Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z zapisywaniem  (Przeczytany 1051 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z zapisywaniem
    « dnia: Stycznia 25, 2009, 18:26:00 »
    Dziś probowałem zapisać gre i wyjść. wyskocył mi napis "Error cośtam cośtam !!!!!!" Wcześniejtak się nie działo, a nie moge przeinstalować gry bo nie mam już płyty ( kolega mi dał cd-key i pożyczył płyte). Wie ktoś jak to naprawić?
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Problem z zapisywaniem
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2009, 18:28:02 »
    Error cośtam cośtam? Nie słyszałem o takim -.- Konkrety, bo to nic raczej nikomu nie powie.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2009, 07:56:39 »
    Cóstam cośtam oznacza to, że niewiem co tam pisało, bo to dośc długie było
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 26, 2009, 08:24:08 »
    To trzeba zrobić "coś tam coś tam", no opanuj się troche, piszesz o problemie i każdy ma się domyślać co to jest...pomyśl przez chwile....to raczej jest niewykonalne

Edit: I tu się zgodzę z Sharpem...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2009, 11:37:50 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Sharp87

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 26, 2009, 11:15:26 »
    Skoro lubimy się uważać za cywilizowany naród to chyba nie powinniśmy pochwalać piractwa vel Dzumol, prawda?

"Cośtam cośtam" jak Ci ktoś pożycza grę, żebyś sobie pograł, a sam pozbywa się wszelkich danych/nośników - ok. Jeżeli ktoś Ci pożycza grę, żebyś ją sobie zainstalował i nie musiał kupować oryginału - be!
    Nie licz więc zbytnio na pomoc ze strony użytkowników tego forum, którzy naprawdę (przynajmniej niektórzy) posiadają oryginał za własne niejednokrotnie ciężko zarobione pieniądze.

Moim zdaniem temat do zamknięcia.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 26, 2009, 17:10:23 »
    Nie domyślać. Może ktoś miał taki problem? Co to tego piractwa...ten pożyczony egzeplarz gry to była  pudełkowa wersja. A mnie nie stać na kupno gry.Bym musiał przez 3 miesiące nie jeść obiadu.

Offline Bazyli10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 26, 2009, 17:20:25 »
    Czy ten błąd nadal się pojawia, czy był to jednorazowy error?

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 27, 2009, 07:15:05 »
    Nadal, a ponadto mój save został usunięty(sam). Żadnych cheatów nie używam, żadnych trainerów, żadnych modów. Mam tylko spolszczenie do wersji 1.010.