Jestem nowy na forum (i w grze) wiec witam wszystkich.
1. Mam problem z questem dla "black army", otóż miałem zaprowadzić karawane do miasta Vegerotów, wo 2 dniach dojechałem pod zamek, ale nieważnie gdzie stane, to niema opcji zakonczenia questu (nawet jak jesteśmy pośrodku zamku na mapie strategicznej).
2. Gdzie dokładnie mozna zmienić podatki w 4.5. Tylko poprzez "prawo" (low tax/hight tax, czy może jest jakaś opcja u chambelana, którą nie zauważyłem? Jeżeli odpowiedz jest gdzieś w tym temacie, to przepraszam, ale jestem narazie na 56 stronie :P
3. wydaje rozkaz na mapie strategicznej lordowi, by patrolowal okolice zamku (swojego lenna), a on posiedzi kilka dni w zamku i jedzie spowrotem do mojego miasta, zas gdy jade do niego osobiście, to mówi, że "to niemożliwe".
4. po wybudowaniu knights chaptel w zamku, codziennie zgłasza mi sie kilka jednostek z nobles (dziwna nazwa) i po 2 tygodniach mam juz ich ponad 170. Czy to normalne? I czy jednostki tego typu będą awansować dzięki trenerom w zamkach (tak jak reszta), czy trzeba z nimi jeździć samemu i szkolic z NPCtami?
PS: Dziękuje twórcom moda za ciężką prace. Gdyby OiM było takie dobre...