Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znikająca kasa ze skarbca w zamku  (Przeczytany 872 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline McWrednus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Znikająca kasa ze skarbca w zamku
    « dnia: Października 17, 2017, 22:09:05 »
    Witam
    Mam problem z grą na modzie Floris expanded mod pack 2.55
    Wersja Warbanda najnowsza ze steama 1.172
    Zauważyłem że znika mi kasa ze skarbca w zamku.
    Mam już dwa zamki i zatrudnionego szambelana ale ile bym kasy nie wpłacił do zamku
    to po wczytaniu zapisanego stanu gry w skarbcu jest 0 złota.
    To uciążliwe i denerwujące :(
    Jest jakiś sposób na ten błąd w grze ?
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2017, 22:15:48 wysłana przez McWrednus »

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    Odp: Znikająca kasa ze skarbca w zamku
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2017, 10:23:02 »
    A czy ty otrzymujesz dodatnie dochody? bo jeśli nie, to kasę zjada ci żołd i utrzymanie zamku, co innego jeśli masz forsę na dodatnim. A czy w opcjach nie ustawiłeś żeby kasa zamiast do skarbca trafiała do twojej kieszeni? Bo to też może być powód.

Offline McWrednus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Znikająca kasa ze skarbca w zamku
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2017, 20:43:10 »
    To nie tak :( załaduję zapis gry i wpłacam np. 20 000 golda. Zapisuję. Wychodzę z gry. Wczytuję grę i w skarbcu 0 golda.
    Jakiś bug albo coś się stało z grą.

Musiałem się cofnąć do zapisu gry o ponad 120 dni wstecz i będę obserwował co się dzieje a szkoda mi bo już miałem 2 zamki :(

PS. A gdzie jest to ustawienie żeby kasa szła do skarbca ? z posiadanych akrów w miastach też będzie szła ? Sorki za takie noobowskie pytania ale nie mam doswiadczenia w tej grze i modzie :)
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2017, 21:31:54 wysłana przez McWrednus »