Według moich sowicie opłacanych szpiegów gość nazywa sie Piotrek... Ale wedlug mnie to może być podstęp i sprytne odwrócenie uwagi...
Zasugerowałem już, że ten Piotrek z tsa został opłacony przez BS. Moi kontrolerzy finansowi dotarli do umowy zlecenie zawartej między "słupem" klanu BS a przedstawicielem "Piotrka". Zostala podpisana umowa zlecenie na kwotę 100,56 PLN między przedstawicielem klanu BS a "Piotrkiem".
Udało nam sie dotrzeć do pierwszego imienia tego "Piotrka" i tak naprawdę nazywa sie Jarek, a Piotrek to imię nadane mu w więzieniu przez wspołwięźniów. Według moich informatorów "Piotrek" jest bezwzględny i żądny krwi. Jest dobrzez znany w środowisku "merca" i to właśnie na graczach z merca popełnił zbrodnie za które został skazany na 5 lat w warbandowym gułagu. Zamieszany był w pranie brudnych pieniędzy na mercu, wyłudzenie sprzętu oraz granie na autoblocku.
Po za tym jest dobrze znany w środowiskach radykalno-faszystowskich. Znane byly przypadki wchodzenia przez "Piotrka" na serwery społecznościowe z nickiem Adolf Hi**r i pisanie niecenzuralnych rzeczy w kierunku pewnych grup społecznych i religijnych.
Podziwiam szybką reakcję tawernianego ZOMO (Ive, Dykviu) jak i ORMO (Nerd), która pozwoliła na tak szybkie ujęcie tego bardzo niebezpiecznego zawodnika.
Podziękowania:
Informacje zdobyte od świadków koronnych: "Witek", "Maciek", "Skała", "Małgosia".
Nagrania z ich zeznań sa dostępne w sądzie za zgodą prokuratury.
W analizie finansów spółki BS pomogli audytorzy z firmy "Dilojt"
A na serio to po jaką cholerę pisal po angielsku to nie wiem. Po za tym kara zostala zastosowana z wyczuciem, bo w przypadku zwyklego zagranicznego jest usuniecie drużyny. Gość trollowal to zostal usunięty to chyba jest logiczne. Dobra reakcja zarówno Dykcia jak i Patryka aka Ivego
.