Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DWC]Dalsze plany  (Przeczytany 749 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    [DWC]Dalsze plany
    « dnia: Listopada 23, 2017, 10:05:42 »
    Dzięki wszystkim za grę oraz za sędziowanie, wypadło chyba w miarę nieźle no i nabraliśmy trochę doświadczenia w ogarnianiu turnieju na Deluge.
    Muszę jednak przyznać że ostatecznie nie zamierzam organizować ligi, a wynika to głównie z mojego rozczarowania najnowszym patchem oraz tym, że Deluge ostatnio stał się dla mnie naprawdę męczący i potrzebuję parę/paręnaście tygodni przerwy.
    Jeżeli ktoś chciałby podjąć się zorganizowania ligi, wówczas mogę pomagać w niektórych sprawach, ew. posędziować, ale na pewno nie być głównym organizatorem. Potencjalnego organizatora proszę o zwrócenie się do następujących osób:
    • IvE - pomysłodawca tego turnieju (DWC) oraz doświadczony organizator turniejów na Warbandzie
    • Lew - podobnie jak IvE ma spore doświadczenie, a także zaproponował swoją pomoc w dość męczącym procesie uzupełniania wątków o wyniki i screeny
    • Czeremis - graczom Deluge'a nie trzeba tłumaczyć :p
    Jeśli idzie o rzeczy z wątków w tym turnieju, to kody dostałem od IvEgo i prawdopodobnie są kradzione :D w każdym razie co do ich użycia trzeba rozmawiać z IvEm.
    Regulamin napisałem sam na podstawie listy Yuukiego z Deluge'owego spotkania. Wymaga pewnie paru uzupełnień oraz dostosowania do ligi, ale nie powinny to być duże zmiany. Zachęcam do używania/przerabiania go, wystarczy wspomnieć że jestem autorem oryginalnej wersji.

Za parę dni dział turnieju powinien trafić do archiwum.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2020, 14:08:22 wysłana przez Moontoor »
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...