Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd celownika.  (Przeczytany 904 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheHunterMikiPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd celownika.
    « dnia: Lipca 22, 2017, 21:07:36 »
    Zauważyłem, że na modzie TLD strzelamy niżej niż pokazuje się celownik. Żeby strzelać prawidłowo należy używać trybu pierwszej osoby.
    Nie zauważyłem tego na żadnym innym module... A może tak było na każdym, ale tego nie zauważyłem?
    Wy też tak macie?
    Wie ktoś, jak to naprawić?
    Pozdrawiam,
    Mikołaj
    Ganczo to paruwczan jest moim bliźnim.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Błąd celownika.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 22, 2017, 23:40:09 »
    W NW inaczej się strzela z pierwszej i trzeciej, więc to raczej nie błąd. Przy 1 osobie celownik jest na środku ekranu, tak samo w przypadku 3, ale widok masz z innego miejsca. Wydaje mi się, że właśnie dlatego z 1 osoby celujesz środkiem, a z 3 celujesz bardziej dolnym złączeniem. Przynajmniej ja tak zawsze robiłem i jakoś działało.
    Pozdrawiam,
    Paweł

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.