Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I  (Przeczytany 10438 razy)

Opis tematu: Korpus na Iron Europe

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Odp: [IE][Nr.630] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 30, 2017, 10:05:54 »
    Widzę, komuś bardzo nie odpowiada przegrana, ale cóż, umowa to umowa, nazwę trzeba zmienić. Wszyscy którzy grali po stronie Admirala są pełnoprawnymi członkami 8 Armii, Admiral dowodził podczas bitwy, wszystko się zgadza.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 30, 2017, 11:53:13 »
    Primo, wszyscy dobrze wiemy jak wyglądało dowodzenie Admirala, mówcie co chcecie ale i tak wszyscy wiedzą jak on dowodzi, a jak wyglądała bitwa.
    Secundo, Ja nie miałem invaitów, byłbym w stanie wystawić 50 osób, przypominam że Admiral chiał grać na NW pułkiem z IE ale ok, miał mieć 40 swoich ludzi.
    Tercio, Co to serwera 2y, to mam kolegów za granicą, owszem, ale mieliśmy na nim grać tylko dlatego że ze 100 slotowym serwerem 1pp był mały problem.
    Quarto, Dobrze wiemy jak DŁUGO są jego Starsi Plutonowi, swoją drogą dobra nazwa jak na niemiecki pułk, w jego regimencie, piszcie co chcecie, myślcie (o ile potraficie) ale i tak wszyscy wiemy że za niedługo cała jego "elita" odejdzie z składu.
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 30, 2017, 12:04:25 »
    Primo, wszyscy dobrze wiemy jak wyglądało dowodzenie Admirala, mówcie co chcecie ale i tak wszyscy wiedzą jak on dowodzi, a jak wyglądała bitwa.
    Secundo, Ja nie miałem invaitów, byłbym w stanie wystawić 50 osób, przypominam że Admiral chiał grać na NW pułkiem z IE ale ok, miał mieć 40 swoich ludzi.
    Tercio, Co to serwera 2y, to mam kolegów za granicą, owszem, ale mieliśmy na nim grać tylko dlatego że ze 100 slotowym serwerem 1pp był mały problem.
    Quarto, Dobrze wiemy jak DŁUGO są jego Starsi Plutonowi, swoją drogą dobra nazwa jak na niemiecki pułk, w jego regimencie, piszcie co chcecie, myślcie (o ile potraficie) ale i tak wszyscy wiemy że za niedługo cała jego "elita" odejdzie z składu.

Oczywiście, podejrzanie wysokie pingi paru graczy na początku spotkania nie miały nic wspólnego z przeniesieniem się na rosyjski serwer:) Nasz pułk=nasze rangi i nic ci do tego. Nie wystawiliśmy tak jak wy 20+ byle jakich graczy tylko wybraliśmy 15 najlepszych i nimi graliśmy. Wygrała jakość a nie ilość nawet jak na 2 rundy wyrzuciło nam 3 graczy i graliśmy 12vs15. Odniosę się jeszcze do dowodzenia admirała, który faktycznie dowodził i widzieli to sędziowie którzy w przeciwieństwie do ciebie patrzyli ze spectatora a nie z początku twojej linii.Myślę, że masz za duże mniemanie o swoim dowodzeniu.

Czekamy dalej na zmienienie nazwy wątku gdyż 8 Armia i Nr630 to nazwy do ktorych nie macie praw, ma je faktyczna 8 Armia która wczoraj wygrała mecz.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 12:05:26 wysłana przez MrMatinh »

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 30, 2017, 12:14:56 »

1) Bitwa wyglądała tak, jak dowodził Admiral, Twoje zdanie nie ma sensu.
    2) "Ja nie miałem invaitów" Czyżby?
    3) "ale mieliśmy na nim grać tylko dlatego że ze 100 slotowym serwerem 1pp był mały problem." Graliśmy na 40 slotowym.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 30, 2017, 12:17:27 »
    Jeżeli ma być tutaj kolejna gównoburza z powodu ludzi którzy nie ukończyli edukacji i z tego powodu nie potrafią czytać ze zrozumieniem, to szkoda, ale nazwa jest zmieniona.
    Tak jak pisałem, najważniejszy jest posłuch u WŁASNYCH ludzi, jak uważasz że to nie byli inavici to cieszy mnie to, że macie najlepszych graczy z NW, słyszałem również że Admiral przenosi swój pułk na scenę NW, mam nadzieję, że jego "najlepsi" ludzie pójdą razem z nim.
    -Napoleon Bonaparte

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:13:48 »
    Jeżeli ma być tutaj kolejna gównoburza z powodu ludzi którzy nie ukończyli edukacji i z tego powodu nie potrafią czytać ze zrozumieniem, to szkoda, ale nazwa jest zmieniona.
    Tak jak pisałem, najważniejszy jest posłuch u WŁASNYCH ludzi, jak uważasz że to nie byli inavici to cieszy mnie to, że macie najlepszych graczy z NW, słyszałem również że Admiral przenosi swój pułk na scenę NW, mam nadzieję, że jego "najlepsi" ludzie pójdą razem z nim.

A czy jesteś pewien, że ukończyłeś edukację? Ja cyfry rzymskie miałem w podstawówce natomiast ty chyba nie wiesz, że VIII to 8. Ponadto dodanie kropki to nie zmiana nazwy i jestem ciekawy jak uwzględnicie to w grze, w której w nicku nie można mieć kropek. Ponadto o ile wiem Admirał nie zamierza wchodzić na NW.

Przypominam kolejny raz o zmienieniu nazwy.

Offline beton

• Użytkownik
    Odp: [IE][Nr.116/Nr.9] VIII Armia im. Cesarza Wilhelma I
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:18:17 »
    Matihn, CZYTAJ, błagam, albo się naucz, nie wiem czy 630 wygląda jak 116, ale jak tak, to chyba jeden z nas musi iść z powrotem do podstawówki,
    -Napoleon Bonaparte

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:21:31 »
    Matihn, CZYTAJ, błagam, albo się naucz, nie wiem czy 630 wygląda jak 116, ale jak tak, to chyba jeden z nas musi iść z powrotem do podstawówki,

Popatrz na tytuł mojej wypowiedzi, był pisany przed twoją zmianą więc żeby nie było nudno o tej szkole to polecam wizytę u okulisty. Dalej jednak pozostaje kwestia rzymskiej ósemki w nazwie armii tutaj i na waszej grupie steam.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 13:24:38 wysłana przez MrMatinh »

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:29:15 »
    Popatrz na tytuł mojej wypowiedzi, był pisany przed twoją zmianą więc żeby nie było nudno o tej szkole to polecam wizytę u okulisty. Dalej jednak pozostaje kwestia rzymskiej ósemki w nazwie armii tutaj i na waszej grupie steam.
    Ps. « Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 13:03:50 wysłana przez beton »
    A czy jesteś pewien, że ukończyłeś edukację? Ja cyfry rzymskie miałem w podstawówce natomiast ty chyba nie wiesz, że VIII to 8. Ponadto dodanie kropki to nie zmiana nazwy i jestem ciekawy jak uwzględnicie to w grze, w której w nicku nie można mieć kropek. Ponadto o ile wiem Admirał nie zamierza wchodzić na NW.

Przypominam kolejny raz o zmienieniu nazwy. « dnia: Dzisiaj o 13:13:48 »
    -Napoleon Bonaparte

Offline Kadabraa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:39:32 »
    Ach te żałosne przydupasy Admirala xD. Pozatym, od kiedy Armia składa się z jednego pułku? Wyjaśni mi ktoś? :P

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:46:18 »
    Ach te żałosne przydupasy Admirala xD. Pozatym, od kiedy Armia składa się z jednego pułku? Wyjaśni mi ktoś? :P

O żałosności mówi ktoś, kto zmienia cyfry arabskie na rzymskie i mówi, że zmienił nazwę do której nie miał praw. Według mnie to bycie upierdliwym po swojej totalnej porażce (10:1) i nie wypełnienie umowy jest żałosne.

PS: Beton nad postem każdego masz taki pogrubiony napis, który jest tytułem wątku w chwili pisania.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 13:47:45 wysłana przez MrMatinh »

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:51:44 »
    O żałosności mówi ktoś, kto zmienia cyfry arabskie na rzymskie i mówi, że zmienił nazwę do której nie miał praw. Według mnie to bycie upierdliwym po swojej totalnej porażce (10:1) i nie wypełnienie umowy jest żałosne.
    Niezmiernie cieszy mnie że ty masz pełne prawa do nazwy... a no tak, admiral ma, to gdzie jest wasz generał ? Jakoś nie widać żeby interesował się nazwą i resztą.
    Matihn nie masz prawa się wypowiadać na temat 8 Armii, nie byłeś nawet kapralem przed wyrzuceniem Admirala, nie jesteś rozeznany w sytuacji więc proszę Cię skończ.
    "Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana." Napoleon Bonaparte
    -Napoleon Bonaparte

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 30, 2017, 13:52:43 »
    Chyba lubisz cytaty Napoleona
    //
    Armia składa się z dywizji, a dywizje z pułków lub brygad
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 14:02:13 wysłana przez Johny_Nawalony »
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Wolfgnar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 30, 2017, 14:16:29 »
    Niezmiernie cieszy mnie że ty masz pełne prawa do nazwy... a no tak, admiral ma, to gdzie jest wasz generał ? Jakoś nie widać żeby interesował się nazwą i resztą.
    Matihn nie masz prawa się wypowiadać na temat 8 Armii, nie byłeś nawet kapralem przed wyrzuceniem Admirala, nie jesteś rozeznany w sytuacji więc proszę Cię skończ.
    "Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana." Napoleon Bonaparte

Betonie, ty także nie masz prawa się o tym wypowiadać. Udało ci się umówić bitwę którą z wielkim stylem przegrałeś.
    Według umowy nazwa należy do admirała oraz jego ludzi, skoro masz masz 333 godzin to możesz mieć mały problem ze zrozumieniem pewnych faktów. Rozumiem też że w życie weszła mała reforma edukacji i prawdopodobnie trochę na tym straciłeś. Tak wnioskuje po twoich wypowiedziach, zaczęcie całego problemu z buntem(nie często widzę tak dziecinne zachowania), w dodatku wciskanie nam kitu że twoi ludzie nie są inv z 2y świadczy negatywnie o twojej osobie.

Co do cytatu, zaliczyłeś małego fail'a kolego. Armia baranów, której przewodzi lew(ty). Taki lew że obraża swoich ludzi i nie potrafi zdobyć chociaż 2 punktów na bitwie. Jeżeli natomiast uważasz że to Admirał jest lwem, powinien podziękować ci za komplement. Inaczej wstawienie twojego cytatu nie ma żadnego sensu.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 14:28:30 wysłana przez Wolfgnar »

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 30, 2017, 14:21:58 »
    Betonie, ty także nie masz prawa się o tym wypowiadać. Udało ci się umówić bitwę którą z wielkim stylem przegrałeś.
    Według umowy nazwa należy do admirała oraz jego ludzi, skoro masz masz 333 godzin to możesz mieć mały problem ze zrozumieniem pewnych faktów. Rozumiem też że w życie weszła mała reforma edukacji i prawdopodobnie trochę na tym straciłeś. Tak wnioskuje po twoich wypowiedziach, zaczęcie całego problemu z buntem(nie często widzę tak dziecinne zachowania), w dodatku wciskanie nam kitu że twoi ludzie nie są inv z 2y świadczy negatywnie o twojej osobie.

Co do cytatu, zaliczyłeś małego fail'a kolego. Armia baranów, której przewodzi lew(ty). Taki lew że obraża swoich ludzi i nie potrafi zdobyć chociaż 2 punktów na bitwie. Jeżeli natomiast uważasz że to Admirał jest lewem, powinien podziękować ci za komplement. Inaczej wstawienie twojego cytatu nie ma żadnego sensu.

Wolfgnar, przytoczyłem cytat, interpretacja dowolna,
    Veinurs siedział u nas na ts, zapytaj czy byli invaici z 2y, PGB, czy innego ruskiego pułku,
    Skoro tak dobrze grasz i tak długo, to wiesz chyba że mount&blade Napoleonic był na początku modyfikacją, i że sam mount&blade został wypuszczony w wersji no-steam, i że istnieją cracki.
    Tak jak Mathin, nie siedzisz w temacie, nie wypowiadaj się.
    Ps. Czekam na wypowiedź Admirala

Edit: Ja nigdy nie obraziłem swoich ludzi, w przeciwieństwie do Admirala
    Edit2: Co to reformy... Pisze sie LWEM a nie LEWEM
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2017, 14:31:03 wysłana przez beton »
    -Napoleon Bonaparte