Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I  (Przeczytany 10504 razy)

Opis tematu: Korpus na Iron Europe

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I
    « Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 30, 2017, 17:09:31 »
    W takim razie co to, szyfr?XD

Przypadkowe, losowe literki
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 30, 2017, 17:30:24 »
    Przypadkowe, losowe literki
    To tak samo, jakbyś chciał napisać, że na przykład "Pułk 4. Piechoty" to tylko przypadkowe, losowe literki bez żadnego powiązania
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 30, 2017, 18:34:49 »
    Zmieńcie po prostu tą nazwę. Nazwa pułku to tylko nazwa, pułk tworzą ludzie a nie nazwy pułków, ale jak już walczyliście o tak bardzo ważną nazwę  i przegraliście to ją zmieńcie.

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 30, 2017, 18:50:26 »
    Z ciekawości wpisałem sobie w google VIII armia Cesarstwo Niemieckie i rzeczywiście ta jednostka była formowana dwa razy. Nie znam okoliczności, może jakiś historyk - zajawkowicz pierwszej wojny mógłby pomóc, ale to nawet całkiem śmieszne, że nieświadomie powtarzacie bieg historii. (xD)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 30, 2017, 18:58:59 »
    No tak, ale to jest podobno V.I.I.I. Armia a nie jakaś tam 8 Armia:)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 30, 2017, 19:45:10 »
    Panowie, w kółko to samo, PROSZĘ o nie podważanie każdego napisanego posta, kłócić się możemy, ale nie tutaj, Ten wątek będzie służył jako "fanpage" czy jak zwał VIII Armii im. Cesarza Wilhelma, VIII Army of the Emperor Wilhelm

Za każdym razem, gdy ktoś odpowie na twój post odnośnie "8=VIII", odpowiadasz "PROSZĘ o nie podważanie każdego napisanego posta", pytam, gdzie jest tu podważenie?
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 30, 2017, 21:43:21 »
    Za każdym razem, gdy ktoś odpowie na twój post odnośnie "8=VIII", odpowiadasz "PROSZĘ o nie podważanie każdego napisanego posta", pytam, gdzie jest tu podważenie?

Nie za każdym razem, tylko każda moja wypowiedź jest kontrowana na "NIE", dlatego nie chcę robić nowej walki na tym temacie, jak chcecie załóżcie swój własny, podpisany 8 Armia Cesarstwa Niemieckiego.
    Prawda jest taka że każdy ma racje, ile jest autorów postów, tyle jest racji, zresztą...racja jest jak dupa, każdy ma swoją :P
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 30, 2017, 22:04:20 »
    Nie za każdym razem, tylko każda moja wypowiedź jest kontrowana na "NIE", dlatego nie chcę robić nowej walki na tym temacie, jak chcecie załóżcie swój własny, podpisany 8 Armia Cesarstwa Niemieckiego.
    Prawda jest taka że każdy ma racje, ile jest autorów postów, tyle jest racji, zresztą...racja jest jak dupa, każdy ma swoją :P

Wiesz, jak np. powiem, że VIII to nie jest ósemka rzymska to nie jest racja tylko głupota. Fakt jest jeden, zobowiązaliście się, że kto przegra we wczorajszym meczu ten zrzeka się nazwy nr630 i 8 Armia. Z pierwszej części się wywiązaliście więc czekamy na drugą część, przypominam też o zmienieniu nazwy grupy steam bo tam nawet tego VIII nie ma, gdyż jest to nazwa mająca wprowadzić w błąd naszych graczy, a przykładem tego jestem ja, który na początku pomyślałem, że to międzynarodowa grupa armii Admirała.

Offline Kadabraa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 30, 2017, 22:52:47 »
    Ta grupa właśnie po to była.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 30, 2017, 23:32:43 »
    Ta grupa właśnie po to była.

Żeby wprowadzić w błąd graczy? Dobrze to o was świadczy, tak samo jak nie wypełnienie umowy odnośnie meczu.

Offline Kadabraa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 30, 2017, 23:48:47 »
    Jakie wprowadzenie graczy w błąd? Ta grupa służyła jako grupa międzynarodowa tego klanu. Twoja osoba zapragnęła dołączenia do tej grupy, nikt cię nie zmuszał.

Do tego rozłamu doszło przez zachowanie Admirala, twojego "Boga". Wszystko byś wiedział, gdyby twoja osoba uczestniczyła w zebraniach oficerskich prowadzonych przez Admirala, w których to nie dawał dojść do słowa żadnemu z oficerów i podoficerów, a ich propozycje odrzucał. No tak... Ale przecież nie byłeś wtedy członkiem kadry oficerskiej i niczego nie wiedziałeś.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 23:53:28 wysłana przez Kadabraa »

Offline Wolfgnar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 31, 2017, 00:38:02 »
    Czytam i nie wierze, młodsza społeczność tego forum która wpierw zrobiła jakiś słaby bunt, (który zresztą polegał na wprowadzaniu graczy w błąd)  przegrali umówioną bitwę a teraz Nie chcą zmienić nazwy... Panowie serio? Ile wy macie lat? 14? Myślałem że macie jakiś honor, trzymacie się własnych zasad, szkoda ze byłem w błędzie.
    Zamiast robić głupi spam byście zrobili nową własną autorską armię. Nawet wam doradze, adekwatna do waszego wieku może być xXProKoksy69PLXx.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 31, 2017, 00:53:36 »
    Jakie wprowadzenie graczy w błąd? Ta grupa służyła jako grupa międzynarodowa tego klanu. Twoja osoba zapragnęła dołączenia do tej grupy, nikt cię nie zmuszał.

Do tego rozłamu doszło przez zachowanie Admirala, twojego "Boga". Wszystko byś wiedział, gdyby twoja osoba uczestniczyła w zebraniach oficerskich prowadzonych przez Admirala, w których to nie dawał dojść do słowa żadnemu z oficerów i podoficerów, a ich propozycje odrzucał. No tak... Ale przecież nie byłeś wtedy członkiem kadry oficerskiej i niczego nie wiedziałeś.

Byłeś kiedykolwiek w pułku na NW na randze kapral lub wyżej? Raczej wątpię bo wtedy byś wiedział, że słuchanie rad oficerów i podoficerów jest tylko opcjonalne dla pułkownika, może to robić ale nie musi a oficerowie i podoficerowie działają jako swoista rada, jeżeli natomiast znasz jakiś pułk w którym jest/była demokracja od kpr wzwyż to jestem ciekawy. Co do waszego buntu no to po wyniku widać jaki był on żenujący, 10:1 z klanem z którego uciekliście to nawet na określenie tego żenadą nie zasługuje. Zresztą zachowanie po meczu też jest co najmniej dziecinne czyli nie wypełnianie ustaleń i nie zmienienie nazwy.

Co do grupy to ja sam jako członek SS Poga zostałem na początku wprowadzony w błąd, że jest to nowa grupa naszego klanu, nazywa się tak samo, ts ten sam więc nic dziwnego i myślę, że wielu graczy poza mną po prostu w to uwierzyła, a nie analizowała czemu nie ma Admirała czy dlaczego mało ludzi na grupie jest. Przypominam również o zmianie nazwy grupy na steam.

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 31, 2017, 00:56:31 »
    [...] ja sam jako członek SS Poga [...]
    ???xd
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 31, 2017, 02:47:06 »
    Dobrze ze wywalilem Admirala z 10tki, bo widze ze problemy same xD. Chlopaki wrzuccie juz na luz, niech sobie graja w te bierki na swoim poziomie

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.