Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][7eL] 7e régiment de chevau-légers lanciers  (Przeczytany 3733 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][7eL] 7e régiment de chevau-légers lanciers
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 11, 2017, 23:05:33 »
    Nie przypominam sobię
    I nigdy tego nie kwestionowałem
    To nie miał być atak a najwidoczniej nie wyszedł/był słaby.
    Mogłeś dorzucić jeszcze tabelkę, spoiler, link do youtube, kolor zmienić  i dać przejeżdżający tekst bo coś za mało tych filtrów dałeś

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 11, 2017, 23:53:48 »
    Przepraszam Tomato, że cię uraziłem. Nie wiedziałem, że mój post tak cię zaboli... ja poprostu lubię porządek i chciałem pomóc Kradusowi aby nie było tutaj bałaganu. Sam opuściłeś grupę własnego pułku, a gdy gadałem o nim z Zaharim to usłyszałem, że 7el nie gra.

Nie wiedziałem, dlaczego nie napisałeś na tawernie o rozpadzie klanu, dlatego zrobiłem to ja.  Jeżeli jednak utrzymujesz, że klan jest aktywny to dlaczego nie ma cię na grupie?
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 12, 2017, 10:46:35 »
    @Moontoor - to trochę tak, jakby chcieć pomóc sąsiadowi w ugaszeniu pożaru jego domu przy pomocy benzyny... Mówią, że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Wydaje mi się, że gorsze jest tworzenie spamu i kolejnej dramy, niźli to że wątek pozostanie przez tydzień / dwa w aktywnych po rozwiązaniu się klanu.

Jak macie informacje na temat nieistniejących już klanów, to piszcie na PW - czy to do Veinrusa, czy kogoś z globalnych, a my taką informację zweryfikujemy. Jest to najlepszy sposób w takiej sytuacji. Abstrahując od tego, że to powinność autorów wątków, no ale niestety nie zawsze to działa.

P.S. W sumie jak się przespałem z tym, to doszedłem do wniosku że trochę Tomato masz prawo czuć się skrzywdzony. Także usuwam 5 z ostatniego ostrzeżenia (całego nie mogę i nie powinienem, bo to nie jest jednak Twój pierwszy taki wybryk).

« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2017, 10:54:22 wysłana przez Kradus »

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 31, 2018, 16:57:11 »
    Z racji na nieaktywność danego klanu, za zgodą właściciela wątek ten zostaje przeniesiony do archiwum.
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 31, 2018, 19:16:14 »
    no proszę... czyli jednak
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)