Zahari - sukcesów w prowadzeniu polskiej repry kawalerii oraz polskiej społeczność Holdfasta. No i żeby w przyszłości specjalnie dla Ciebie kirasjerzy na nowo zagościli na polach polskich rekonstrukcji napoleońskich. ;)
Simskill - w świeta wypada napisać Ci kilja ciepłych słów, chociaż nie wiem czy to przeczytasz. Życzę Ci pojednania z tymi, których do siebie zniechęciłeś, godnego reprezentowania polaków za granicą w NW oraz wyciągnięcia wniosków z błędów, które mimo wszystko zdarzały Ci się podczas prowadzenia swoich pułków. Każdemu się zdarzy. :)
Eltarek: - dalszego zapału w publikowaniu news'ów o Bannerlordzie, a także więcej okazji do prezentowania swoich zdolności informatycznych. :)
Fiks: - niech Ci się wiedzie w nauce, w grze i ogólnie w życiu. Będę pisał od czasu do czasu, bo warto. :)
Jarl - obyś szybko odnalazł się na forum i odzyskał dobre imię na scenie NW. Wiem, że Ciebie na to stać, a słyszałem o Tobie kilka dobrych opini. :)
Nikolay - 4pp potrzebuje fajfra. Czekam z niecierpliwością, aż ujrzę Ciebie na tym stanowisku. Poza tym więcej pięknych grafik i zapału do pomagania w tym, żeby forum stawało się coraz lepsze. :)
Ganczo - powodzenia w prowadzeniu 13ph. Więcej dram, prowadzonych w granicach zdrowego rozsądku. :)
IndiaN - coraz lepszych przeróbek. Cieszę się, że grasz w 12pp. Dużo wnosisz, chociaż nie zawsze jest to widoczne. :)
MrMatinh - sukcesów w prowadzeniu 12pp. Wygrajmy tego NWL'a. ;)
Miedziak - życzę Ci, żebyś pomimo życia prywatnego nie stracił kontaktu z Tawerną i polską społecznością. :)
Octavian - rychłego spotkania na jakiejś rekonstrukcji, powodzenia w wszelkich pasjach. :)
Laalaa i Popowicz - żebyście się nie zmieniali. Cieszę się, że mamy możliwość wspólnej gry. :)
Amue, Vortx i Patruk - godnego reprezentowania Polaków w zagranicznych pułkach oraz w PWH. Życzę Wam również, żebyście w przyszłym roku zrozumieli, że jakąkolwiek mamy tą scenę narodową, czasami warto przedłożyć ją ponad wspólną grę z ziomkami z zagranicy, poświęcić się, mimo skazania na niepowodzenie. :)
Wszyscy ludzie, z którymi miałem okazję grać w 12pp - sukcesów na scenie NW, gier będących jego kontynuacją w przyszłych latach i ogólnie sukcesów w życiu. Wiele osób, które tam poznałem miało niesamowite pasje, plany na życie. Mam nadzieję, że uda im się je zrealizować.
Pewnie nieznaczna część osób, do których ten post jest szczególnie kierowany go przeczyta, ale postaram się nadrobić to w prywatnych wiadomościach od 24 do 26 grudnia. :)