.

Więc możemy założyć, że ten podpunkt spełniają. Dura lex sed lex

Po prostu nikt nigdy nie był tak zrąbany, żeby wymyślać tego typu zasady. Ale pojawił się ON - Monitor i jego 3 padawanów i wszystko się zmieniło.

Offline Cygan.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 03, 2018, 10:59:56 »
    Siedzę na tsie prawie codziennie z moontoorem, wiem, że chce jak najlepiej to zrobić, żeby było jak najwięcej klanów. Moontoor nie ma doświadczenia w robieniu ligi. Nie wiem czemu moontoor niedopuścił was jako 12pp czy GacPB chyba chodziło o to, że poszliście do 12pp, żeby wziąć udział w lidze, nie wiem nie pamiętam, wiem, że moontoor chce, żeby było dużo osób i wiem też, że niedopuszcza was dlatego, że jesteście skillowi tylko ma tam jakieś swoje, czasami słabo uargumentowane powody. I powiem jeszcze raz bo widzę, że chyba nie dotarło, nie zgadzam się z moontoorem że wszystkim ale jest on niedoświadczony w organizowaniu tego typu eventów. Możecie uznać, że liga w tym sezonie będzie się nazywać Prywatna Liga Moontoora ale jeśli naprawdę wam zależy na tym, że musicie moontoora tak obwiniać, że wszystko jego wina i widzimisię (przypominam, że tam jest rada nie tylko moontoor) to z pewnością mu w następnym sezonie pomożecie zorganizować lepiej ligę.

Co do tego co napisałeś Bojarze to jak pisałem już, nie czytałem zasad nie wiem, jeśli nic nie było o stabilność to muszę się zgodzić, że moontoor tu nie ma racji (o tym też pisałem że się z moontoorem nie zgadzam co do niektórych rzeczy) ty Bojar przynajmniej zrozumiałeś, że nie tylko moontoor jest winny lecz cała rada za takie zasady...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 03, 2018, 11:04:33 wysłana przez NATjonal »