Mam mały problem bowiem gram sobie na poziomie dosyć zaawansowanym, jak poczułem się na siłach zająłem jeden z zamków odnosząc spore straty ale też uzupełniając szeregi więźniami. Następnie zbierałem nowa armie, bowiem następne oblężenie nie wydawało sie na tyle proste jak tamto, jak miałem ponad 300 żołnierzy, stworzyłem regiment i wyruszyłem na upatrzony zamek. w bitwach sporo moich ludzi poległo zostało mi z 50 (robiłem bitwa za bitwą budowanie drabin zajmowało 4h) pocieszony iż będe mogł sobie wynająć wasala od razu go zwołałem, jak przyszedł dałem mu prawo do nowego zamku... Jednak po ok 1 dobie przylazł król Rhodoków z 10 lordami, nie było sensu dołączać się do bitwy zaraz po zajęciu tego zamku wyruszyli na mój ostatni zamek. Oczywiście zostałem królestwem bez prowincji co jakiś czas moje relacje z wynajętym wasalem pogarszały sie (heh nie wiadomo gdzie był) ja w tym czasie zbierałem armie (musiałem brać najemników bo w wioskach wynajmowałem "wieśniaków". po jakimś czasie wasal przeszedł na strone swadii, ja zaś zostałem wasalem króla nordów i powoli zbierałem reputacje i żołnierzy tłukąc korsarzy i pomniejsze armie wroga. teraz zdecydowałem się znowu uderzyć, zająłem zamek, zaraz potem 2 i teraz sie pojawia problem bo nie mogę przywołać nowego wasala bo wg gry nie mam wystarczającej ilości lenn... a mam 2! Wg mnie to ten nędzny zdrajca buguje mi to i chciałbym go usunąć mam 2 opcje:
- złapać go i skazać na śmierć.
- użyć jakiegoś czita? o ile jakiś jest
Jak ktoś z was wie coś o rozwiązaniu tego problemu prosze o odpowiedź,
PS do wiadomości w raportach etc pisze ze nie mam żadnego wasala :/, mogę tylko z nim pogadać bo szlaja się po mapie świata wraz z armiami swadii
Pozdrawiam!