Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 46197 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #450 dnia: Lipca 04, 2017, 15:57:13 »
    Czemu uważasz ,że to 7pp powinno dostać 3 miejsce skoro taki sam udział miała 23

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #451 dnia: Lipca 04, 2017, 15:59:32 »
    W sumie to ciekawą rzecz simskil odkrył. Wygląda na to, że VIe nigdy nie miało nawet prawa do rejestracji w całym turnieju. Proszę w związku z tym o dyskwalifikację tego tworu.
    wejnrus dalej nie przejawia chęci odpowiedzenia na moje pytania, co potwierdza jak słabo idzie mu bycie organizatorem.
    no to powodznie na nejtive ziomeczki z organizacja PP ciekawe czy bedzie tak samo biasowe jak ten turniej.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 16:01:11 wysłana przez IndiaN »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #452 dnia: Lipca 04, 2017, 16:01:16 »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #453 dnia: Lipca 04, 2017, 16:01:22 »

@16pp
    Co do Alucarda, to chyba nie ma sensu wypowiadać się 10 raz na ten sam temat. Alucard to nasz gracz, 4pp to gracze Veinrusa. Jeśli Rivet zagrałby w meczu też mielibyście problem, bo przecież chyba nie ma go w składzie, ale każdy wie, że gra z nami praktycznie każdy mecz ;)?
    Za rok będziecie mogli udowodnić swoją wyższość i zagrać uczciwie, o ile organizatorzy dopuszczą was do jakichkolwiek rozgrywek jeszcze. Dzięki, cya

No naprawdę to nie jest dziwne, jak większość osób z 4pp dołącza przed finałem. To są invy.
    Po drugie: Z własnego doświadczenia wiem, że ,,Rezerwista'' u was nie jest nawet członkiem pułku, a więc jest traktowany jako invite, to czemu więc dopuszczono go do gry w finale?
    4. Jeden gracz może grać tylko dla jednej drużyny. Zakazane jest posiadanie w drużynie "invite'ów". Złamanie tej zasady będzie surowo karane.
    Jeść białych ludzi!

Offline Crowley

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #454 dnia: Lipca 04, 2017, 16:03:23 »
    Tak czytając to z perspektywy obserwatora , a nie gracza turnieju wychodzi ,że 16pp złamało regulamin czego nie pochwalam ale VIe również , a ukarani zostali tylko ci pierwsi.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 16:05:16 wysłana przez Mr.Crowley »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #455 dnia: Lipca 04, 2017, 16:04:05 »
    No naprawdę to nie jest dziwne, jak większość osób z 4pp dołącza przed finałem. To są invy.
    Po drugie: Z własnego doświadczenia wiem, że ,,Rezerwista'' u was nie jest nawet członkiem pułku, a więc jest traktowany jako invite, to czemu więc dopuszczono go do gry w finale?
    Wracamy do mojego postu xD
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #456 dnia: Lipca 04, 2017, 16:04:37 »
    Tak czytając to z perspektywy obserwatora , a nie gracza turnieju wychodzi ,że 16pp złamało regulamin czego nie pochwalam , ale VIe również a ukarani zostali tylko ci pierwsi.

Dokładnie tak.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Piugeth

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #457 dnia: Lipca 04, 2017, 16:04:52 »
    Czemu uważasz ,że to 7pp powinno dostać 3 miejsce skoro taki sam udział miała 23

Pewnie dlatego, że 23pp jak i 12pp nie wygrało żadnego meczu, a 7pp owszem.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #458 dnia: Lipca 04, 2017, 16:05:05 »
    Tak czytając to z perspektywy obserwatora , a nie gracza turnieju wychodzi ,że 16pp złamało regulamin czego nie pochwalam , ale VIe również a ukarani zostali tylko ci pierwsi.
    Nie złamaliśmy regulaminu.

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #459 dnia: Lipca 04, 2017, 16:05:33 »
    Zahari Arkejo był na nowym koncie na innym pc bo wrócił do domu na parę dni. Komar jak byl tydzień temu na "inv" w  59th to dlaczego już 3 tygodnie temu dostałem wiadomość od Miedziaka, że jest już kompletny zakaz grania aktywnie w 2 pulkach i nawet XaArtil odszedł z KK-A  (i tak tydzień temu tam grał...), a Komar nadal lata do 59th nie pod tagami inv... kisnę. Mowa o Rivecie jest w grupie tylko VIe a nie 8pp czy 10ph to samo z reszta dołączyliście do VIe ale gdzie 10ph czy 8pp?

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #460 dnia: Lipca 04, 2017, 16:06:11 »
    Ale ten Ganczo to warzywko

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #461 dnia: Lipca 04, 2017, 16:08:20 »
    A Wasi gracze latają pod tagami 17e :/... mercowanie z ranga, a nie z inv to dość popularne akcje, dobrze to oboje wiemy..
    + to chyba sprawy pułkowe kto komu jaki zakaz dał xD
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 16:09:22 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #462 dnia: Lipca 04, 2017, 16:09:26 »
    Patrząc po samych tylko grupach na steamie, ten wasz Alucard to do wielu różnych ciekawych i barwnych pułków należy. W dodatku nie do końca polskich! 66th fajny pułk, polecam!

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #463 dnia: Lipca 04, 2017, 16:10:45 »

Pasowałoby ci szczególnie po meczu 5pp z Nr.24 do dziś się śmieje jak patrze na ss twoich wiadomości. :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #464 dnia: Lipca 04, 2017, 16:11:01 »
    Patrząc po samych tylko grupach na steamie, ten wasz Alucard to do wielu różnych ciekawych i barwnych pułków należy. W dodatku nie do końca polskich! 66th fajny pułk, polecam!
    Wróciłeś? To niezły z ciebie chłopczyk, skoro siedzisz i przeglądasz grupy Alucarda :v. Co tam jeszcze chcecie zarzucić ciekawego?