Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DWC3] Półfinały  (Przeczytany 1435 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: [DWC3] Półfinały
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 18, 2017, 23:22:36 »
    ChL wygrało z nami 12:8, nasze gratulacje :)

Jedyne zastrzeżenie mam do Sędziego, w przypadku gdy drużyna przeciwnika zaczyna rzucać mięsem na czacie i trollować, prosiłbym o sprawniejsze i przede wszystkim szybsze zmutowanie dzieciarni, a nie dopiero pod koniec meczu.

Poza tym małym szczegółem mecz przebiegł sprawnie i jeszcze raz gratuluję w imieniu moim i 14pk!

To fakt po meczu mnie troszkę poniosło,  i tu się zgodzę mecz przebiegł bardzo sprawnie.
    (click to show/hide)

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 18, 2017, 23:51:04 »
    To fakt po meczu mnie troszkę poniosło

Po meczu? :)

Taka tam przyjemna rundka
    (click to show/hide)

Jak to mówią, winny się tłumaczy, nie będę drążył tego, co tłumaczy kolega niżej :3
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2017, 00:28:19 wysłana przez Fiks »
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 19, 2017, 00:19:48 »
    Pierwsze nie grasz na delugu nie wiesz o co chodzi z butami na rzepy, Hawer zapraszał do zraszowania kanałów co chyba złe nie jest, potem ja do vtz żem napisał słowo na p bo się lubimy i czasami porostu robimy z siebie żarty, deluge ma specyficzne community nie zrozumiesz jak się nie zagłębisz.
    (click to show/hide)

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 19, 2017, 11:05:12 »
    Oczywiście noszenie butów na rzepy, sztruksów, jedzenie czipsów łyżką i ubieranie się niemodnie to wszystko teksty którymi nie ma co się przejmować. Jeżeli ja jestem "obrażany" przez np. takiego Hawera to chyba nie powinno 14pk to przeszkadzać, szczególnie że nie było to podczas gry, ale przerwy. Muty poleciały dopiero gdy ChL zaczęło przeklinać i was obrażać.
    Nie twierdzę że mutowałem w odpowiednim czasie, być może było to za późno, jednak nie mam dużego doświadczenia w sędziowaniu, a do tego grały drużyny z innych społeczności, które mają różne oczekiwania względem zachowania na czacie publicznym.

Dyskusję można kontynuować w wątku do tego przeznaczonym, a ten wątek pozwolę sobie zamknąć. Wyniki i screeny obu meczy zaraz dodam do OP.

koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...