Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bohater odchodzi... I PO 100-tu DNIACH NIGDZIE GO NIE MA!!!  (Przeczytany 1079 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BeziK Knigh 14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bohater odchodzi... I PO 100-tu DNIACH NIGDZIE GO NIE MA!!!
    « dnia: Stycznia 28, 2009, 16:22:12 »
    Mam wielki problem. Jeden z moich bohaterów, Deshawi, bo o nią chodzi po pewnym czasie odeszła od ekipy. po kilku dniach poszedłem do podróżnika i chciałem o nią zapytać. A tu proszę. Tylko o Alyenie[o ile dobrze napisałem :-) ] bo też mi odszedł. Ale tu chodzi o Deshawi. CO SIĘ STAŁO?!
    To była kluczowa postać! Tropienie, szkolenie, odnajdywanie ścieżek i kilka innych na 3-cim poziomie.

Z góry dziękuje.
    Aby żyło się lepiej, aby nie było buntu, aby wszyscy byli szczęśliwi. Everyone! Charge!
    Jestem z tych 11%!!!

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Bohater odchodzi... I PO 100-tu DNIACH NIGDZIE GO NIE MA!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 28, 2009, 16:38:51 »
    On nigdzie nie uciekł z rozgrywki....musisz po prostu pochodzić po miastach i poszperać po gospodach, może być w każdym mieście, miałem podobne problemy, ale po większych poszukiwaniach wszyscy wracali do ekipy

Offline BeziK Knigh 14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bohater odchodzi... I PO 100-tu DNIACH NIGDZIE GO NIE MA!!!
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 29, 2009, 16:45:49 »
    A, jeszcze coś.

Czy to, że odszedł już drugi raz ma coś do rzeczy?

Zaczynam myśleć, że Deshawi odnalazła tą krainę lepszą od Caldarii ;-)
    Aby żyło się lepiej, aby nie było buntu, aby wszyscy byli szczęśliwi. Everyone! Charge!
    Jestem z tych 11%!!!