Nikt nawet jeszcze nie zaczął przecie mod jest chyba jeszcze niegotowy.
Dobra mam pytanie bo z tymi podatkami w dalszym ciągu jest coś nietak ,podatki z wiosek są jakoś spaprane i zawsze zamiast coś na + dostaje na - , z miastem jest ok chociaż tam mam pełno woja.
Czy wrodzy lordowie (którzy mnie lubią) będą chcieli dołączyć do mego Imperium po podbiciu ich królestwa?.
Czy da rade jakoś poprawić AI lordów bo 3/4 lordów się mnie słucha a reszta coś niechce, Każe np Putarowi (jest blisko tego zamku)by pojechał do zamku Ibdeles a on ma w planach pojechać do Reyvadin (on ma pełno woja ,ten lord)rozkazuje mu tam pojechać przez chwile robi co mu karze a potem ktoś wydaje mu rozkaz by on jechał do Reyvadin jak ja potrzebuje go tera gdzie indziej.
Przydało by się też co najmniej 10 dodatkowych lordów bo gdy ma się więcej niż 21 lenn lordowie zaczynają wariować i niewiadomo co komu dać bo każdy już dostał co najmniej jedno.
Można by dodać postać w zamku która zabierała by wszystkim lordom wszystkie lenna i dawała władcy by on je od nowa rozdysponował bo robienie tego ręcznie pogarsza stosunki z lordami i ciężko się w tym połapać a przecież każdy lord jak ma mieć już te 3 zamki to niech ma je już blisko .
Ale moja wypowiedz była wyczerpująca
Ps można by dać Adeńskiej(średniej kawalerii) trochę mieczy bo te ich piki są zbyt mocne w polu a przy oblężeniach też sobie nieźle radzą.
Wreszcie dotarłem do ostatniego mego punktu a wręcz nazwy królestwa nie lepiej zrobić by królestwo(nasze) nazywało się tak jakie wybieramy na starcie z możliwością jej zmiany ?.