Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zamki - stosunki  (Przeczytany 1689 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Young

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zamki - stosunki
    « dnia: Sierpnia 08, 2017, 01:57:21 »
    Szybkie pytanie nt. zamków. Otóż - mam dwa zamki nadane mi przez króla. Stosunki w zamkach maleją co jakiś czas. Nie mam pojęcia czemu. Podatki są ustawione na "normal", więc tu powinno być ok. Garnizon jest porównywalny (w jednym 285 ludu, w drugim 294 ludzików). Raz w zamku miałem stosunki na poziomie 19. Przybyłem tam jakiś czas później - stosunki na poziomie -3. W T F ? Czy muszę regularnie je po prostu odwiedzać czy non-stop robić questy dla zamków ? O co z tym chodzi ?
    "Gdy­by ludzie roz­ma­wiali tyl­ko o tym, co ro­zumieją, za­padłaby nad światem wiel­ka cisza."
                                                     ~Albert Einstein

"Nie podejmuj walki, kiedy wiesz, że z pewnością przegrasz. Ale nigdy nie pozwól, żeby komuś, kto cię znieważył, uszło to na sucho. Czekaj na stosowny moment i oddaj, kiedy znajdziesz się w dużo lepszej sytuacji, nawet jeżeli nie pragniesz odwetu".
                                                     ~S. Larsson

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Zamki - stosunki
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 08, 2017, 10:04:42 »
    Z tego co kojarze jak garnizon jest mocno zroznicowany to sa takie dziwne akcje. Moze powinienes sprobowac zrobic lekkie roszady I ustawic je tak zeby byly gora 3 frakcje na zamek? Jednak znajac blejdy rownie dobrze moze to byc bug :)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Young

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zamki - stosunki
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 08, 2017, 21:38:10 »
    Może i tak jest. Wywalę wszystkie inne frakcje poza jednostkami norskimi i zobaczymy.
    "Gdy­by ludzie roz­ma­wiali tyl­ko o tym, co ro­zumieją, za­padłaby nad światem wiel­ka cisza."
                                                     ~Albert Einstein

"Nie podejmuj walki, kiedy wiesz, że z pewnością przegrasz. Ale nigdy nie pozwól, żeby komuś, kto cię znieważył, uszło to na sucho. Czekaj na stosowny moment i oddaj, kiedy znajdziesz się w dużo lepszej sytuacji, nawet jeżeli nie pragniesz odwetu".
                                                     ~S. Larsson