Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zmiana kultury własnej frakcji (floris mod)  (Przeczytany 1165 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cosiarz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zmiana kultury własnej frakcji (floris mod)
    « dnia: Maja 05, 2017, 22:37:46 »
    Witam.

Mam pewien problem. Otóż założyłem własną frakcje i domyślnie ustawiło mi jej kulturę na Swadie. Pewnie dlatego, że jako lokację startową wybrałem własnie Swadie (łatwiejszy początek). Chciałbym to zmienić, chciałbym by moją domyślną kulturą byli Saranidowie. Wydaje mi się, że dało się to gdzieś zmienić. Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zmiana kultury własnej frakcji (floris mod)
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 13, 2017, 21:56:06 »
    Możesz zrobić to w swojej siedzibie. W tym celu musisz porozmawiać z Kanclerzem.

Porozmawiajmy o polityce wewnętrznej -> Chciałbym ustawić dominującą kulturę w królestwie
    Żeby wybrać konkretną kulturę, musisz mieć podbite przynajmniej jedno lenno które na samym początku mapy znajdowało się na jej terenie.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany