Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS  (Przeczytany 1088 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
    « dnia: Sierpnia 04, 2017, 22:51:11 »

Playerunknown’s Battlegrounds to wydana na platformę PC Windows sieciowa strzelanka z elementami survivalowymi, koncentrująca się na rozgrywkach typu Battle Royale. Projekt opracowało znane z TERA studio Bluehole, a na czele zespołu stał Brendan Greene (bardziej znany pod ksywką PlayerUnknown), czyli człowiek, który rozpoczął modę na tego typu tryby, opracowując mod Battle Royale do Arma II i Arma III. Autor wcześniej współpracował z firmą Sony przy tworzeniu podobnego trybu do H1Z1 (który ostatecznie stał się odrębną grą), ale Playerunknown’s Battlegrounds było pierwszą produkcją, którą Greene zaprojektował od podstaw.
    Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=31705

Ktoś z Was gra? Co powiedzie o najnowszym patchu z trybem gry w only FPP? Dla mnie PogChamp

Jak macie screeny to pochwalcie się Chicken Dinnerami :>
    DANCE OR GET BANNED

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 05, 2017, 17:25:08 »
    Pogrywam od premiery, screenów nie będę wrzucał ale coś tam strzelam. Podoba mi się sposób w jaki gra się rozwija oraz wsparcie tej produkcji, regularne aktualizacje, szybkie hot-fix'y. Gra nie na słabsze sprzęty, odradzam zakupu dla kogoś kto nie spełnia rekomendowanych wymagań.

Co do patcha, nie dla mnie FPP ale spoko, że dali taką możliwość. Nie mogę się doczekać patcha z wspinaniem się i wyskakiwaniem przez okna - chociaż jest to relacja love/hate, bo odechciewa mi się grać na myśl o tym, że jeszcze tego nie ma.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2017, 17:28:06 wysłana przez Baldwin »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 05, 2017, 20:31:11 »
    Osobiście uwielbiam tryb FPP. W końcu skończyło się kampienie z włączoną kamerą z trzeciej osoby. Co do reszty zgodzę się, ale nie zależy mi tak na tych kolejnych animacjach, bo komp już w ogóle mi się spali. :F
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rumcajs z Galapagos

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 05, 2017, 22:42:32 »
    Spoko gierka, coś tam się strzelało :P Wrzuciłem tylko te gdzie miałem najwięcej zabójstw.
    (click to show/hide)

Offline Stachu Jones

• Użytkownik
    • Piwa: 76
    • Pułkownik 1. Pułku Piechoty Socjalistycznej
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:08:45 »
    Z kolegą z warbanda szukamy osób do składu więcej info here http://steamcommunity.com/id/Stachu_Jones/

,,Skacz złapie cię"- Illiew do Piotra ,,Magika" Łuszcza 26 grudnia 2000.