Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem w konkurach  (Przeczytany 1491 razy)

Opis tematu: Problem z jedną misją

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daniolo0

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem w konkurach
    « dnia: Sierpnia 15, 2017, 22:16:23 »
    Więc, konkuruje do  jednej (Lady Kaetely). I mam problem z misją spotkania się z nią . Inaczej mówiąc mam misje żeby się z nią spotkać za murami przy źródle... ale wokół zamku nie ma źródła (obiegłem zamek), a 2 to pomyślałem że może chodzi o rzeki (na głównej mapie) ale chwile też tam czekałem .. i też nie. Patrząc na to wszystko nie wiem za bardzo o co chodzi, w Warband gram od niedawna. Pisałem z tym problemem w wątku o żonie, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi ;(

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem w konkurach
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 15, 2017, 22:21:12 »
    Jesteś pewny, że nie grasz w jakieś mody? Nie przypominam sobie takiego qeusta z lady. Ewentualnie zawsze możesz zacząć zaloty do innej. Aktualny qeust też po jakimś czasie wygaśnie, stracisz trochę relacji ale będziesz mógł to odbudować.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2017, 22:22:28 wysłana przez ^IvE »

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 16, 2017, 14:58:33 »
    (click to show/hide)
    Z tego co wiem w Native jak dostaniesz od wybranki wiadomość, to jedyne co musisz zrobić to wybrać opcję "Spróbuj odwiedzić damę".  Powinno to być możliwe w mieście/zamku, w którym aktualnie przebywa.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2017, 15:01:12 wysłana przez LeperMessiah »
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline daniolo0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 18, 2017, 10:59:18 »
    Może źle trochę opisałem sytuacje. Więc to wygląda tak, że mam z jej całą rodziną dobre stosunki nawet za bardzo ale nie z jej ojcem. I jak mamy się spotkać to po kryjomu. I jak dojeżdżam do zamku w którym jest jest opcja "Odwiedź..." ale jak ją klikne, to jest napisane: Strażnicy na Ciebie "krzywo patrzą itd itd" ale jej służka podchodzi i szepcze Ci na ucho że Lady jest zadowolona i żeby poczekać na nią przy źródle za murami ... ehm.. i nie wiem co zrobić . A o zmianie na kiepski pomysł bo jak się starać to o jedną ;D (a i naprawiam powoli stosunki są już dodatnie trochę )
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 11:00:44 wysłana przez daniolo0 »

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 19, 2017, 00:55:07 »
    Kiedy służka przyniesie Ci taką wiadomość, to ty zaznaczasz "spróbuj odwiedzić damę". Nie wcześniej.  Wtedy strażnicy powinni cię przepuścić. Jeśli jest inaczej to albo jest to jakiś bug, albo, być może, złe stosunki z jej ojcem to powodują.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline daniolo0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 19, 2017, 18:47:41 »
    Opisałem problem wyżej, dokładniej i właśnie mam średnie stosunki z jej ojcem ...I dla tego mam tą dziwną misję .

Offline VectorMental

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 28, 2017, 12:32:38 »
    Nie za bardzo rozumiem twoj problem ale to chyba powinno byc tak ze klikasz "Spróbuj odwiedzić damę"potem jest napis "Zaczekaj przy strumienu" wtedy to naciskasz i wchodzisz do tej komnaty