Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][7ph] 7 Pułk Huzarów "Kawalerowie miecza"  (Przeczytany 6481 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alpaczka

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: [NW][7ph] 7 Pułk Huzarów "Kawalerowie miecza"
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 23, 2018, 22:20:23 »
    13ph już pokazało "klasę" w postaci dwóch osób, które weszły na serwer 7ph i zabiły każdego kto uczestniczył w ostatnim apelu tej społeczności. Naprawdę, nie rozumiem, czemu nawet na takich wydarzeniach niektórzy dalej muszą zachowywać się jak dzicz. Samemu 7ph gratuluję utrzymania się taką ilość czasu.

Pierwsze słyszę o takiej sytuacji, czy mógłbyś mnie odwiedzić na teamspeaku i podać nicki tych osób, abym mógł ich ukarać? Dodam, że mam jeszcze jedną prośbę, mógłbyś nie mówić o takich rzeczach publicznie, tylko najpierw się ze mną skontaktować? Nie wierze, że któryś z moich ludzi byłby skłonny zrobić coś takiego. Myślę, że to jakieś trole są winne tej sytuacji.

Pułkownik 13ph, niesamowita, charyzmatyczna i inteligentna postać. Wybitny dowódca, król teamspeaka 13ph.