SoD dodaje 500 mb nowych tekstur. Nie wiem czy ktoś zdecyduje się wysłać takiego maila i wątpię czy maile na interii przyjmują takie wiadomości. RGL error.
Albo ściągnij jeszcze raz SoD, albo spróbuj jeszcze raz na czysto przeinstalować. Problemem może być plik tekstur, plik resources a nawet plik ini.
Mam takie pytanie, jak instaluje na moda dodatek z inwazją zombi to podczas rozpozynania nowej gry całe spolszczenie na początku szlak trafia, już nazw królestw (te z którego niby pochodzę) itp nie mam po polsku, tak samo wiary jaką chce wyznawać oraz znikają po prawej te obrazki co dość ładnie wyglądały. Czy jest na to jakiś sposób? Oraz niektóre rzeczy powróciły do angielskiej wersji a bez dodatku były po polsku.
Inwazja umarlaków była robiona na wersji V4. Spolszczenie jest do V4.1. To 0.1 wbrew pozorom zmienia bardzo dużo. Jak już wypuścimy finalną wersję V4.5 zrobię nową inwazję umarlaków. Tym razem dodam też możliwość grania nekromantą. Nie będzie można nikogo rekrutować, może poza najbardziej zdegenerowanymi najemnikami. Za to za zabijanie wrogów będzie rosła twoja moc. Będziesz mógł wydawać te punkty mocy na wskrzeszanie podstawowych umarlaków albo na ulepszanie już wskrzeszonych.
Edit:
Jeszcze co do postępów V4.5 rozpędziliśmy się ze zmianami i co chwila wpadają nam nowe pomysły które MUSIMY zaimplementować bo pękniemy z niecierpliwości i tak to się odkłada. Za to zaręczam, że to co będzie w V4.5 będzie dużo lepsze od tego co do tej pory zapowiadaliśmy.