Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [2017] Świąteczny Tydzień  (Przeczytany 21127 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [2017] Świąteczny Tydzień
    « Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 18, 2017, 09:44:29 »
    Życzę wszystkim Tawernowiczom spokojnego i dostatniego spotkania w rodzinnym gronie, prezentów, niekoniecznie licznych i niekoniecznie drogich - ale przede wszystkim trafionych i takich, które sprawią radość. Życzę Tawernie kolejnego roku, Polakom sukcesów na arenie międzynarodowej (nie tylko w grze), a Turkom z TaleWorlds dodatkowych sił, by za rok o tej porze Bannerlord był już w sprzedaży. Nadto, życzę nam wszystkim więcej Bruce'a Campbella w filmach i serialach, udanego sylwka oraz jeszcze lepszego, niż ten, roku.
    Do tego życzę:
    • Bojerowi – wielu szekli od lorealpari brzęczących w kieszeni
    • Dyktatorowi – wielu dram na TFW, żeby statystyki forumowe się zgadzały
    • HUtHowi – częstszego pojawiania się na forum, bo zdecydowanie go tu brakuje
    • IvEmu – żeby jego u(L)ubiony k(L)ub (L)egia wygrał ko(L)ejny raz Ekstrak(L)asę i żeby ktoś podarował mu w końcu kubek tej wybitnej drużyny
    • Kamillowi – żeby Górnik Zabrze zajął co najmniej drugie miejsce w Ekstraklasie (a najlepiej pierwsze, to może z Legii wyrzucą wreszcie Jozaka...) oraz żeby w końcu zmienili mu nick zgodnie z jego prośbą
    • Kokoszowi – kilku centymetrów w pasie mniej oraz pozytywnego zakończenia jego perypetii sercowych
    • Kradusowi – kilku centymetrów w pasie więcej, powodzenia na debatach oksfordzkich i więcej balowania za hajs z UE
    • Octavianowi – żeby wreszcie udało nam się spotkać i pogadać, jak na dwóch fanów zasadzki przystało
    • Projzenowi – sukcesów na studiach prawniczych i żeby wreszcie wyprowadził się z tego pruskiego Stettina
    • Szantiemu – restytucji Rzymu, rocznego zapasu kombuchy i sukcesów w życiu zawodowym

A, no tak - i przede wszystkim, wesołych Świąt!
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2017, 09:55:27 wysłana przez Bruce Campbell »

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #106 dnia: Grudnia 18, 2017, 10:12:31 »
    Niech radość i pokój zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Niech będzie to Rok szczęśliwych godzin grania, obfitujący w statystyki oraz piwa. Rok, który przyniesie satysfakcję z własnych dokonań. Miłego zabijania na serwerach życzę Ja wszystkim forumowiczą oraz banitą.

Kolejna częściowa kopia z internetu, choć tym razem lekko zmodyfikowana. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2017, 12:16:58 wysłana przez Dyktator »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 18, 2017, 10:24:27 »
    Ja natomiast z okazji zbliżających się Świąt Bożego narodzenia życzę Wam spędzenia ich w rodzinnym gronie, aby ich uśmiech podczas tych chwil był dla Was najlepszym prezentem ! Oprócz tego dodatkowej masy, aby białeczko dostarczone z wigilijnego karpia Panom poszło w bicki, Paniom w cycki, a nie w brzuszki i dupki. Wszystkim aktywnym graczom Warbanda spotkania na Verloren prawdziwego Mikołaja, Tawernie jak największej ludzi do wzajemnego hejtowania, aby pieniądz się zgadzał i we wrześniu pan Rafał z Sketch NITE wynajął po raz kolejny lokal na imprezę organizowaną przez administrację tego serwisu - tym razem integracyjną dla wszystkich użytkowników. Moi drodzy - Wesołych Świąt !

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 18, 2017, 14:16:35 »
    Życzę wszystkim mniej dram, więcej inicjatyw ze strony forumowiczów. Administracji życzę wytrwałości i cierpliwości, graczom życzę sukcesów Wszystkim nam zaś życzę Bannerlorda. Wesołych świąt !

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 18, 2017, 15:23:41 »
    Wszystkim użytkownikom Tawerny życzę szczęśliwych, ciepłych i przede wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia (albo Chanuki jeszcze przez dwa dni xd). Oby za rok już można było sobie nawzajem gratulować sukcesów na Bannerlordzie, zarówno pod kątem organizacji, jak i gwiazdorzenia dzięki skillowi.

Tymczasem:

- Drodzy administratorzy, życzę wam kolejnych udanych wydarzeń organizowanych dla naszego turbośmiesznego i grze(cz/sz)nego community, żeby ludzie bardziej doceniali waszą pracę i nie utrudniali jej wykonywania xd Oprócz tego, (co najważniejsze) mam nadzieję, że więcej osób w trakcie dram będzie klikało w reklamy na górze strony, bo gdyby nie one i wy, nie mieliby gdzie toczyć tych bojów :P

- Dowódcy klanów, życzę wam sukcesów na każdym możliwym polu, nieważne na jakim modzie, w jakiej grze, liczy się to, żebyście mogli się spełniać i godnie reprezentować naszą społeczność, dostarczając przy okazji interesujących tematów do dyskusji i rozpętywania burz w dziale Klany :3

- GRACZE, to wy jesteście midichlorianami, dzięki którym żyje to forum i Mount&Blade. Pamiętajcie, że to wszystko istnieje dla was. Życzę wam sukcesów w karierach klanowych, solowych, no i przede wszystkim powodzenia dla tych, którzy nie mogą jeszcze wyrwać żadnej damy na singlu. Bo na multi jednej Marcelinki dla wszystkich nie starczy :/

Nie znam za dobrze większości userów tutaj, ale kilku chciałbym życzyć paru konkretnych rzeczy :)
    • Dyktator - profitów z prowadzenia forum
    • Ganczo - owocnych i wesołych dram, przyjmij mnie na padawana
    • Indian - więcej zabawnych pomysłów na przeróbki, memy i trolle
    • Luther - żeby Sekcja 2 zagrała jeszcze kiedyś razem <3
    • Matim, Makos i Patrykus - mega startu na Bannerlordzie z 14pk
    • Miedziak - stworzenia w przyszłości znowu jakiegoś klanu koksów
    • Montoor - sukcesów na scenie cav, od zawsze trzymam za ciebie mistrzu kciuki
    • Stasiulek - dalszego czerpania radości z rekonstrukcji, sukcesów na NW i w życiu prywatnym
    • Veinrus - sukcesów na Holdfaście z LV
    • Zahari - podbicia sceny międzynarodowej cav i pokazania, że Polacy i tak są najlepsi, co my wiemy od zawsze, ale reszta Europy chyba w to nie wierzy

WESOŁYCH ŚWIĄT!
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #110 dnia: Grudnia 18, 2017, 16:31:19 »
     Niechaj święta te, ostatnimi będą, z oczekiwaniem na Bannerlorda,
    Aby w następne, każdy już na multi szalał, i singlu robiąc za lorda.
    Ponad to, pingu niskiego, kompa dobrego,
    By na serwerze siekać każdego.
    Niechaj na forum i multi, ludzi tłum przebywa do rana,
    By wspólnie pogawędzić, pograć, oraz było komu wlepić bana.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #111 dnia: Grudnia 18, 2017, 16:57:07 »
    @Fiks myślę, że już pokazaliśmy w sierpniu tego roku, że muszą się z nami liczyć (2 miejse na turnieju) jeżeli o cav chodzi to ludzie są milsi w stosunku do Polszy niż na inf. Szkoda tylko, że potrafią wymienić tylko 10ph (ostatnio) i 1ps, 14pk kiedyś. Wracając do życzeń.

Dużo szczęścia, killów moc!
    Bannerlorda w równonoc!
    Zdrowych świąt, rodzinnej atmosfery!
    A administracji, kolejnej, tawernianej afery!

Wybaczcie grafomanie ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2017, 16:58:29 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 18, 2017, 17:11:41 »
    Wszystkiego najlepszego z okazji Jezusa tawerno!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 18, 2017, 17:44:27 »
    Wszystkim użytkownikom Tawerny życzę zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia.

Administracji życzę nieprzerwanie pomyślnego prowadzenia forum.

Wszystkim graczom Nativa życzę sukcesów na arenie międzynarodowej. Rzadko śledzę Wasze poczynania, więc naprawdę nie mam pojęcia, czego mogę Wam jeszcze życzyć.

Graczom Deluge'a i DP życzę wzrostu aktywności na modułach. Sam od niedawna wpadam na eventy Deluge i przyznaję, że są one naprawdę świetne i w pełni warte poświęcenia czasu. :)

Wszystkim polskim graczom NW życzę sukcesów zarówno na scenie narodowej, jak i zagranicznej. Mniej kłótni między sobą nawzajem, a więcej zgodnego działania i współpracy. Pamiętajmy, że rywalizacja, połączona ze współpracą ma prawo bytu. :)

Wzorem przedmówcy chciałbym wyszczególnić tutaj kilka osób (w losowej kolejności). Z góry przepraszam, jeśli kogoś pominąłem.
    (click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #114 dnia: Grudnia 18, 2017, 18:32:39 »
    Życzę wszystkim użytkownikom tawerny spokojnych i wesołych świąt, aby były one spędzone w rodzinnym gronie. Udanej pasterki, oraz pijanego sylwestra.

Czas na życzenia specjalne

Administracji - Spokojnej i owocnej pracy w 2018 roku, więcej cierpliwości co do niektórych graczy, dużej ilości wyświetlanych reklam, oraz utrzymania poziomu waszej dotychczasowej pracy

Użytkownikom - Większej ilości dram, nie zaniżania poziomu forum, utrzymania aktywności, godnego reprezentowania naszego community.

Graczom Native,Deluge i NW- Sukcesów na scenie międzynarodowej.

Poszczególne osoby:
    • Dyktator - Kolejnych świetnych konkursów, przybywania nowych użytkowników na forum.
    • Veinrus - Powrotu najlepszego pułku na nw, oraz nabywania jeszcze większych umiejętności graficznych.
    • IvE - Chęci zorganizowania dla nas kolejnego PP.
    • Mat Berserker - Większej ilości pluginów.
    • Lew - Szybkiego powrotu do administracji.
    • Vizimir - Większej cierpliwości do mnie, medali w turniejach EU, nauczenia się blokowania, oraz powrotu ZT.
    • Kamillo - Więcej śmieszkowania, oraz akcji detektywistycznych.
    • Rider of Rohirrim - Mniejszej ilości rage'ów.
    • Luther - Odzyskania formy na łuku.
    • Moontoor - Wygrania wojny z Ganczem.
    • Zahari - Godnego prowadzenia repry, na mistrzostwach konnych.

(click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #115 dnia: Grudnia 18, 2017, 20:32:05 »
    Śnieg już przykrył tawernowe logo,
    niektórym lagują kompy drewniane,
    człowieki oraz gracze roku - już wybrane!
    Zastanawiamy się - kto głosował na kogo?

Kończący się rok 2017 - całkiem udany.
    Dykcio na Malediwach, Deadu znów patchuje,
    Eltarek i Hubtus zarobieni, IvE coś tam knuje,
    ten zły Kradus znów psuje bagnetom dramy.

Lew nam uciekł, Prusak się ogarnął,
    Masoni prawie wygrali Puchar Polski,
    Kokosz na koniu okazał się boski.
    A, i zapomniałbym - Rivet bana zgarnął.

Nie przedłużając już dłużej, czas kończyć.
    Rymy mi się kończą, zapał jakby gaśnie,
    I tak mnie tu zaraz, jeden z drugim chlaśnie.
    Kradus najgorszy, znów coś zaczął mącić.

Życzę wszystkim zdrowia, które najważniejsze.
    Uradowanej niczym Skłodowska rodzinki,
    dużo prezentów, bujnej nad nimi choinki.
    Barszczu, ryb - wszystko jak najsmaczniejsze.

I coś z tych rzeczy prostszych, na przykład skilla.
    By za każdym razem na łuku robić dobry kąt,
    I takich zwykłych, polskich - Wesołych Świąt.
    Życzy Wam Kradus, chudy od zawsze niczym igła.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #116 dnia: Grudnia 18, 2017, 20:59:15 »
    Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia składam wszystkim użytkownikom tawerny & graczom Warbanda wszelkiej pomyślności, niepowtarzalnej atmosfery, wielu sukcesów oraz abyśmy się nie dzielili na jakieś obozy nejtivowskie,delugowskie itd. A w sumie to co najważniejsze spokojnych i wesołych świąt!

Tak samo jak prawie wszyscy chciałbym złożyć życzenia dla poszczególnych osób.

(click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #117 dnia: Grudnia 18, 2017, 21:26:37 »
    Życzę każdemu użytkownikowi Tawerny zdrowych i spokojnych świąt.

Administracji żeby dalej działali tak jak działają czyli skutecznie i bezstronnie. i pieniędzy z wyświetleń
    Oczywiście jeszcze spokojnej pracy, dużo dram, i chęci do organizowania turniejów jak PP :)

Graczom bo to bez was nie było by tego forum (przynajmniej w takiej wersji w jakiej jest dzisiaj), duuuuużo piw, wygranych dram i oczywiście śmiechu co nie miara.

Dowódcom klanów żeby wasze klany rosły w siłę jak na drożdżach i żeby godnie reprezentowały polską scenę  nie ważne czy to tym z NW czy z Nativa, każdy klan tutaj ma potencjał wystarczy, że trafi się odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku i można zdziałać cuda :D

(click to show/hide)

Wymieniłem tu ludzi również tych którzy konta na tawernie nie mają/bardzo rzadko używają ale w końcu chodzi o sam zamysł a nie czy to (miejmy nadzieję) do nich dotrze.

Za ewentualne błędy przepraszam, jestem już troszkę zmęczony po 8 godzinach szkoły i nieprzespanej nocce przez pewnego gryzonia mojej siostry.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #118 dnia: Grudnia 18, 2017, 21:31:25 »
    A tutaj coś muzycznego, koniecznie puśćcie w tle

Wszystkim szynkarzom tawerny, jak również jej gościom i bywalcom życzę pięknych, rodzinnych i przede wszystkim szczęśliwych świąt, oraz wszystkiego najlepszego na nowy rok. Mam nadzieję, że spędzicie je z rodziną, nie w szpitalach/komisariatach etc. Szalonego sylwestra, to ten dzień, kiedy wychodzimy z piwnicy, wykorzystajmy go. Ponadto, jako że święta to czas pokoju i miłości, wszystkim, którym swego czasu wyrządziłem jakieś krzywdy, ewentualnie z kim miałem jakąś grubszą aferę, przepraszam. Cóż, człowiek czasem popełnia błędy, ale najważniejsze jest to, aby wyciągnąć wnioski. Szczególne życzenia złożę osobiście wszystkim tym, z którymi miałem przyjemność grać, czy współpracować w tym roku.

P.S. Poproszę srebrny bannerek za wykonanie 2 zadań
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2017, 21:35:57 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #119 dnia: Grudnia 18, 2017, 23:53:18 »
    A ja poprostu życzę wszystkim spokojnych wesołych świąt w gronie rodziny, a po świętach mnóstwa wspaniałych chwil w Mount Blade. Obyśmy w Nowym Roku wszyscy spotkali się razem na Bannerlordzie :)
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)