Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak założyć swoje państwo nie tracąc przy tym garnizonu/zamków z innej frakcji??  (Przeczytany 1977 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matthew007

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam, gram będąc wasalem nordów i chcę poprostu założyć swoje królestwo, ale mam z 300 woja rozsianych po moich różnych zamkach zdobytych w ich imieniu, więc czy da sie założyć to nie tracąc swoich ludzi, którzy są w moich zamkach? Mam 1300 renomy i ogólnie dobre stosunki z lordami tego królestwa. Pomyślałem nad opcją przejęcia zamku i sugerowania lordom, aby byli za kimś innym itd, potem po odmówieniu przejęcia zamku przez króla omówie współpracy i zamki będą moje. Słyszałem taki sposób, ale czy to zadziała wątpie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2017, 19:32:55 wysłana przez Matthew007 »

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Pomyślałem nad opcją przejęcia zamku i sugerowania lordom, aby byli za kimś innym itd, potem po odmówieniu przejęcia zamku przez króla omówie współpracy i zamki będą moje. Słyszałem taki sposób, ale czy to zadziała wątpie.

Nie wiem skąd w Tobie zwątpienie, bowiem odpowiedź na swoje pytanie napisałeś sobie sam.
    Tak, to działa.
    To chyba nawet jedyny sposób na osiągnięcie tego do czego dążysz.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Matthew007

• Użytkownik
    Ale skoro po zdobyciu kolejnego zamku dostaje je od króla (każdy jeden) to jedynym wyjściem jest sugerowanie innej osoby w konwersacji z lordami?
    Jak to trzeba zrobić - poprosić o zamek w ramach nagrody i potem odmawiać w razie wybrania mojej osoby, czy przyjmować każde zamki aż za którymś razem nie zgodzi sie król?
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2017, 20:26:59 wysłana przez Matthew007 »

Offline Matthew007

• Użytkownik
    Dobra już wiem chyba jak to działa - poprostu poprosze o zamek w ramach nagrody za jego przejęcie, a potem będe za każdym razem odmawiał i jakoś za trzecim razem będe miał tą możliwość stworzenia niezależnego królestwa ;)