Widziałem tutaj pare razy dyskusje na temat najemników. Dopiero zaczynam pisać tutaj na forum, jeżeli dobrze rozumiem to chodzi o najemników np. "The Jontar Clan" Pisaliście ze w poprzedniej wersji najemnicy nie mieli broni. Teraz w niedziele chwilowo była do pobrania wersja "Gold V4.5 Alpha" Później, aż do teraz znowu jest do pobrania beta. Trafiłem na ten moment, mam zassany plik, nazwa po rozpakowaniu "Sword of Damocles Gold alpha.exe", mimo to wynająłem sobie najemników właśnie z miejsca "The Jontar Clan" i zabrałem na szturm miasta...
Lepszym rozwiązaniem byłoby zabrac zgraje rolników, którzy mieliby jakies własnej roboty skórzane kurtki, kamienie, czy noże...
Ta armia którą wynająłem...
- nikt nie miał pancerza, prawie całkowicie gołych żołnierzy dostałem
- tylko poszczególni z nich mieli broń w postaci noża
Moje pytanie, czy ściągać jeszcze raz, wersje która jest teraz oznaczona jako "V4.5 Gold beta"?
Oprócz tego w mapie świata pojawiają się czeste informacje na temat co dzieje sie wokoło, u mnie od pewnego momentu zamiast informacji, na czerwono zaczeło pokazywać się dużo komunikatów, jakieś błedy, nigdy nie wgłebiłem się w ich czytanie, to tylko tak na marginesie, bo nie wiem czy coś w opcjach źle nie ustawiłem, słabo rozumiem ang, a tutaj na forum doradzali ludzie grac w ang wersje, gdyż można się wiele nauczyć...
http://yfrog.com/5dscreenshot2010020923375j zdjęcie z tymi komunikatami. Czasem to od samej góry do dołu mam zasypany ekran nimi, teraz nie chciało mi się czekać na taki moment, wydaje mi się że to wystarczy.