Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dionisia Version 1.41  (Przeczytany 3311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dionisia Version 1.41
    « dnia: Grudnia 03, 2006, 21:57:14 »
    Niewiem czy graliście w tego moda, ale jeszcze go tu nie było, wszystko w linkach macie. Nie grałem w niego długo, ale wydaje się dosyć ciekawy, mamy dużo nowych rodzajów broni w tym halabardy, włócznie itd, jak bede wiedział nieco wiecej to dopisze, pozdro

info o modzie:
    KLIK TU

instalka:
    KILK TU
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2006, 22:21:35 wysłana przez Morttis »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Dionisia Version 1.41
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 03, 2006, 22:07:01 »
    Dobrze by bylo, gdybys dodal pare slow wlasnych wrazen z gry w tego moda... bo to takie zaczynanie dyskusji na sile... bez wlasnego wkladu ( O ile oczywiscie grales, a nie napisales posta "od tak" zeby byl"). Ja nigdy w niego nie gralem, moze kiedys przegladalem jego topic ale teraz juz bym go nie poznal, dlatego wazne by bylo gdybys opisal co mniej wiecej zawiera...

poza tym nie wiem czy to przypadek ale pierwszy link prowadzi do glownej strony wikipedii...

no i prawde mowiac dyskusja o modach na stara wersje troche mija sie z celem - miejmy nadzieje ze niedlugo wyjdzie ostateczny patch i mozna zaczac wstrzymane prace nad modami...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2006, 22:12:50 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 05, 2006, 14:38:00 »
    Chodzi Ci o wersje 0.804? Mam pytanie co do modu "Ogniem i Mieczem" zamierzacie zrobić go do nowej wersji czy do 0.751?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 05, 2006, 14:53:09 »
    Do AKTUALNEJ wersji - nie wiem ktora wtedy bedzie - 0.804 czy 0.805 w kazdym razie do aktualnej, czyli do takiej w ktora ludzie beda mogli grac - chyba po cos te patche wychodza, nie?;)

chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie robilby teraz do 0.751 moda-.-

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 05, 2006, 16:58:32 »
    Ja bym zrobił. Nie podoba mi międzymordzie w nowej wersji...Wole 751 :)

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2006, 14:16:44 »
    Ja też bym zrobił;) Ale teraz mod do wersji 0.804 to byłby hicior, wkoncu pierwszy mod w nowej wersji ;)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 07, 2006, 19:18:14 »
    Przeciez wyszla juz nowa wersja craftmoda do nowej wersjii... podejrzewam ze niedlugo bedzie wysyp nowych "starych" modow... moze i nasz-.-

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 07, 2007, 21:41:52 »
    Niewiem czy graliście w tego moda, ale jeszcze go tu nie było, wszystko w linkach macie. Nie grałem w niego długo, ale wydaje się dosyć ciekawy, mamy dużo nowych rodzajów broni w tym halabardy, włócznie itd, jak bede wiedział nieco wiecej to dopisze, pozdro

info o modzie:
    KLIK TU

instalka:
    KILK TU

Zapomniałeś dopisać że jest w grze heros-koń, laska (nie drewniana tylko żywa xD) u której można sobie załatwić wszystko i zamek (najlepsza częsć), który można w dowolnym miejscu wybudować, rozbudowywać, tworzyć w nim oddziały i wysyłać je na podboje (osobiście wysyłam odziały od 50 ludzi do 500 i mam taki oddział który ma ponad 1200 ludzi) oraz zbierać podatki i wyzywać na pojedynki. Strasznie mnie śmieszą straże w zamku; jeden śpiewa o kluskach, drugi gada o termitach (jak jakiś opętany), trzeci myśli że jest gęsią, a czwarty udaje głupa xD. Jest jescze piąty który mówi na siebie Yrself :D.
    Mortal Kombat Rulezz!