Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I  (Przeczytany 10449 razy)

Opis tematu: Korpus na Iron Europe

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I
    « Odpowiedź #105 dnia: Września 07, 2017, 17:32:20 »
    co więc ty tu robisz
    Jak widać, nie potrafisz odnieść się do wypowiedzi tylko do osoby, wybacz ale żal mi się robi kiedy widzę jak zagranicą ludzie postrzegają polską scenę przez takich jak ty, jak chcesz to mogę cię skonsultować z psychologiem albo zorganizować ci przedszkolankę.
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline SoltoN

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • My heroes wore grey!
    « Odpowiedź #106 dnia: Września 07, 2017, 21:17:48 »
    Jak widać, nie potrafisz odnieść się do wypowiedzi tylko do osoby, wybacz ale żal mi się robi kiedy widzę jak zagranicą ludzie postrzegają polską scenę przez takich jak ty, jak chcesz to mogę cię skonsultować z psychologiem albo zorganizować ci przedszkolankę.

Szybciej swoimi śmiesznymi dramami i łamaniami zobowiązań przyczyniacie się do opinii polskiej sceny, i mówię tu o obu stronach tego „konfliktu”.

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Września 10, 2017, 20:55:38 »
    Szybciej swoimi śmiesznymi dramami i łamaniami zobowiązań przyczyniacie się do opinii polskiej sceny, i mówię tu o obu stronach tego „konfliktu”.

Nie czepiam się osób Mathina, Admirala etc. (W tym kontekście, że nie odnoszę ich zdań do ich osoby), natomiast jeżeli widzę że ktoś łączy NW i życie prywatne, albo mało tego, zaczyna wypominać to innym, to jest to bynajmniej śmieszne.
    Jeżeli ktoś pisze na dyskusji, tylko po to żeby dolać oliwy do ognia, nie mając pojęcia o temacie, to jest to po prostu CEBULA
    -Napoleon Bonaparte

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Września 11, 2017, 20:52:07 »
    W dni dzisiejszym tj. 11.09.2017r, decyzją większości (27 głosów na 48) zdecydowaliśmy o rozwiązaniu VIII Armii jako pułk, i założeniu nowego pułku na Napoleonic Wars.
    Dziękuje WSZYSTKIM za pomoc, za wspaniałą atmosferę oraz za wsparcie w prowadzeniu pułku.
    Wielkie dzięki przede wszystkim dla Percivala, Rotmistrza, POGA, Megalota, Dania oraz Kadabry i Woja.

Mam nadzieję że zapisaliśmy się na polskiej scenie (o tyle o ile) pozytywnie pomimo pewnych sporów.

Dziękuję Admiralowi i Matinhowi za dostarczenie mi niezapomnianych wrażeń ;).

PUŁK UZNAJĘ ZA ROZWIĄZANY
    -Napoleon Bonaparte