Siedzę na tsie prawie codziennie z moontoorem, wiem, że chce jak najlepiej to zrobić, żeby było jak najwięcej klanów. Moontoor nie ma doświadczenia w robieniu ligi. Nie wiem czemu moontoor niedopuścił was jako 12pp czy GacPB chyba chodziło o to, że poszliście do 12pp, żeby wziąć udział w lidze, nie wiem nie pamiętam, wiem, że moontoor chce, żeby było dużo osób i wiem też, że niedopuszcza was dlatego, że jesteście skillowi tylko ma tam jakieś swoje, czasami słabo uargumentowane powody. I powiem jeszcze raz bo widzę, że chyba nie dotarło, nie zgadzam się z moontoorem że wszystkim ale jest on niedoświadczony w organizowaniu tego typu eventów. Możecie uznać, że liga w tym sezonie będzie się nazywać Prywatna Liga Moontoora ale jeśli naprawdę wam zależy na tym, że musicie moontoora tak obwiniać, że wszystko jego wina i widzimisię (przypominam, że tam jest rada nie tylko moontoor) to z pewnością mu w następnym sezonie pomożecie zorganizować lepiej ligę.
Co do tego co napisałeś Bojarze to jak pisałem już, nie czytałem zasad nie wiem, jeśli nic nie było o stabilność to muszę się zgodzić, że moontoor tu nie ma racji (o tym też pisałem że się z moontoorem nie zgadzam co do niektórych rzeczy) ty Bojar przynajmniej zrozumiałeś, że nie tylko moontoor jest winny lecz cała rada za takie zasady...